ספיישל ענק של פתיחת פורום-מיה דגן!

ספיישל ענק של פתיחת פורום-מיה דגן!

חבר'ס בתאריך _ _ _ נפתח הפורום
זה ממש לא מזמן XD אז מה חסר? יש מלא גולשים , משחקים הכל אבל מה חסר?
ספיישל ענק של פתיחת הפורום שלנו יוצא לדרך.
אוקי בספיישל יהיו כמה שלבים א). כל הסדרות שמיה השתתפה בהם-תמונות וסרטונים ב).פספוסים שהופיעה בהם / פספוסים מאוחרי הקלעים 3).מלא כתבות על מיה ותמונות מהכתבות 4).שרשור ספוילרים על סדרות שעדין מופיעות בטלוויזיה שמיה משתתפת בהן.
וצריך עוד מלא קרטיונים אז בשרשור הזה יש לכם כמה משימות - ::) א). להוסיף קרטיונים ב). להתנדב ל-4 קרטיונים האלו[בינתיים יש 4 ] ג).להביע דעה או המלצות
שרשרו את הודעתכם לתגובות שאני אכתוב , לא להגיב עד שאני מסיימת

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכנסו../images/Emo70.gifכולם זה חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אתם יודעים או לא אני לא מעריצה את מיה דגן אני בקושי מכירה אותהXD
בקיצור אני לא יכולה לשים כלום כי אינלי כלוםXD אני סתם בפורום בגלל המנהל
בקיצור אני לא אעזור בקרטיונים אבל אני אעזור לנהל את הספיישל ולפתוח שרשורי הכנה והכל !! נ.ב
- מי שמתנדב לא צריך לפתוח את השרשור לדוג' קרטיון ספויילרים אני פותחת שרשור חדש לקרטיון ומי שאחראי משרשר .
שאלה לכולכם! אתם רוצים שלכל קרטיון יהיה שרשור או שהכל יהיה בשרשור אחר?

LEEkm

New member
אמא'לה../images/Emo2.gif../images/Emo151.gif

לקחת קצת קשה, הא?
אחלה רעיון, אבל נורא לא מובן. אני לפחות לא הבנתי. נראהלי שגם השאר לא. אולי כדאי שתארגנתי הודעה מסודרת חדשה עם הרעיון של הפעילות הזו.

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo4.gif

רציתי לפתוח ספיישל ואם את לא יודעת את מושג המילה ספיישל זה כאילו לשים כל מיני דברים על מיה למשל תמונות האממ ראיונות פספוסים מאוחרי קלעים וכאלו

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלא רוצים ספיישל לא צריך../images/Emo4.gif

וואי זה כזה מעליב אני מנסה להפעיל את הפורום למרות שהוא פעיל אבל רציתי ספיישלשנחגוג את פתיחת הפורום נעשה שרשור בו יהיו מאוחרי הקלעים של מיה ותמונות וסרטונים ופספוסים וכאלו אבל באמת אם אתם לא רוצים לא צריך
רק שתדעו שזה היה ממש מעליב לא ציפיתי לתגובות כמו - "לקחת קשה ,הא?" מה זה לקחתי קשה רציתי לעשות ספיישל מה הקטע?
ובנוסף הוספתם את האיקון=
מה מצחיק?ספיישל ? מה מצחיק? בפורום רבלדה שרצו לעשות ספיישל כולם שיתפו פעולה וזה אז גמני רציתי אבל אם אתם כאלו
ביי שיעור אורגנית

idanias

New member
שירושששששששששש../images/Emo24.gif

את יודעת שמתים עלייך נכון?!
ופשוט לא הבנו מה זאת אומרת

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתודה../images/Emo24.gif

אבל לצחוק זה לא נקרא לא להבין ולכתוב לקחת קשה אבל לא נורא שלא יהיה ספיישל בכל מקרה אתה יכול למחוק את השרשור הדפוק הזה

idanias

New member
חחח שירושש../images/Emo24.gif

אני רשמתי תגובה הולמת
אני בטוח שהם לא התכוונו לפגוע

למעלה