ספיישל ריטה בערוץ 2 (קשת)

ofek777

New member
ספיישל ריטה בערוץ 2 (קשת) ../images/Emo140.gif

היתה הופעה אדירה, אחת מההופעות המשובחות ביותר. הרגשתי שאני בסלון שלה בבית
רשימת השירים (ותסלחו לי שאני ממש לא בסדר הנכון) בוא אחרי שאהב מחכה ימי התום שביל הבריחה תפתח חלון אל תפחד בגידה חיה לי מיום ליום אני גרה מול המים עד שתעזוב שרה ברחובות עבד של הזמן ערב כחול עמוק ושני שירים בהשמעת בכורה - מאוד יפים (הקלטתי בטלפון ומאז שמעתי כבר כמה פעמים) האם היית היינו גדולים שבת שלום ומבורכת ומצורפות כמה תמונות

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo124.gifאופקקקקק!!!!../images/Emo24.gif

איך לא באת לומר שלום???? איפה ישבת? אני ישבתי ליד דניאל, מיכל, בת אל, ברקת משי ונועם.....

ofek777

New member
ישבתי בשורה השלישית באמצע,באזור הוריה של ריטה

ofek777

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ofek777

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ofek777

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ofek777

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

PRINCESS GINA

New member
וואי..הנה ניצן וצחר ../images/Emo9.gifצחר על מה אתה חושב שם?

תמונות מעולות אופק!!! צילמת גם את הצד שלנו מתישהו? כי בנתיים לא ראיתי תמונות ש להצד שלנו מאף אחד... צחר, אל תשכח להעלות את התמונות שאתה צילמת כשאתה חוזר הביתה (סופ"ש הבא
)

ofek777

New member
אולי התמונה הזו ? את הצד שלי לא יכלתי לצלם../images/Emo13.gif

נשמע שהיה מדהים...! איזה חבל שלא יכולתי להגיע

כבר יש סרטוני וידאו מההופעה באינטרנט??

למעלה