ספיישל שאקירה בתוכנית של קיקה סמואל

12ShakirA12

New member
WW

הלהיט

El Argentino

New member
אווף אז לא זכיתי בכלום!

עניתי לשאלה מי אביה של שאקירה הוא רשם את השם והטלפון ואמר לי תיהיה זמין הכנסתי אותך לרשימה וכלום.... איזה באסה איתם!!! El Argentino

swewa

New member
טוב חח יש בלאגן ענקי../images/Emo70.gif

בגלל כל המריחה של השעה הזו! לא יכולתי להאזין אז מישהו מוכן לסכם חוויות?! שירים וכל מיני כאלה?! אה וגם מי שזה שיפרט לי מה,תודה

12ShakirA12

New member
כל השעה הייתה חוויה

הוא הביא קורות חיים על שאקי, באיזה גיל התפרסמה ובזכות מי, ואלו שירים. היו כלמיני שאלות כמו השם המלא של שאקי, מיהו אביה ומי אמה. אני עניתי על השאלה הראשונה קיבלתי שעור סלסה ודיסק עם שירים בספרדית.. ורינת זכתה בדיסק החדש
הוא השמיע להיטים מכל דיסק.. ואחרכך הוא השמיע כגם 2-3 שירים מהדיסק החדש. היו קטעים בהם שאקי דיברה.. יכול להיות שיותר מאוחר אני אעביר למחשב ואעלה לפורום..

perrinat

New member
האמת שהראיון איתה

היה מעפן, מה זה השאלות הלא מענינות שהוא שאל? חבל שלא נתנו לי לשאול את השאלות...
הוא לא יכול היה לשאול על ישראל, על המעריצים פה, משהו? והיא בסוף אמרה משהו בעברית? בקיצור- השעה לא מיצתה את עצמה, היה צריך לפחות שעתיים. העיקר שזכיתי בדיסק
אגב, הקלטת?

12ShakirA12

New member
הלוואי הוא יעשה עוד שעה ../images/Emo57.gif

הייתי בטוחה הולכים להבהיר את העניין עם השמועות ההם..
באסה.. עד שהדיסק יגיע אליך הוא כבר יהיה בחנויות לא
חח וכן הקלטתי.. יצאתי אבלה שם כי התפדחתי חחחחחח קיצר.. אני אקליט את זה למחשב ואני אעלה את זה

swewa

New member
מה?! הוא לא הבהיר את זה?~!

זה היה צריך להיות הדבר הראשון שהוא היה צריך לאמר או לאמת עם שאקי

El Argentino

New member
הסיכום שלי:

אז כמו שאמרנו הספיישל התחיל בשעה השניה ב-12:00 הוא התחיל לספר עליה כל מיני דברים... שממש לא חידשו לנו (נכון???) השאלה הראשונה שלו היתה מהו שמה המלא של שאקירה? 2 מאזינים עלו לשידור וכמובן שטעו בתשובתם... (ממתי קוראים לשאקירה אסתר אהה?) המאזינה השלישית והיקרה שלנו היא כמובן מנהלת הפורום שענתה נכון... והצילה את כבודנו איזה מזל... לאחר מכן, קיקה אמר ששמה המלא הוא: שאקירה איסבל מובראק ריפול (כמובן!!) ושהיא נולדה בברנקיג'ה, קולומביה ושהיא הבת הקטנה במשפחה להוריה קוראים וויליאם מובראק ונידיה ריפול... ושבגיל 5 כבר עשתה כותרות הופיע ורקדה בגן והלכה ללמוד ריקודי בטן מה שאז לא היה כ"כ נפוץ בדרום אמריקה... הוא הוסיף שאביה הוא ממוצא לבנוני ואימה ממוצא קולביאני ושבגיל 14 הוציאה את אלבומה הראשון: "קסם" ולאחר מכן את אלבומה השני: "סכנה" שלא זכו להצלחה רבה ושבשנת 92' הופיעה בפסטיבל בספרד בגיל 16 וזכתה במקום הראשון!... ב-96' חברת "סוני מיוסיק" החתימה אותה והיא הוציאה את אלבומה השלישי "רגליים יחפות" ושהשיר מתוכו "אני כאן" היה במקום הראשון בכל המצעדים של אותה תקופה בקולומביה מתוך 100 שירים. כמו כן, סיפר שפירוש שמה הוא: אישה מלאת חן ושאמיליו וגלוריה אסטפן כתבו והפיקו לה כמה משיריה הראשונים... בין לבין הוא שאל עוד שני שאלות... מהו שמו של אביה? שאני אגב התקשרתי ועניתי נכון לקחו ממני פרטים ולא חזרו אליי... (רעים!) ואחרי זה רינת שלנו עלתה לשידור וענתה על אותה השאלה וכמובן זכתה מזל טוב רינת!!! אח"כ הוא שאל מהו שמה של אימה? וכבר הוא לא העלה לשידור מאזינים רק הקריא את שמות הזוכים אז מהפורום יש לנו את: המנהלת, רינת ולוסיה שזכו ב- Shakira- Fijación Oral 1 וב- Shakira- Live & Off The Record [CD & DVD] ברכות לכולם... יש עוד זוכים??? אלה השירים שהוא השמיע במהלך השעה: 1. Un Poco De Amor 2. Estoy Aquí 3. Dónde Estás Corazón? 4. Ojos Así - Remix 5. Ciega, Sordomuda 6. Día Especial 7. Día De Enero 8. La Tortura 9. Suerte וזהו האמת ציפיתי ליותר... ומה עם ההתייחסויות ל- Shakira- MTV Unplugged ול- Dónde Están Los Ladrones המופלאים... ולכל הפרסים ולחבר שלה... והראיון אני בטוח שהוא לא מוקדש במיוחד לישראל, בטח זה ראיון עולמי ששאקירה התראיינה אליו בכלליות ומה עם ההקדשה בעברית כלום!!! ציון שלי: 3 מתוך 10 ... שבת שלום לכולכם, El Argentino

perrinat

New member
../images/Emo6.gif 3 מתוך 10../images/Emo70.gif אשכרה...

אחלה סיכום
היו עוד 5 זוכים (שבניהם היתה לוסיה-אור) ו-2 מתוכם זבו בערכת שאקירה, השאר(גם אני) זכו רק בדיסק החדש.

למעלה