ספיישל תרגום שירים

Drowned World

New member
ספיישל תרגום שירים ../images/Emo41.gif

כל שבוע יעלה פה תרגום לאחד מהשירים של הספייס יהיו גם סולו ביי סייד הכל ! אז אם באלכם גם לתרגם שיר ולהעלות לפורום אתם מוזמנים
השבוע נפתח את הפינה עם השיר Who Do You Think You Are המקסים מהאלבום הראשון ! הכל נכתב בתרגום חופשי אתם מוזמנים להוסיף
מי אתה חושב שאתה - ספייס גירלז The race is on to get out of the bottom, The top is high so your roots are forgotten, Giving is good as long as you're getting, What's driving you it's ambition and betting, המרצוץ לצאת מהתחתית החל הפסגה גבוהה ושורשיך נשכחו לתת זה טוב, כל עוד אתה מקבל מה שמניע אותך זאת האמביציה והתבוסה שלך אני אומרת ... מי ... אתה חושב שאתה אני אומרת... מי.... איזשהו סופרסטאר אתה חייב לנענע את זה, לסובב את זה, להזיז את זה, תעשה את זה מי אתה חושב שאתה תבטח בזה , תסמוך על זה, תכנס לקצב עם זה תראה לי כמה טוב אתה אתה שוחה החוצה בכיוון הלא נכון יש לך בעיה סופרסטאר אתה הובסת החצוצרה שלך ניפחה אותי כבר יותר מידיי (חחחח באמשלי שזה התרגום לזה ) משחק אותה נחש על סולם אבל אתה טועה אני אומרת ... מי ... אתה חושב שאתה אני אומרת... מי.... איזשהו סופרסטאר אתה חייב לנענע את זה, לסובב את זה, להזיז את זה, תעשה את זה מי אתה חושב שאתה תבטח בזה , תסמוך על זה, תכנס לקצב עם זה תראה לי כמה טוב אתה אתה חייב להסתדר, אל תאבד את נשמתך אתה חייב להסתדר, אף פעם אל תאבד שליטה אני אומרת ... מי ... אתה חושב שאתה אני אומרת... מי.... איזשהו סופרסטאר אתה חייב לנענע את זה, לסובב את זה, להזיז את זה, תעשה את זה מי אתה חושב שאתה תבטח בזה , תסמוך על זה, תכנס לקצב עם זה תראה לי כמה טוב אתה .

NSH2

New member
אוי זה נורא מצחיק לראות את זה בעברית ../images/Emo6.gif

britmel

New member
../images/Emo6.gif

באמת מצחיק .. אבל אחלה תרגום
כפרהה עלייך אני בחתימה שלך

למעלה