../images/Emo41.gifWhat Goes Around/Comes Around../images/Emo41.gif
היי מותק, האם הוא כל מה שרצית בגבר? את יודעת, נתתי לך את העולם, היה לך אותי בכף ידך... אז למה אהבתך הלכה? אני פשוט לא יכול להבין, חשבתי שזה היה אני ואת מותק, אני ואת עד הסוף, אבל כנראה שטעיתי... לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר בדרך הזאת, פשוט מבולבל מזה, מרגיש את הדיכאון גבי זה, אני לא יכול לעשות בלעדייך, תגידי לי אם זה הוגן! זו הדרך שזה באמת נופל? כך אנחנו אומרים "להתראות" ? הייתי צריך לדעת טוב יותר כשהגעת, שאת תגרמי לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מתרוצצת, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בזמן כלשהו תגלי ש... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... עכשיו מותק, אני זוכר כל דבר שטענת, את אמרת שאת המשכת הלאה, אולי אני צריך לעשות את אותו הדבר הדבר המצחיק בזה הוא שהייתי מוכן לתת לך את שמי, חשתבי שזה היה אני ואת מותק, ועכשיו זה הכל רק בושה, שאני חשבתי שטעיתי לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר בדרך הזאת, פשוט מבולבל מזה, מרגיש את הדיכאון גבי זה, אני לא יכול לעשות בלעדייך, תגידי לי אם זה הוגן! זו הדרך שזה באמת נופל? כך אנחנו אומרים "להתראות" ? הייתי צריך לדעת טוב יותר כשהגעת, שאת תגרמי לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מתרוצצת, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בזמן כלשהו תגלי ש... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... הגלגל מסתובב, כן... הגלגל מסתובב, היית צריכה לדעת זאת... הגלגל מסתובב... כן... הגלגל מסתובב... היית צריכה לדעת זאת לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר בדרך הזאת, פשוט מבולבל מזה, מרגיש את הדיכאון גבי זה, אני לא יכול לעשות בלעדייך, תגידי לי אם זה הוגן! זו הדרך שזה באמת נופל? כך אנחנו אומרים "להתראות" ? הייתי צריך לדעת טוב יותר כשהגעת, שאת תגרמי לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מתרוצצת, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בזמן כלשהו תגלי ש... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה (הגלגל מסתובב, מותק) הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה (הגלגל מסתובב, מותק) הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... יאפ יאפ יאפ (תני לי לצבוע את התמונה הזאת בשבילך מותק) יאפ בילת את הלילות שלך לבד, והוא אף פעם לא בא הביתה, וכל פעם שצילצלת אליו כל מה שקיבלת זה טון עסוק, אני שמעתי שגילית, שהוא עושה לך מה שעשית לי, זאת לא הדרך שזה צריך להיות? כשבגדת , מותק הלב שלי דימם, מותק אז זה הסתובב בלי להגיד שהשארת אותי פגוע, רק מקרה של תסריט קלאסי, סיפור ישן כמו הזמן, מותק, קיבלת את מה שהגיע לך, ועכשיו את רוצה מישהו, שירפא את הלילות הבודדים, אתצ מייחלת שיהיה לך מישהו, שיבוא ויעשה את זה נכון, אבל מותק, אני לא מישהו, אין בי יותר סימפטיה, רואה.. הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי