ספיישל תרגומים

Roni Girl Is Me

New member
ספיישל תרגומים

עכשו, בשירשור הזה לא מציפים. רק רושמים בכותרת את השם של השיר ובתוכן שמים תרגום
. ותזכרו- ב-ל-י ה- צ-פ-ו-ת.

shaharrr53

New member
my love

אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... אם הייתי כותב לך סימפוניה רק לאמר כמה את נבזית אליי (מה את תעשי?) אם הייתי אומר לך, את היית יפה היית נפגשת איתי באופן רגיל? (תאמרי לי אם היית?) טוב מותק אני הייתי מסביב לעולם אבל לא ראיתי את עצמי עם בחורה אחרת (כמוך) הטבעת הזאת כאן מייצגת את הלב שלי אבל זהו רק דבר אחד שאני צריך ממך (תאמרי אני מסכימה) בגלל, אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים הולכים בחוף, כפות הרגליים בחול אני יכול לראות אותנו בצד המדינה יושבים בדשא שוכבים מצד לצד את יכולה להיות האישה שלי תני לי לעשות אותך האישה שלי ילדה את מדהימה אותי אני לא הולך לעשות משהו משוגע תראי כל מה שאני רוצה שתעשי זה להיות האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שליייייייי אהבההההההה האהבה שליייייי האהבה שלייייייייי עכשיו אם אני כותב לך מכתב אהבה וגורם לך לחייך בכל מילה שכתבתי (מה תעשי?) האם זה יגרום לך לרצות לשנות את הסצנה? ולרצות להיות האחת בקבוצה שלי (תאמרי לי האם כן?) תראי מה הטעם בלחכות עוד בגלל שאני מעולם לא הייתי יותר בטוח, ילדה (מותק, זו את) הטבעת הזאת כאן מייצגת את הלב שלי ואת כל מה שאי פעם חיכית בשבילו (רק תאמרי אני מסכימה) בגלל, אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים הולכים בחוף, כפות הרגליים בחול אני יכול לראות אותנו בצד המדינה יושבים בדשא שוכבים מצד לצד את יכולה להיות האישה שלי תני לי לעשות אותך האישה שלי ילדה את מדהימה אותי אני לא הולך לעשות משהו משוגע תראי כל מה שאני רוצה שתעשי זה להיות האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שליייייייי אהבההההההה האהבה שליייייי האהבה שלייייייייי קצר, מגניב כמעריץ באחד החדש שוב אבל עדיין יש לו מעריצים מפרו עד יפן אה תקשיב מותק, אני לא רוצה להרוס לך את התוכנית (נהה) אבל אם אתה משיג גבר, תנסה להפסיד אותו אם אתה יכול בגלל שהבנות באמת פרועות תרים להן את הידיים גבוה וכשהן רוצות לבוא ולהרביץ בזה עם בחור עומד אתה לא באמת רוצה לתת לסיכוי להתמוסס בגלל שלא ראית ולא היית עם איש כל כך מעופף (אה מותק) חבר כל כך מעופף אני יכול לעוף אישי, בגלל שאני ממשש את ה B.I שלי הם קוראים לי איש נר (למה?) פשוט בגלל שאני באש (חה חה) אני שונא שאני חייב לסיים את החופשה שלי אז אתה לא יכול להכחיש אני סבלני, אבל אני לא הולך לנסות (נהה) אתה לא בא, אני לא הולך למות תישאר, למה אתה מתכוון, אתה לא יכול ללכת למה (וואה?) אתה ואני חברי אנחנו לא עניבה (הו הו) אתה אומר שאתה רוצה להרביץ לזה כאשר אני לא כל כך מרומם (גבר) מותק, זה ברור שאני לא אהיה הגבר שלך אני לא משקר, אני מרגיש את הריקנות שלך ותשכחי את הפרצוף שלך, אני נשבע אותו החניון, אותו הכדור בכל מקום אני מרמה רק מביא איתי זיווג בגלל, אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים הולכים בחוף, כפות הרגליים בחול אני יכול לראות אותנו בצד המדינה יושבים בדשא שוכבים מצד לצד את יכולה להיות האישה שלי תני לי לעשות אותך האישה שלי ילדה את מדהימה אותי אני לא הולך לעשות משהו משוגע תראי כל מה שאני רוצה שתעשי זה להיות האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שליייייייי אהבההההההה האהבה שליייייי האהבה שלייייייייי (סליחה שיש קטעים לא ממש מובנים
)

Because Of May

New member
../images/Emo41.gifWhat Goes Around/Comes Around../images/Emo41.gif

היי מותק, האם הוא כל מה שרצית בגבר? את יודעת, נתתי לך את העולם, היה לך אותי בכף ידך... אז למה אהבתך הלכה? אני פשוט לא יכול להבין, חשבתי שזה היה אני ואת מותק, אני ואת עד הסוף, אבל כנראה שטעיתי... לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר בדרך הזאת, פשוט מבולבל מזה, מרגיש את הדיכאון גבי זה, אני לא יכול לעשות בלעדייך, תגידי לי אם זה הוגן! זו הדרך שזה באמת נופל? כך אנחנו אומרים "להתראות" ? הייתי צריך לדעת טוב יותר כשהגעת, שאת תגרמי לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מתרוצצת, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בזמן כלשהו תגלי ש... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... עכשיו מותק, אני זוכר כל דבר שטענת, את אמרת שאת המשכת הלאה, אולי אני צריך לעשות את אותו הדבר הדבר המצחיק בזה הוא שהייתי מוכן לתת לך את שמי, חשתבי שזה היה אני ואת מותק, ועכשיו זה הכל רק בושה, שאני חשבתי שטעיתי לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר בדרך הזאת, פשוט מבולבל מזה, מרגיש את הדיכאון גבי זה, אני לא יכול לעשות בלעדייך, תגידי לי אם זה הוגן! זו הדרך שזה באמת נופל? כך אנחנו אומרים "להתראות" ? הייתי צריך לדעת טוב יותר כשהגעת, שאת תגרמי לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מתרוצצת, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בזמן כלשהו תגלי ש... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... הגלגל מסתובב, כן... הגלגל מסתובב, היית צריכה לדעת זאת... הגלגל מסתובב... כן... הגלגל מסתובב... היית צריכה לדעת זאת לא רוצה לחשוב על זה, לא רוצה לדבר על זה, כ"כ נמאס לי מזה, אני לא מאמין שזה נגמר בדרך הזאת, פשוט מבולבל מזה, מרגיש את הדיכאון גבי זה, אני לא יכול לעשות בלעדייך, תגידי לי אם זה הוגן! זו הדרך שזה באמת נופל? כך אנחנו אומרים "להתראות" ? הייתי צריך לדעת טוב יותר כשהגעת, שאת תגרמי לי לבכות, זה שובר את ליבי לראות אותך מתרוצצת, כי אני יודע שאת חייה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בזמן כלשהו תגלי ש... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה (הגלגל מסתובב, מותק) הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה (הגלגל מסתובב, מותק) הגלגל, הגלגל, הגלגל מסתובב כל הדרך בחזרה כן... יאפ יאפ יאפ (תני לי לצבוע את התמונה הזאת בשבילך מותק) יאפ בילת את הלילות שלך לבד, והוא אף פעם לא בא הביתה, וכל פעם שצילצלת אליו כל מה שקיבלת זה טון עסוק, אני שמעתי שגילית, שהוא עושה לך מה שעשית לי, זאת לא הדרך שזה צריך להיות? כשבגדת , מותק הלב שלי דימם, מותק אז זה הסתובב בלי להגיד שהשארת אותי פגוע, רק מקרה של תסריט קלאסי, סיפור ישן כמו הזמן, מותק, קיבלת את מה שהגיע לך, ועכשיו את רוצה מישהו, שירפא את הלילות הבודדים, אתצ מייחלת שיהיה לך מישהו, שיבוא ויעשה את זה נכון, אבל מותק, אני לא מישהו, אין בי יותר סימפטיה, רואה.. הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי הגלגל מסתובב חשבתי שאמרתי לך, היי היי

למעלה