ספיישל "LOOSE"

ספיישל "LOOSE"../images/Emo220.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

כפי שהבטחתי, הנה ספיישל "LOOSE", שחוגג שנה ליציאתו
אני מקווה שתהנו מהספיישל ותגיבו
יום טוב, עודד

תעודת זהות לאלבום../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

שם האלבום: LOOSE
זמר/ת: נלי פורטדו
אורך: 63:42 שנת יציאה: 2006 חברת תקליטים: Mosley Music Group/Geffen Records סוג: פופ מפיק/ים: טום פנוזיו, טימבלאנד, נלי פורטדו, נאיט הילס, ניסן סטיוארט, לסטר מנדז וריק נולאס מכירות מסביב לעולם: למעלה משישה מיליון עותקים

../images/Emo51.gif על האינפורמציה

אין האלבום הזה הוא הכי שווה של נלי עד כה
ואני מחכה לספיישל לאלבום ...

הצלחת האלבום../images/Emo57.gif../images/Emo88.gif

האלבום יצא לאחר שהתקשורת החלה להספיד את הקריירה של נלי, שהחליטה לצאת לפסק זמן. אף אחד לא הבין לאיפה היא נעלמה. לנלי היו תכניות ברורות לגבי הקאמבק שלה והיא לא נתנה לאף אחד לעצור אותה. היא הוציאה את, "LOOSE", שהוא אלבומה השלישי, והוא היווה את הקאמבק הגדול שלה. המעריצים של נלי שמרו לה אמונים והאלבום מכר למעלה מ- 6 מיליון עותקים
הסינגלים מהאלבום כבשו את תחנות הרדיו בעולם והפכו ללהיטי ענק. בזכות האלבום נלי היתה מועמדת ללמעלה מ-10 פרסים חשובים באותה שנה. סיבוב ההופעות שלווה לאלבום זכה להצלחה בינלאומית. באפריל 2007 נלי זכתה בלא פחות מחמישה פרסי Juno יוקרתיים על אלבומה "LOOSE". זוהי עוד עדות להצלחת האלבום

ביקורות על האלבום../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

ביקורות הן דבר מאוד חשוב והאלבום, כצפוי, זכה לביקורות מעולות
נלי הגיעה לנקודת שיא כשהמגזין הנחשב All Music Guide העניק לאלבום 4.5 כוכבים (מתוך 5)
חוץ מהמגזין הזה, מגזינים נוספים ביקרו את האלבום בצורה חיובית. גם בישראל האלבום זכה לביקורות טובות. רשימת הביקורות המלאה (בחו"ל) http://he.wikipedia.org/wiki/Loose האלבום הזה, לדעת רבים, מהווה את נקודת השיא ביצירתיות של נלי: זהו אלבום הניחן בשימוש מגוון רחב של מוזיקה בשיריה כגון שימוש בשפות שונות, ווקליות ייחודית, כלי מיתר ותיפוף עולמיים וכן מקצבים איכותיים ססגוניים. פשוט מותק של אלבום

tamir r

New member
רק שתדעו........

שאני עשיתי את הערך LOOSE בויקיפדיה!!!! אם אתם לא מאמינים אפילו סתכלו את השם של המשתמש: "Tamir310" ושלי הוא tamir r (קוראים לי תמיר) וגם את הערך של נלי פורטדו אני עשיתי
נשבע לכם!!!!!!

furtadofanatic

New member
אולי תערוך את זה שוב|?

באמת כי הסיכום שלך בויקפדיה לא משו (אני אומר את זה מאז שהוא יצא..גם אמרתי את זה בקומונה שהיתה אז...) אם תרצה עזרה או משו אני מוכן לעזור.=]

tamir r

New member
כן.....

מה לעשות........ (סתכל על התאריך שלי בשירשור של ימי ההולדת).... אני לא כזה גדול והאנגלית שלי היא לא כמו של קלינטון חחח..... אשמח אם תעזור!!

tamir r

New member
זאת תמונה מזויפת.....

זה איזה מעריץ שלה עשה את התמונה הזאת....

למעלה