ספין אוף לאו.סי?

IDOffryn

New member
ספין אוף לאו.סי?

תראו ATHENS/THE O.C. (FOX) - Creator Josh Schwartz confirmed during FOX's portion of the TCA Winter Press Tour his long-in-the-works drama "Athens," originally announced back in May (read the story), won't be moving forward. He did however indicate there are firm plans to develop a spin-off of "The O.C." itself. Said project would focus on Kaitlin Cooper, the younger sister of Mischa Barton's character, who has rarely been seen or mentioned as of late. It's understood Kaitlin will reappear on "The O.C." later this season or early next season, after which the spin-off will track her exploits at boarding school. It's not clear however if actress Shailene Woodley will reprise her role or if it will be recast for the spin-off, which is being likened to a small screen version of "Mean Girls." זה די מצחיק מכל הדמיות לקחת את הדמות הכי בלתי נראת. אולי זה יהיה טוב.

JoHnYmYsTeR

New member
מוזר ביותר...

ספין אוף? כבר אחרי שתי עונות... אני חושב שהם יכולים לטחון את הסדרה לפחות עוד שתי עונות... וקייטלין דווקא? מוזר...

IDOffryn

New member
הנה הכתבה

ובפסקה השניה יש ספוילר לעונה ה4 של 24 אז מי שלא רוצה לראות אז פשוט ידלג על זה פה

Aviad1987

New member
אמממ

זה היה מתבקש שג'ון שוורץ יתחיל לעבוד על סדרות נוספות בקרוב, יש לו את זה בתור תסריטאי. אבל ספין-אוף על קייטלין? שחושבים על זה, זה יכול להיות מגניב. ובכל מקרה ספין אוף יכול לבוא במקביל ולאו דווקא צריכים להוריד את דה או סי בשביל לעלות את הספין אוף.

IDOffryn

New member
לפי החתימה שלך

נהיית נהג חדש בדיוק ביום הולדת שלי :)

Aviad1987

New member
וואלה? ../images/Emo9.gif

יצא לך להיוולד באחלההההההההה של יום

PrincessAlina

New member
מה!??!!

סדרה על ילדה המעצבנת הזאת!? יאקקקקקק אני שונאת אותה! היא מרגיזה אותי עם הגשר שלה

עידו אתה כזה סקסי כשאתה פותח

שרשורים :) קייטלין!? את מי לעזאזל היא מעניינת!? סדרה על ילדה בת איזה 7 לא תהיה לילדים בני איזה 7..?

חחח דווקא היא ????

דרך אגב מישהו שם לב שכתוב שהיא תופיע באו.סי לקראת סוף העונה הנוכחית או תחילתה של הבאה ואז ה"ספין אופ" כלומר, תהיה עונה שלישית ??? אמממ מעניין ....

למעלה