ספין אוף להאוס

Nimrodster

New member
ספין אוף להאוס

מסתבר שבעבר לוקאס, הבלש הפרטי שהאוס שכר, אמור היה להוות ספין אוף לסדרה. עכשיו אני קורא שפוקס מעודדת את יוצרי האוס לנסות שוב, בין אם ספין אוף ובין אם משהו חדש לגמרי. אז, איזה מהדמויות בהאוס הייתם רוצים לראות כמוקד של סדרה משלה (תחושת הבטן שלי היא שאמבר, החדשה, הוכנסה כדמות פוטנציאלית בספין אוף, כי הרי היא לא תוכל להישאר כש13 תחזור).

ריקי100

New member
סליחה לא הבנתי משו

מה זה הביטוי ספין אוף סליחה על הבורות.. ולכן השאלה הבאה שלי היא מה רצו לעשות עם לוקאס? ושאלה אחרת .. הרייטיג לא משהו אה? אוי לא הסוף של האוס קרוב..אוף.

אוקי

אז ספין אוף זה המילה באנגלית לסדרת בת כמו שיש לאנטומיה של גריי - private practise ולפי מה שאני הבנתי הרייטינג של הסדרה הוא טוב ואין מה לדאוג בינתיים

Nimrodster

New member
הרייטינג צנח בשני מיליון צופים בערך.

לדעתי הוא ככה מאז פרק הפתיחה של העונה, שהיה מאד חלש, אנשים התאכזבו, וויתרו. מה שכן, שימי לב (http://www.zap2it.com/tv/ratings/) שעדיין מדובר בתכנית שנמצאת במקום השני במשבצת השידור הלא-קלה שלה (שני בשמונה בערב) ועוקפת תכניות שוות למדי אחרות. היא יחסית גבוהה גם בהשוואה למשבצת השידור הנוחה יותר, של תשע, והיא מתחרה עם רוקדים עם כוכבים, שמושכת בערך פי שניים מהצופים שלה. בהתחשב בזה, זה עדיין לא רע. מה גם, שעדיין מדובר בכעשרה מיליון צופים "בטוחים", כלומר, גרעין קשה שנשאר למרות שהעונה לא משהו, אז אני מקווה שהם ימשכו עוד עונה, אולי שתיים, ואולי, בגלל שהם בכל זאת מוכשרים, יצליחו לייצר עונה שתהווה סיום ראוי לתכנית הנפלאה הזו. מגיע לה. ספין אוף היא תכנית "המשך" או "הרחבה" של תכנית קיימת, שמתבססת על דמויות מתוך התכנית המקורית ושלפעמים יש בה הופעות אורח של כוכבי התכנית המקורית. התכנית המקורית, הפופולארית, מנוצלת כפלטפורמה להצגת הדמות לקהל הצופים הפוטנציאלי, ואז הופכים אותה למרכז של תכנית משלה. הדוגמא המוצלחת ביותר היא "פרייז'ר" שהייתה ספין אוף של "צ'ירס" ולעניות דעתי הצנועה עלתה עליה. בקיצור, רצו לעשות תכנית שתסתובב סביב לוקאס.

ריקי100

New member
תודה על ההסבר המנומק

אבל אני לא חושבת שלוקאס כשחקן ( אני לא יודעת מי הוא) יכול להחזיק את תוכנית משלו. אין לו כריזמה לזה. לעומת יו לורי, שיכול להחזיק תוכנית כמו האוס. בכל מקרה אני לא יודעת מה קרה ולמה התוכנית נמצאת במזב כזה, אולי הכותבים התעייפו או השחקנים..אבל משהו כבר לא זה. אין יותר דמויות שיהיו תחת האוס ושהוא ימשול בהם..כולם יחסית עכשיו באותה רמה ואולי זה מה שעושה את זה לפחות שווה וטוב. משהו צריך להשתנות. אולי שיחזור לויקודין ככה זה יהיה הכי טוב לכולנו.

Nimrodster

New member
אני חושב שהכותבים התחלפו.

והם מנסים למרוח את החמאה על פרוסת לחם גדולה מדי. גם להיות קומיים, גם להיות תכנית-על-מערכות-יחסים, גם להיות דרמה-רפואית וגם להתמקד על הדמויות השונות, בניגוד לעונות הקודמות בהן הן היו בעיקר ה"מסביב" של האוס. אגב, ידידה הפנתה את תשומת ליבי לזה ש"מאסטר" הוא אחת הדמויות ב"דוקטור הו", ואז, "דוקטור ומאסטר" יוצר אלוזיה ברורה לתכנית הזו.לזה צריך להוסיף את ההתייחסות למלחמת הכוכבים מהפרק האחרון, ואני חושב שאפשר להסיק שצוות הכותבים החדש הוא חובב מדע בדיוני...

Day Tripper9

New member
אני דווקא הייתי שמחה לראות את ליסה אדלשטיין

בסדרה משלה..קומית אולי....כמובן שאי אפשר לחקות את ההצלחה של האוס אבל עדיין, סתם בשביל הכיף :)

Nimrodster

New member
אני חושב ש-13 יכולה להחזיק ספין אוף.

הבעיה היא שהיא חולה, יצטרכו להרוג אותה מתישהו.

אוגלה

New member
מהנטינגטון מתים בסביבות גיל ה-40

נראה לי יעבור הרבה זמן עד שהדמות שלה תגיע לגיל הזה.

Thumpers

New member
אני לא חושבת שהייתי צופה

בספין אוף של אף אחד מהשחקנים. טוב, אולי של צ'ייס, כי הוא חתיך - אבל אני לא חושבת שאף אחת מהדמויות מספיק מעניינת בשביל למשוך את קהל הצופים של האוס במשך יותר משני פרקים מקסימום, רק בעזרתה.

gamani4

New member
אני לא רואה ספין אוף עם הקאסט הנוכחי

מה שהיה ללוקאס זה מקצוע שונה. הקאסט הנוכחי כולם רופאים. זה יהיה בדיוק כמו האוס, פחות הדבר שמייחד את האוס כי הם כולה סתם רופאים. זה יהיה... כלום.

Day Tripper9

New member
יש בזה משהו...

סדרה על בלש פרטי יכולה להיות מעניינת..רק אני לא בטוחה כמה מעריצי האוס יאהבו את זה. כלומר,מי רוצה לראות את לוקאס שוב?!

אם כבר ספין אוף אז שיעשו אל טריטר

הבלש המעצבן שהציק להאוס בעונה השנייה
זה יכול להיות מצחיק לחזור אליו אחריי הרבה זמן. גם השחקן ששיחק אותו לטעמי שחקן נהדר, למרות שלא זכור לי בכלל איך קוראים לו. או שאפשר לעשות ספין אוף על חולה כלשהו

למעלה