ספינה צבאית

VooLKan

New member
ספינה צבאית

אני עובד על ספינה בשביל אתגר יש לי עוד יום וחצי מקווה להספיק כמה שיותר :] תגובות יתקבלו בברכה

VooLKan

New member
עוד משהו

תסלחו לי על הכתם האפור אין לי מושג למה הוא יצא ברינדור

VooLKan

New member
אולי תפרט?

אני מבחים באי פרופרוציות בין הנשק לספינה אבל זה הכול. ואני מת על הדרך ניסוח שלך

ilankt

New member
חחח זה ציניות?

טוב, בעיקרון התכוונתי לנשק שעל הספינה, גלגל הצלה בגובה של הנשק לא ממש הגיוני
אבל מה שמוזר לי זה שיש לך שלושה סוגים שונים של גלגלי הצלה (זה מה שהם, נכון?) או יכול להיות שזה בגלל התאורה והזווית? חוץ מזה, זה נראה לי קצת יותר כמו יאכטה עם תותח, אבל אולי זו התוצאה שרצית... בכל מקרה, נראה לי שיש פחות מדי מקום בשביל שזאת תהיה ספינה צבאית.

3Dead

New member
הייתי מוסיף גם

חוסר פרופורציות בין תא הנוסעים (לדוגמא גודל הדלת) לגלגלי ההצלה. המידול עצמו נחמד . זה ע"פ רפרנס כלשהו ?

VooLKan

New member
רפרנס

זה תמונה של הספינה הטקסטורה שלי שונה, אני הולך על כיוון אחר

מומלץ לבדוק REFRENCE של ספינה

המודל כעקרון נראה טוב (לבנתיים!) ... כיוצא חיל הים לשעבר היית ממליץ לך לחקור ספינות והציוד בהם ותראה שככה לא נראית ספינה. שנית הייתי מחליף את התאורה והטקסטורה- הן לא תורמות למודל שלך.

Deamon

New member
רועי

אולי תסתכל למעלה ותראה את הרפרנס שפירסמתי... ואז תגיד לי שככה לא נראית ספינה. בשביל הסצינה שאני מתכנן אני דווקא אוהב את הטקסטורות כמו שהן חוץ מהקבינה שאני יעשה אותה כהה יותר. זה יפה והכול שאתה יוצא חיל הים, אבל הספינה הזאת לצערי לא מהתקופה שלך בחיל הים היא מתקופת וייטנאם היא הייתה משומשת על ידי האמריקנים בנהרות שמה. אז שוב תסתכל בפרנס ותגיד לי שככה לא נראית ספינה, תודה יום טוב.

אתה תגיע רחוק...

אם זה האופן שבו אתה מקבל הערות של אנשים שבוודאות מבינים יותר ממך. אני מציע לך לשקול שוב את התיחסותך לתגובות כגון זו של רועי, אחרת אני בספק אם תצליח באתגר.

מיכאל ג

New member
נראה אחלה

הסיפון נראה לי צריך להיות קצת יותר עמוק, החרטום יותר מעוגל... חוץ מזה, אחלה.

VooLKan

New member
פושע מחשבתי

אני יקח בשמחה הערות אבל אם אתה שם לב לא אמרו כלום רק נתקעו על קטע של פרופורציות, הם מצאו משהו גרוע לדעתם והתייחסו רק אליו לא נתנו לי פידבק על שאר הספינה חוץ מרועי שהעיר על משהו אחר שחלקית אין לו כל ביסוס. אז כן קצת הטריד אותי התגובות האלו כי אנשים אחרים שראו את זה מיד ידעו להגיד שזה ספינה מתקופת ויטנאם ולא משהו מוקרץ. יש מה לשפר אבל רוב ההערות שניתנו לי לא כלכך סיפקו אותי והשאירו אותי עם סימני שאלה, אני מודה לאנשים שהגיבו ואני לא מנסה להיות מגעיל אבל אני חושב שצריך קצת לברר לפני שמעירים. מצטער אם פגעתי במישהו.

SHIRIE

New member
blueprints

אם אתה רוצה להתייחס לעצמך ברצינות תחפש Blue prints בגוגל תחפש כאלא של ספינות ואתה גם תמצא ותוכל למדל ספינה עם דיוק מרבי ולא להמציא משהו מנסיוני למדתי שכמה שהפירוט יהיה גדול יותר כלומר יותר שעות מידול ככה תגיע למשהו אמין יותר. והחומרים שלך טעונים שיפור נסה לעבוד עם vray או ברזיל

VooLKan

New member
עוד פעם

א. התשמשתי בבלו פרינטס ב. אני משתמש בבראזיל, אני לא יכול כלכך לסבול מה שאמרת על זה שהקרצתי את זה כי זה שטויות במיץ, אני לא מבקש ממך להגיב אם אין לך משהו בעל ערך לומר, ועוד פעם גם אתה יכול להסתכל ברפרנס שאני יפרסם שוב ותגיד לי כמה הרבה פירוט פספסתי.

Mihfir

New member
אתה רציני בכלל??

דבר ראשון לדעתי זה מידול מצויין, בטקסטורה הוא עשה מה שהוא יכל, ויצאה לו תוצאה טובה מאוד לדעתי. מה זה "אם אתה רוצה להתייחס לעצמך ברצינות", אני לא מבין מאיפה בכלל הוצאת את זה, הוא עוד יעשה עדכונים אני מקווה, ולא רק מניסיונך צריך לדעת שצריך לשים ככל שיותר פירוט.

למעלה