ספיניט - SPINIT בואו לבקר!

SpinMan

New member
ספיניט - SPINIT בואו לבקר!

שלום כולם.. לכל מי שטרם הכיר, אתם מוזמנים לבקר באתר! מצעדים חדשים ומעודכנים להנאתכם... www.spinit.co.il

Tami661

New member
גם אתה מוזמן לחלוק איתנו את העידכונים...

אני חושבת שמה שקורה כאן לאחרונה בעניין המוסיקה (ואפשר בהחלט לזקוף זאת לזכות חיים חדשים שגם הדביקה רבים/רבות וטובים/טובות אחריה) עולה על הרבה אתרים אחרים - מבלי כמובן לזלזל בטעם הצפוני...

תמי

אפשר לשאול מה הכוונה כשאת אומרת הטעם הצפוני ? האם יש עוד אתרים/ פורומים בעניין ספינינג ומוזיקה לשעורים ? אם כן אשמח אם תוכלי לפרט, אפשר גם במסר. תודה סיון

Tami661

New member
אתרים/פורומים בעניין ספינינג ומוסיקה לשיעורים

- גוגל יפרט לך פי כמה יותר טוב ממני. אני מתמצאת במה שנמצא בסביבתי הקרובה, כלומר... בפרדס
בעניין הטעם הצפוני... כמו הדרומי, כמו האמריקאי, כמו התורכי... לא יעזור כלום! הוא שונה מאיזור לאיזור ביחס פרופורציונלי: ככל שהמרחק גדל - ההעדפות המוסיקליות שונות. שוב אני מדגישה - אין כאן זלזול בהעדפות של הצפוניים, אלא יותר דגש על השפע שמאוד קולע לטעם כאן במרכז ונשמח אם מר ספינמן שנזכר פתאום בקיומנו, יחלוק עימנו קצת יותר מאשר קישורים לאתר הפרטי שלו

תודה רבה.

האמת היא שלא חשבתי על זה שיש הבדלים בין מרכז צפון ודרום בענייני מוזיקה. ברור לי ההבדל בין ספינרים בשנות ה 20 לבין אלה בשנות ה 40+ שם יש המון הבדלים אבל תמיד טוב ללמוד. סיון

למעלה