ספינינגטון אילת

spinil

New member
ספינינגטון אילת

אז נכון שעברו כמה ימים מאז שחזרנו מאילת מצד שני חיכינו לפתוח את זה כבר בבית החדש ככה שיהיה בכיף תהנו

Tami661

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gifוואוו...מעלה בי זכרונות

איזו כתבה ואיזו כתיבה
... שירי, הצלחת לעורר בי את הזכרונות כאילו רק חזרנו. במצב רגיל הייתי דופקת כאן אייקון פרצוף מסכן (
או
) אבל... אבל... המממממממממ... לגלות להם?
ב-23/3/2006 הספינינגטון הבא!!! תפתחו יומנים ושריינו את הסופ"ש
לא יכולתי להתאפק
אבל יותר פרטים, מה יהיה, כמה, איך, איפה... רק בהמשך. מה שבטוח הוא שלפחות מבחינתי יהיה נסיון לתת מענה לכל מי שיצא "מורעב" מהכנס ביום שישי ולשלב את פיסגת ההנאה של הספינרים ברחבי הארץ עם ערכים מוספים ובלתי נפרדים מהעולם הזה שלנו. תודה ל-spinil
על שהם תמיד לצידנו/מאחורינו לתעד ולהעשיר

Tami661

New member
ישלי ישלי ישלי... ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifחתיכת

פרוייקט להעלות תמונה תמונה לגלריה שלא לדבר על התאמת הגודל לקיבולת טרם ההעלאה אבל עשיתי זאת, בקטנה אמנם... אבל אולי בהמשך אעלה עוד ואולי בכלל בספינינגטון הקרוב (וואי כמה שהוא קרוב) כבר תוכלו להעלות לבד מהמצלמות שלכם
בנתיים, בואו תיזכרו קצת: אתם שהייתם, ובוא תנסו לדמיין קצת: אתם שתהיו... גלריית הספינינגטון ה-3

ennicka

New member
תמי,

אני מקווה שלא הקטנת את התמונות אחת אחת, כי פשוט יש דרכים הרבה הרבה הרבה יותר קלות לעשות את זה. אם את במיקרה לא מכירה אותן, כיתבי לי, ואכיר בינכן
אה ו...סחטיין על הגלריה

Tami661

New member
אז זהו מתוקה שלי... שלגמרי כן!../images/Emo6.gif

כל תמונה ותמונה... אז במקרה אני גם לא ממש מכירה אותן (התמונות לא מהמצלמה שלי, הבנת את זה - נכון?
) אז אשמח להיכרות...

ennicka

New member
../images/Emo132.gif אז ככה....

להקטנת תמונות בקלות: אם יש לך מערכת הפעלה XP את מורידה מהאתר הזה בצד ימין את power toy - image resize ואז פועלת לפי ההוראות האלה. אם לא, אז אפשר להוריד את התוכנה Picssa למשל כאן. בתוכנה עצמה מצד ימין למטה יש אפשרות של המרת תיקיה שלמה של תמונות לגודל הרצוי. בהצלחה בפעמים הבאות

למעלה