בוקר טוב... בעוד כחודשיים אני עוברת לגור בגני תקווה. לאחר חיפושים באינטרנט ראיתי שיש מרכז ספורט (די מושקע) ויש גם חדר ספינינג גדול. אשמח לשמוע ביקורות על שעורי ספין שלהם. האם כדאי להירשם לשם או לחפש במקום אחר?
יש את מרכז הספורט שאכן נראה טוב. לא יצא לי להיות שם בשיעור אבל אני יודע על כמה וכמה מדריכים טובים שעובדים שם כל שאין סיבה שלא יהיו שם שיעורים טובים (בשאיפה שהם עוד עובדים שם). הספינינג שם גם עבר ממקום שרובו הוקדש לספינינג אז זה לא עוד חוג שולי במקום. מה שנשאר זה לבדוק כמה שיעורים מציעה המערכת (בזמנו היו די הרבה)ף מחיר וכו' כמו כן יש גם קאנטרי בגני תקווה שגם בו יש חדר ספינינג. את הקאנטרי אני דווקא כן מכיר ואף הדרכתי שם תקופה לא קצרה. לצערי, למרות שהמתאמנים מאוד נחמדים, אין לי יותר מידי מילים טובות להגיד על הספינג ולכן אומר פשוט לוותר על הרעיון אם ספיניגנ זה מה שמענין אותך בין השאר. לא רחוק יש גם את GO ACTIVE בקניון קרית אונו. כשיצא לי להיות שם מאוד לא האבתי את רמת הרכיבה והאווירה אבל זה היה מזמן ויש טענות לשיפור.
מי שמובילה את נושא הספינינג באופן ראוי,מקצועי זו ליאת אונגר מדריכה וותיקה ומנוסה שחברה למרכז לידר בגני תקווה{המקום הכי מתקדם,מקצועי}שלהכנס לשעריו זו חוויה,ליאת עברה עם צוותה ללידר ושם היא מועברים השיעורים,ממליץ בחם רב!
תודה רבה על התגובות. לפי מה שראיתי באינטרנט יש כל יום שיעור בערב, כך שזה מתאים לי כשאני חוזרת מהעבודה וזה גם 15 דקות הליכה ממני - עוד יותר טוב. שוב תודה על התגובות. עכשיו אני רגועה
הי, גם אני חובבת ליאת אונגר והולכת אחריה עוד מימי סביון. היום לרוב אני מתאמנת אצל המלך יוסי אטיאס ואוהבת מאד גם את שיעוריה של ליאת. האופניים מצויינים, התחזוקה מעולה ואווירת הבית שרירה וקיימת. את מוזמנת לבוא לשיעור ניסיון, אשמח לקשר בינך לבין ליאת. ביי, יעל
והוא מדריך ספינינג מן המשובחים שיש! היחיד שהצליח לגרום לי לקום בחמש וחצי בבוקר, לנסוע חצי שעה ולדווש ספינינג בשש וחצי בבוקר!!! ויש לו יתרון.... הוא רוכב כביש ושטח.
יש לנו בספינקלאב ספינינג קצת יותר מסביר אופניים חדשות וחדישות,חדר שמכיל 20 זוגות אופניים לא בצפיפות,מיזוג מצויין וסאונד ברמה מדריכים: עינת,רונה,ליאת,ספיר,סיגל ואנכי כולן ברמה טובה מאוד כל אחת וסיגנונה מעבר לזה מס בנות שמדוושות בחדר יוצאות איתי לאימוני רכיבה בכביש/שטח סה"כ רמה טובה של מקום ואימונים בהצלחה יוסי
פחדתי להגיע ל"מקום נידח" אך לפי התגובות כאן נראה שזו אפילו תהיה קפיצה ברמה ממה שאני רגילה אליו. נראה שהמועצה השקיעה מאוד. תודה רבה על התגובות. מחכה בקוצר רוח לטעום מהשעורים אגב, מישהו יודע מה המחירים? כלומר כמה עולה מנוי?
אשתי אמרה לי השבוע שהיא חלמה חלום על אסונות וכאלה והייתי חלק מהחלום...(באותה הזדמנות ביקשה שאגדיל את ביטוח החיים לי...). אמא שלי סיפרה לי בבוקר שהיא חלמה חלום שהייתי בסטוקהולם ואיש אחד תפס אותי ולקח אותי אליו כבן ערובה והיא ניסתה לשחרר אותי (ואני שאלתי למה מישהו ולא מישהי בסטוקהולם ולמה לעזעזל ניסו לשחרר אותי אם שבדית לקחה אותי בן ערובה...? באותה הזדמנות אשתי ביקשה, שוב, שאגדיל את ביטוח החיים...) ואתה, על מה אתה חלמת?
אני חלמתי שאני בא להעביר שיעור ותוך כדי שאני עובר לפני השיעור בין האנשים לכוון אופניים וכאלו פתאום אני מגלה שאתה התחלת להעביר את השיעור. ואני אומר לעצמי "בואנ'ה, מה הוא משתלט ?" ואז אני מגלה שהתבלבלתי ביום וזה באמת שיעור שלך בכלל.