ספינינג בהריון

ספינינג בהריון

אני מתכננת הריון. ומכורה בטירוף לספינינג.עושה כל יום ואפילו דאבלים עובדת על עומס רצחני ודופק מטורף (165-170) השאלות שלי הן כאלו: א. האם מותר לעשות כל יום ספינינג בהריון? ב. על איזה דופק אני צריכה לשמור? ג. האם עליה ל"מצב 2" ו"מצב 3" עלולה להזיק לנשים בהריון? ד. איפה אני יכולה למצוא חומר על ספינינג בהריון?

Tami661

New member
חומר על ספינינג בהריון... לא בדיוק

אבל בהחלט יתן לך תמונה יותר ברורה במה שקשור לביצוע פעילות גופנית בזמן ההריון. המאמר הוא מאת רמי ירון, אתר מכון וינגייט. בסוף המאמר יש המלצות בנוגע לסוגי הפעילות בהריון וספינינג הוא אחד מהמומלצים (מס' 4). אז שיהיה לך במזל תקפידי להקשיב לגוף שלך - זה כלל מספר 1 ואצלנו במכון... יש המון ילדי ספינינג (נשים שלא הפסיקו את הספינינג שלהן עד ליום הלידה
או יום קודם
) - הם יוצאים ממש חמודים

יעל81

New member
המאמר של תמי אמר הכל

אם את שומרת על כללי הבטיחות שנזכרים בו, ואוכלת מספיק - הריון זה לא זמן לדיאטה - את יכולה לעשות כל יום. אני רואה שההריון כרגע בגדר תכנון
. מהיכרותי עם נשים הרות קשה לי להאמין שיהיה לך כוח לזה בהריון, אל תלכי נגד הגוף, ואם את עייפה ותרי על אימון, התינוק יותר חשוב. הדופק אמור להישאר סביב ה- 140 מצבי העמידה מותרים, אבל הבעיה היא שכשעולים איתם עולה הדופק...

למעלה