ספינינג במרכז

שירה777

New member
ספינינג במרכז

שלום. אני מחפשת בנרות מועדון כושר שניתן להרשם אליו לתקופה קצרה - כרטיסיות וכיו"C - שמציע ספינינג! אני גרה באזור קרית אונו - אז פ"ת, גבעת שמ ואל, קרית אונו והאזור - רלוונטים. תודה!

Tami661

New member
בפתח תקוה יש לך את דודי באם המושבות (ספינרס)

אחד השרידים האחרונים של עידן ה'כרטיסיות' ולפחות כל מי שאני מכירה שהיה אצלו, מאוד אהב אותו (רק שחיפשו מקום עם מגוון עשיר יותר של שעות ופעילויות), הטלפון: 03-7411110 והכתובת: מרכז הספורט "הדר המושבות" רח' זכרון יעקב 52, פתח-תקוה

שירה777

New member
והמקום עצמו - איכותי? מקצועי?

חשוב לי אופנים שלא "מתפרקות", ושיש SPD

אני הייתי באם המושבות!! אחלה!!

אין התחייבות ואת יכולה לבטל כל חודש. דודי מקסים ויש עוד אחלה מדריכים. אבל זה רק ספינינג. ממליצה בחום!!

גדעון8

New member
מכון בועז הכי טוב במרכז הארץ

היתרונות: מדריך חתיך. עושה קפה. עושה בעיניים. במרבית השיעורים יושב על כסא ולא על אופניים. המון בנות באות בגללו.ורק בגללו. אפילו אם מחניק בחדר. מייזע. מזגנים מכובים. השיעורים מתחילים בד"כ באיחור של רבע שעה . היה קולר. משעמם במרבית השיעורים. ריח הטחב נותן המון חשק לעוד.מדריכים טובים כמו: חומי או קרן לא פה. כי אין על המדריך הראשי. החסרונות: אין צורך להזמין מקומות מראש.יש עוד מדריכה אחת פעם בשבוע. לעיתים גם מדריך נוסף פעם בשבועיים. הקפה לא משהו. יש המון חנייה בחוץ. שירותים נקיים. שני רחובות רחוק יותר יש כביש לתל אביב. המכון ממוקם במרכז קניון ענק מלא מלא חנויות. להשכרה. . מזג האויר נח. טו בשבט בדרך. יש פיסטוקים אצל רדעי. כואב לי הגרון. אמא של שולה מה זה מבאסת. (כל זה שייך ליתרונות)

crowspin65

New member
:- חייכת אותי למרות שזה בעצם עצובD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה