ספינינג בפתח תקווה

• פותח הנושא ronnm
  • פורסם בתאריך

ronnm

New member
ספינינג בפתח תקווה

עברתי לאחרונה לפתח תקווה. לפני כן התאמנתי בהולמס פלייס בגבעתיים. אני היום מתלבט אם להמשיך את המנוי שלי בהולמס פלייס פתח תקווה או לעבור לספורטן. איך המדריכים בכל אחד מהמקומות? לצורך ההשוואה, המדריכים שאהבתי בגבעתיים היו אסף ורן. מקווה שזה המקום המתאים לשאול...

Tami661

New member
אם המדריכים שאהבת היו אסף ורן... צר לי לאכזב

אותך אבל זה לא שההולמס בפ"ת הוא לא המקום אלא שהיית צריך לחשוב טוב לפני שבחרת לעבור לפתח-תקווה דווקא
אין אסף ורן בפ"ת... אבל בכלל!!! לא הולמס ולא מקומות האחרים. בפתח-תקוה המדריכים הם ע"פ דרישת 'הקהל' כלומר המנויים, משמע ה...אוכלוסייה. הידעת שבפתח תקוה קיים השוק הכי גדול בארץ?... תסיק מכך... אבל חוצמזה, אחלה מועדון הולמס פ"ת. מתרגלים לכל דבר ולומדים להתאים את הלו"ז ל-2 או 3 האימונים הטובים שעדיין נשארו.

ronnm

New member
מה עם הספורטן?

מזה שהזכרת רק את הולמס פלייס אני אמור להבין שאין לי מה לחפש בספורטן?

רוןר9

New member
תמיד יש פתרונות

היי ronnm חשוב על פתרונות יצירתיים ו"הפוך את הלימון ללימונדה" יש אפשרות למנוי משולב של ההולמס וכך תוכל להתאמן בסניפים נוספים תמיד נחמד לגוון. אפשרות נוספת אם יש מדריך/ה שאתה לא לגמריי מתחבר ויש לך מספיק נסיון, שב בסוף האולם תהנה מהמוסיקה ופשוט תעשה מה שלמדת אצל אסף ורן. זו זכותך המלאה ואתה יכול להרגיש בנוח. יודע אני שלא כל מדריך/ה אוהבים זאת אבל בסופו של דבר המדריכים הם אמצעי להעביר האימון הם הקטליזטור יש להם תפקיד חשוב לתקן לפקח... אבל מי שבאמת קובע את עוצמת האימון זה כל אחד עם עצמו/ה. בסיכום: זרום ותן עצמך למדריכים שאתה מתחבר ותוכל לזהות אותם בנקל. ואו זרום ואפשר לעצמך לדווש אצל אותם מדריכים שאתה פחות מתחבר והשתמש ביידע שרכשת ובמוסיקה שלהם (-: * יכול לשתף אותך שיש לי ידידה טובה שעברה לצפון .ציידתי אותה עם אותם פתרונות והיא באמת מאושרת. שנה טובה ובהצלחה רון9

תודה רון

אבל אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שתמי כתבה. היא מכירה את הולמס פ"ת הרבה יותר טוב ממני. רן הדריך שם פעם אבל לא עוד... אפילו אני הדרכתי שם לתקופה קצרה עד שמישהי חזרה מחופשת לידה :)

למעלה