ספינינג בראשון

משהן6899

New member
ספינינג בראשון

שלום לכולם! האם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מועדון ספינינג טוב בראשון שהוא ללא התחייבות למיליון שנה? כמובן שמחיר זול ומדריכים מעולים גם חשובים! אשמח מאוד לתשובתכם המהירה!

ברוכ/ה הבאה לפורום ולרוכבי הספינינג../images/Emo140.gif

ממליצה להרשם למכון כושר בו תוכלי להנות לא רק מספינינג, אלא למגוון רחב של חוגים. כל מחיר שתשלמי רק אם תרשמי לחוג אחד (ספינינג) לזמן קצר - יעלה לך כמו מינוי רגיל. יש מכונים שמאפשרים מינוי מלא קרי מינוי בוקר עד שעה 16:00 במחיר מוזל, ללא התחייבות לזמן ארוך. כמו כן ממליצה להרשם לרשת ולא למכונים קיקיוניים שאינם משקיעים במכשירים חדישים, ושאינם מסוגלים לשלם למדריכי ספינינג "ליגה א" כמתאמנת ותיקה ברשת הולמס פלייס - יכולה לציין שהם מקפידים על ספירת המתאמנים בחוג לספינינג, ואם מאמן איננו ממלא את הסטודיו, הוא לא נשאר שם יותר מחודש. נשמח לשמוע לאיפה החלטת להרשם, ומהי התרשמותך בהמשך.

לאIנרד

New member
אני מתאמן בהולמס פלייס בראשון

ממליץ מכל הלב על מדריכי הספינינג ועל המועדון בכלל. הם דורשים התחייבות לשנה אבל יש אפשרות יציאה בעלות של 400 ש"ח.

אפשר להתנות את נקודת היציאה בבטול "הקנס"

עניין של סיכום מראש... והתעקשות על נקודה זו.

adiu2

New member
מנוי חדש

חיים חדשים הזכירה את נושא המנויים עד ארבע אחר הצהריים שימי לב ששיעורי ספינינג מרוכזים בעיקר בשעות הערב במרבית חדרי הכושר אני אוסיף להמלצות בבחירת חדר הכושר ואומר שכדאי שהחדר המועדף יענה על הדברים הבאים: נוחות הגעה וקרבה לבית (או לעבודה) סיור במכון והתרשמות מאיכות הציוד - עד כמה שניתן לראות (ציוד מתבלה או חדש) המלצות מחברים חברות באם יש אני יכול לציין כי אני גם מתאמן בהולמס - ואמנם לא הייתי בסניף ראשון אבל מומלץ לבדוק אותו אם הוא מתאים לך מבחינת המיקום שלו

gin11

New member
בהחלט ... כן!

מועדון ספורט נווה הדרים . ניתן לרכוש תג ל11 כניסות לספינינג במחיר של 300 ש"ח .... ברוכה הבאה .

dordafna1

New member
רק הולמס פלייס

ממליץ מאוד על השיעורים של אלעד אהרון - יחס אישי , מוזיקה מעולה ועדכנית והשיעורים הכי כיפים ! :) אם את רוצה יש לך גם את ספרינט , אבל שם המקום הרבה פחות איכותי וגם השיעורים פחות טובים

למעלה