ספינינג ומצב רוח... חורף וספינינג..

Tami661

New member
ספינינג ומצב רוח... חורף וספינינג..

אז ככה, קמתי הבוקר
לא חולה
אבל בתחושה של משקל סגולי כבד לאללה הרגשתי ש... איך להגיד?
עננים מכסים לי את המוח חשבתי שזה מהנפילה הסבירו לי שזה לא
שזה משהו מלידה או מקסימום מהקרינה
ואז התחיל קצת להחשיך ואז
הכה בי והבנתי שצריך להיערך נפשית לחורף אין מה לעשות הוא הרי חייב היה להגיע ועברנו כבר חורפים רבים וחגים יש להם נטיה להיגמר איכשהוא וחגיגות... על אחת כמה וכמה אז אני שואלת אתכם: איך אתם מתאמנים בחורף? יותר? פחות? באותה התלהבות? אין הבדל? הביגוד... משתנה?... בקיצור: האם החורף משפיע עליכם מבחינת שגרת אימונים וגישה להם?

אצלי...

משום מה תהליך הירידה במשקל מואץ, שזה מוזר כי רוב הולכי השניים הופכים בחורף להולכי שניים ומריצה.
מה לעשות רובינו עולים במשקל בחורף. אני לאומת זאת מוצא את עצמי יותר במכון כושר, יותר מתאמן במקום סגור כי איך בכלל אפשר לצאת החוצה בקור הזה?
מבחינת לבוש בזמן האימון אני לא משנה הרבה כי זה חורף שוב כי אני במקום סגור מה שכן...כשאני יוצא מהמכון אני דואג להתלבש ממש טוב , שלא להתפס. טוב נו בכל זאת מדובר בקשיש בן )&@%^! וחמש...

shiri 80

New member
וטו על גשם בימי שבת

שלחתי להוא למעלה אס אמ אס שדיר באלק יתעסק איתי אפשר גשם בכל ימות השבוע אבל עד חמישי אחהצ שישי חייב להיות שימשי יחסית בבוקר כדי שאחהצ אפשר יהיה לשים רכיבת שטח ושבת עד השעה שבע גג שבע וחצי הגשם חייב להיפסק בתמורה אני מסכימה שיהיה גשום כל השבוע-לספינינג זה לא יפריע אצלי בחורף יש נטיה דווקא להתאמן יותר... התלהבות ? תלוי בסובבים ... ביגוד ? פולני משהו כדי שלא נתקרר אחרי האימון יש לך עוד שאלות?

beeyourself

New member
משפיע משפיע...

ההשפעה הכי גדולה היא שכמות האנשים שחולים היא לא נורמלית והאנשים האלה שחולים, גם בדר"כ חולים בראש... כלומר - הם לא מוותרים על ספינינג כמובן גם כשם חולים (ממממ מוכר מאיפשהו?
) הבעיה היא שאני נדבקת מכל וירוס שרק חושב לעבור בדיווש לידי... וככה אני מוצאת את עצמי כל החורף - חולה
ומדוושת
... היי יש לי הספק יפה! אני בדיוק מסיימת את ההתקררות השנייה בחודש האחרון
...

אוהבת מאוד חורף אבל... ../images/Emo188.gif

אין לי בעיה להתאמן בחורף, אבל שונאת את היציאה מהבית לכיוון המכון כשקר וגשום, רוצה כל כך להתכרבל במיטה.
החורף אינו משפיע על שיגרת האימונים, רק שדוחה כל הזמן את הכניסה לבריכה הקפואה... ההתלהבות נמוכה מאוד בדרך אל המכון, כשאני שם, עולה מפלס מצב הרוח.
הביגוד לא משתנה, רק נוספה עליונית

P u s s i c a t

New member
בריכה קפואה?...

כפרה... נסי אימון ים. למות. כאבו לי הברכיים מרוב הקורררררר ולגבי? החורף גרם לי להגיע להחלטה חשובה. אין שום סיבה לקום בארבע בבוקר לאימון (מלבד רכיבה בשבת ואולי עוד איזה אמצ"ש) כשיש לי את כל היום. הכי כיף לקום בבוקר ביקיצה טבעית. להתכרבל עוד קצת בפוך. חוזרת לימים שגם נהניתי להתאמן. מה שאומר - לבד

חחח... אז הגעת למסקנה... ../images/Emo13.gif

שצריך גם להנות מאימונים...
אני סבלתי עד שהבנתי שאין צורך...

P u s s i c a t

New member
הגעתי להרבה מסקנות בחודשיים

האחרונים...
ובהחלט. נעלמה לי כל חדוות האימון. עושה את זה בלי חשק. וזה לא שווה כלום. ולא צריך "גם" להינות. צריך להנות. נקודה. לפחות יצא לי מזה אופניים

Tami661

New member
אם מישהו יבטיח לי שכל אימוני החורף

יהיו כמו זה של אתמול
ניפגש רק בקיץ... כשאצא מהמכון לבדוק אם השמש כבר זרחה
הנה לך דובי, רק שלשום שאלת אם מישהו מרגיש את ההרגשה שאחרי שיעור ש: לא יעזור כלום, אבל עושה לך את זה יותר מכמה אחרים... אתמול זה הגיע
ואפילו עכשיו, בבוקר, הטעם לא נמוג
תגיד דובי, אתה יכול לדבר אולי על מיליון דולר

חורף

הכל יותר טוב בחורף ספורט מאז ומעולם משובח לו בקור הדמיונות מפליגים להם ככה לעולמות אחרים וזה טוב לספינינג הקור מעלה את רף הביצועים שלנו הברקים מנפקים נופך דרמאטי והגשם מנקה תמחשבות הרומנטיקה כמובן שמתעוררת וחיה את חייה המושלמים סביב האח הבוער ושמיכת הפוך עת קר וגשם בחוץ ומה צריך עוד הבן אדם אה אוכל טוב אז כמובן שמאכלי החורף כל הקדירות השמנות והדברים הכבדים הם הם שמביאים אותנו למיטה ומהר אז זה כל סוד הכייף וכן גם הדיכאון משתבח לו בחדשי החורף האפרוריים והרטובים חורף נעים לכן\ן

אה אה אה...

איך איך שכחתי לגיד... ש.. ש... ש.... שהחורף הוא העונה שכל השנה אנו מחכים לה בכל ענפי הספורט הימי גלים למי שמתעניין ורוח הרבה הרבה רוח לגולשי קייט ולשאר שמקנאים חליפת שני מילימטר ולעזאזל הכל טוב, כשכפות הרגליים והאף נעשים כחולים יוצאים לכוס תה חם וחזרה... אחלה לכן\ם..

P u s s i c a t

New member
אה... אה... אה...

שכחת עו דמשו
אחד היתרונות הבולטים של החורף - כשקר, הגוף שורף ים אנרגיה כדי להתחמם גם ככה סתם מול הטלויזיה
החתולה בעד בוקסר וגופיה
<אגב - ניסיתי כבר את הלמבורגיני? יש רשמים?>

טרם

מה כן הם כבר פרקו והרכיבו אותן יפיפיות מדהימות דיוושתי עליהן ככה בחוץ משו משו היום או מחר נכנסות לעבודה עוד שעה אני שמה לדאבל אולי אולי חלומי יתגשם משונה האמת להחליף סוסיתא שבורה בלמבורגיני חדשה

killer queen20

New member
הכי כיף בחורף!

דווקא בחורף הכי כיף, הולכים לסאונה אחרי ששרפתי את החיים בספינינג ואח"כ יוצאים החוצה והנקבוביות בפנים נסגרות, אני מרגישה כמו בן אדם חדש אחרי ספינינג בחורף

Dark Muse

New member
לא כי זה הכל בראש

אבל אחת הבעיות הגדולות בחורף היא החשכה המוקדמת. אני אדם של לילה אז ממש לא מפריע לי, אבל רוב האנשים רואים חושך וזה משפיע...

למעלה