ספינינג- סוף פסוק???!!!!

גדעון8

New member
ספינינג- סוף פסוק???!!!!

לאחר בדיקות ובירורים נקבע כי אכן מדובר בפריצת דיסק. הכאבים עליהם התלוננתי לפני כחודש אכן נובעים מהפריצה. לאחר שנתיים של ספינינג אני נאלץ-כנראה- להיפרד מהאופניים ולהתמסר לשחייה.אומנם האורטופד לא שולל המשך פעילות סיפינינגית אולם זה ענין אנדיבידואלי. מבאס. מדכא. אולי אמשיך. אולי לא. אבל לבטח לא אזיק לעצמי. אהה, לא ניפרד. ההרגשה שלי ש...מחר אני מתייצב על אף ולמרות הכאב.... ברררר

אל תהיה ד#$ק

יש לי 6 דיסקים ברמות שונות של פריצה ובלט כבר 14 שנים מאז תאונת דרכים. עסקתי, ועדיין אני עוסק בפעילות גופנית באינטנסיביות מאוד גבוהה, כולל ספינינג. אבל הגוף חייב לעבור תהליך שיקום. ראשית פיזיו, וממליץ על דר דיויד ג'ופי מומחה בשיקום עמוד שדרה 0525376755 בהמשך חיזוק והגמשה בעזרת מאמן כושר שמבין את החשיבות. בניית הרגלי עבודה נכונים ואז תוכל לבצע כל פעילות גופנית שתרצה.

גדעון8

New member
הבן של....המון תודה

בזכות תשובתך עליתי הערב על האופניים והספנגתי עצמי לדעת. היה טובבבבבבבבבבב

Tami661

New member
גם אני מכירה עשרות מתאמנים שפריצת דיסק

אינה מונעת מהם המשך אימונים ובדיקות תקופתיות אינן מראות על החמרה במצבם

למה?

אם האורטופד לא שולל ואתה רוצה ואוהב אז למה להפסיק? אם כואב אז תימנע מהתנועות/מנחים/עמידה ותדווש ללא כאב. מניסיון של 8 חודשים בקירוב.... ספינינג יכול להיות כלי מעולה לשיקום!

daykal

New member
../images/Emo140.gifבספינינג אפשר לבקש להפוך את הכידון

וחוץ מספינינג גם פילאטיס עוזר מאוד לגב מנסיון אישי שילוב שלשניהם עוזר מאוד שיהיה לכולם המשך שבוע מהנה ונעים

גדעון8

New member
גם הפיזיוטראפיסטית הציעה לי פילאטיס

אבל...אמממממ,,,אצלנו רק בנות בפילאטיס ולא רוצה שיריבו עלי....

גדעון8

New member
אז זה מה שאני באמת עושה

מאז ש"בכיתי" לעיל על הימנעות מספיניניג כבר עשיתי שני שיעורים. אמש היה קשה אבל לא כואב..וזה גם משו...

למעלה