ספינינג על גג עזריאלי - זה מגיע.....

ספינינג על גג עזריאלי - זה מגיע.....

לכל הפורום המקסים! אני מזמינה אותכם לחוות חוויה של פעם בשנה! הדס המהממת (ג'וזספין שלנו) ואני (ליאת אביבי) הולכות להרעיד את בנייני עזריאלי בשיעור ספינינג מטורף! ... עם המוסיקה הכי עכשווית ואנרגיות מטורפות שלא תשכחו הרבה זמן! בתאריך 22.10.10, יום שישי, שיעור מספר 22, שעה 13:00 בצהריים (אל תדאגו מהשעה -זה סוף אוקטובר -וגם יהיו מאווררים ענקיים....) ההרשמה דרך אתר שוונג- מצ"ב לינק להרשמה ישירה http://minisites.shvoong.co.il/spinningAzrieli/index.asp מספר האופניים מוגבל...אל תהססו...תירשמו עכשיו
מתרגשת לראות אותכם

Tami661

New member
אם לא הייתי מטילה וטו על האירוע, ללא ספק זה

השיעור שהייתי מגיעה אליו... גם כי 22 זה המספר שלי וגם כי... נו, בטח... אני משוחדת... גם את וגם הדס איזה בעסה איתי

../images/Emo13.gif קודם כל תודה! וסליחה על התמימות אבל.....

את יודעת מה תמי
...אין לי מושג מה הסיבה להטלת הוטו, ולפעמים אני חושבת שאני לא צריכה לדעת הכל...יותר בריא בשבילי....
אבל זאת יכולה להיות הזדמנות נפלאה לעזוב הכל מאחורה ופשוט לבוא לעשות כיף חיים!!! לעשות ספינינג אמיתי...נקי...באווריה כייפית ! בלי לחשוב על כלום, רק לבוא לעשות ספינינג מהנשמה
כי הדס ואני באמת הולכות להעיף את המתאמנים באוויר
אני מקווה שנשאיר את זה רק כמטאפורה...כי שתינו מופרעות ...חחחח
בואיייייייייייייייייייייייייייייייי.........................עיזבי אותך משטויות....... יהיה שמח

Tami661

New member
בואו אתן לאירוע בנהריה, שם באמת הכל טהור

ונקי... שם נוכל כולנו לעוף יחד ולנחות בבטחה. שם זה ספינינג אמיתי מהנשמה: של המארגנים, של המדריכים על הבמה ושל המדוושים שממול אתן באות????

chosenspin

New member
מכירים את זה...

שאתם כותבים הודעה ארוכה ופתאום זה נמחק כלא היה?? באסה, אז זה מה שקרה עכשיו, בדר"כ אני נוהגת לומר לעצמי במקרים אלו "כנראה שלא הייתי צריכה לכתוב זאת", אבל הפעם משהו בער בי להביע עמדתי. אני לוקחת אירוע מסוג זה כנטו- חוויה. הייתי נזהרת לומר "טובי המדריכים" כמו שצחי קראוס כתב בשירשור אחר, או לומר "ספינינג טהור" מאחר ויש פה מניעים שיווקיים הן של "ספינינג" והן של כל מדריך ומדריך. (שאגב, אני לא רואה פסול בזה) לקחתי חלק באירוע זה בשנים שעברו כמתאמנת, לא מתוך רצון לפרגן למדריך זה או אחר (כי הלכתי למדריכים שלא הכרתי) אלא נטו בשביל החוויה, כי אני , כמו מייקי אוהבת לעשות סקס על החוף... (בהקשר לשירשור ישן) אני לא הולכת להכריח ולשכנע אף אחד לבוא. מי שיגיע ובראשלו להוציא 100 ש"ח- אחלה. אני מקווה שיעשה זאת אך ורק על מנת לקחת חלק בחוויה ולא בשביל לראות אותי ואת ליאת או כל מדריך אחר. כמו תמיד אני אומרת- אנו נותני שירות, ואני הולכת לתת שם את השירות בביג טיים כמו בכל אימון אחר. לא הולכת לשנות שום דבר מעקרונות האימון שלי מבחינה מקצועית, מוזיקלית או וואט אבר... כמובן שאשמח לראות את כולם...... פעם שניה תמיד הרבה יותר מהיר.

chosenspin

New member
האם אני שומעת נימה של ציניות בדבריך?

לאיזה שירות אתה מתכוון ידידי?? בהצלחה גם לך ול

אני יכולה לדבר בשמי ...

בעסה.... אני עובדת באותו ערב וכבר לא נעים לי מהמכון שאני עובדת בו לבקש החלפה....הכל נופל לי על יום חמישי....כל האירועים והחגים! המתאמנים שלי ייקרעו אותי....שלא לדבר על מנהל הסטודיו... ואני גם עובדת למחרת בשמונה בבוקר...כך שזה קצת יותר מידי לא מסתדר לי.....(לפעמים נראה לי שאני רק עובדת כל הזמן....
) אבל אני פירסמתי את הסרטון והאירוע גם לחברים שלי בפייסבוק ושלחתי הזמנות באימייל לחברים....אני בטוחה שזה יהיה אירוע מדהים וחוויתי! ובטוח מהנשמה!

למעלה