תודה לכם על התגובות. לפי התגובות אני מבינה אם
קלעתי לטעמכם, ולצרכי האימון שאת מעבירים, או סתם מתחילים כך את הבוקר במכונית בנסיעה... אם תתקלו בבוקר בנהגת באחד הרמזורים שמתופפת קלות על ההגה ומנענעת את הראש - תדעו שזאת אני. חחחח מסתכלת שמאלה, מסתכלת ימינה - ורואה רק פנים חמוצות, קפוצות, כבויות, זועפות משהו... ועם כאלה מתחיל היום שלנו בעבודה...שמחצית מחיינו עוברים במחיצתם. אין כמו אימון בוקר לפני העבודה, ואם זה ספינינג - yyy, יחשבו שלקחתי משהו... אין כמו ריצה , שחייה, רכיבה - לפני העבודה. לא לשכוח להכניס את הדיסק ורק אחר כך להתניעעע את המכונית. ספורט ומוסיקה והיום ניראה אחרת. הי msyan , כפי שהבנת ודאי, לפי הפתיח - אני מתאמנת. אשמח מאוד כשתבני דיסק ותעלי לכאן את הפליי ליסט שלך כדי שכולנו נוכל לשמוע. אם יחסר לך דבר מה להשלמת הדיסק לאימון - מוכנה לסייע. תודה על ההזמנה, לזכרון, קדימה...אשתמש בה בעתיד הקרוב...נתאם. איפה תמיל'ה???? מתי נוסעים לאימון?? ודוקא נשמע לי רעיון מצויין שמאמני ספינינג מכל הארץ יציינו היכן הם מאמנים, כדי שהמתאמנים1גולשים/חברים /סמויים - המחפשים ספינינג יקבלו אינפורמציה איפה מתי וכמה... ויוכלו לפנות אליכם פה ולקבל מושג ראשוני. שבת שלום