ספינינג פורטה - משהו מעיף של ארמיין וטיאסטו

ללי1

New member
תודה תודה, אין עליך.. נוריד אחרי הים...

שבת שלום לכולם!

msyan

New member
תודה,תודה

שלום לך who ever you are .תודה על כל הקישורים והחידושים, עזרת לי המון. אני הולכת עכשיו לבנות דיסק פיצוץ. מוזמן לבקר בשיעורים שלי בתור אורח, ואם אתה מדריך ובמקרה גר באזור זכרון אנחנו צרכים מדריך טוב אם לא מוזמן אלי לקדימה או לזיכרון מיכל.

תודה לכם על התגובות. לפי התגובות אני מבינה אם

קלעתי לטעמכם, ולצרכי האימון שאת מעבירים, או סתם מתחילים כך את הבוקר במכונית בנסיעה... אם תתקלו בבוקר בנהגת באחד הרמזורים שמתופפת קלות על ההגה ומנענעת את הראש - תדעו שזאת אני. חחחח מסתכלת שמאלה, מסתכלת ימינה - ורואה רק פנים חמוצות, קפוצות, כבויות, זועפות משהו... ועם כאלה מתחיל היום שלנו בעבודה...שמחצית מחיינו עוברים במחיצתם. אין כמו אימון בוקר לפני העבודה, ואם זה ספינינג - yyy, יחשבו שלקחתי משהו... אין כמו ריצה , שחייה, רכיבה - לפני העבודה. לא לשכוח להכניס את הדיסק ורק אחר כך להתניעעע את המכונית. ספורט ומוסיקה והיום ניראה אחרת. הי msyan , כפי שהבנת ודאי, לפי הפתיח - אני מתאמנת. אשמח מאוד כשתבני דיסק ותעלי לכאן את הפליי ליסט שלך כדי שכולנו נוכל לשמוע. אם יחסר לך דבר מה להשלמת הדיסק לאימון - מוכנה לסייע. תודה על ההזמנה, לזכרון, קדימה...אשתמש בה בעתיד הקרוב...נתאם. איפה תמיל'ה???? מתי נוסעים לאימון?? ודוקא נשמע לי רעיון מצויין שמאמני ספינינג מכל הארץ יציינו היכן הם מאמנים, כדי שהמתאמנים1גולשים/חברים /סמויים - המחפשים ספינינג יקבלו אינפורמציה איפה מתי וכמה... ויוכלו לפנות אליכם פה ולקבל מושג ראשוני. שבת שלום

היLa Femina תודההה, ועוד משהו חדששש

אורגינלי של David Latour . לא פלא שהאדרנלין בשמיים..אחרי רכיבה לאורך הים תל-אביב גורדון - יפו - חזרה עד רידינג - ספורטק -וחזרה עד גורדון. ועכשיו מיםם, קפה, סלט ירקות ונתחי עוף מוקפצים במעט בשמן זית/שמן שומשום שבתתת שלוםם חיים חדשים

Tami661

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo47.gifתוך 66% גם הדופק שלי יהיה

100%...
מקסימה ובקשר לקריאה דלעיל... תמי, בקרוב מאוד, חוזרת במלוא המרץ למירוץ הטענת האדרנלין האבוד. אוטוטו... (כמה משימות קטנות להשלים ומלחמה גדולה לנצח ותתכונני למיאוץ עד כדי מיאוס
)

msyan

New member
דיסקים

אשמח לשתף מדריכים או מתאמנים במיקסים שלי, לא אחת מתאמנים לוקחים ממני את הדיסקים אחרי שסיימתי לעשות להם את הסבב השבועי. אך אני לא רוצה להשמע "טמבלית" אבל אין לי מושג איך מעלים את החומר לפורום אשמח אם תסבירו לי ואעלה...:)

shla8

New member
La Nave Del Olvido

השיר נקרא La Nave Del Olvido, במקור מבוצע ע"י Jose Jose, ולדעתי הביצוע בפרסומת הוא של Vikki Carr. שיר מקסים ובהחלט מתאים לשחרור...

הי liorez28 , קבל לינק של כל השיר בביצועה של

Vikki Carr - La Nave Del Olvido כמו כן מצורפים למטה לבקשתך באשכול קודם, 2 חלקים מלאים של State of Trance ארמיין וואן ביורן.

gin11

New member
פ33ה של דבר -אבל../images/Emo4.gif

היי לך אכן פ33ה ... אך לדאבוני .. מסתיים לו -לא במקום הנכון ... אחרי 4.18 דקות .. ככה סתם בשום מקום באמצע ... חבל - כי זה קטע ענק. אלי יש לך את הגרסה המלאה ולא החתוכה ?

את צודקת, רק כשהכנתי פלי ליסט לדיסק חדש

שמעתי כל שיר בנפרד עד הסוף, ושמתי לב שהלינק נקטע בדקה האחרונה. אמצא לינק חדש, ואעלה אותו לכאן מחר.

הלינק הוא פרומו רק ביום ו' הקרוב ישתחררו

סופית שתי גירסאות, הנוכחי וגם גירסת הקלאב. אצרף אותם בהמשך.

למעלה