ספינינג real ryder

naama840

New member
ספינינג real ryder

רוכבים/רוכבות יקרים; אני מזמינה אותכם לחוויית רכיבה ייחודית על אופניים עם שילדה גמישה שמאפשרים "השכבות" של אופני הספינינג והופכים את חווית הרכיבה לייחודית ,מסעירה ומרגשת כל חודש דצמבר מועדון VIM (ראשל"צ ליד הסינמה סיטי) פותח במבצע "נס חנוכה"- 8 ימים כניסות חינם מרגע הגעתכם למועדון. רצ"ב קישור-סירטון REAL RYDER http://www.youtube.com/watch?v=-baY2R3eGc4

naama840

New member
לפני שאתה פוסל..

אני ממליצה שתנסה, או לפחות תעיף מבט בסירטון שמדגים את הרכיבה על אופניים מסוג זה ב"יו טיוב"... זה מעצים את השריפה הקלורית, ובכך שאתה נאלץ לאזן את עצמך על האופניים אתה גם מדמה טוב יותר את הרכיבה בשטח וגם מחזק את שרירי הליבה תוסיף על זה את העניין האתגר, ה"עקיפות" "סיבובים" וקבל ספינינג חווייתי ביותר..אבל זאת רק דעתי :)

k r a u s

New member
מי אמר שכל אימון זו חווית שטח וסיבובים???

אני מכיר את סוג האופניים האלה. לדעתי האישית ומהניסיון הקצר שלי איתם....אני ממש לא אהבתי. שיהיה לך בהצלחה באימונים צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

השכבות אני מעדיף לעשות עם האופניים שלי

במהירות 60קמ"ש בירידות לאילת בפמעיים האחרונות שעשיתי השכבות נפלתי על יד שמאל שלי ולא יכלתי להזיז את היד השמאלית שלי כמה חודשים בכל מקרה בהצלחה

60 קמ"ש בירידות לאילת ../images/Emo12.gif

אחשלי, ישבת על הברקסים? 74 קמ"ש, רוח פנים מעצבנת ומכוניות מלחיצות שמתעקשות לעקוף בסיבובים.... אם לא היו עוקפים אז 80 קמ"ש היה בקטנה. אגב, השכבות עם אופניים עושים בצור הדסה...

חחח אתה לא מבין, שניה לפני סיבוב חד

במהירות 74 קמ"ש מתגברת עוקפת אותי מכונית וגורמת לי להאט, הרסו לי את ההשכבה...

naama840

New member
../images/Emo234.gif

אני לא אמרתי שכל אימון זה שטח וסיבובים אבל ה"ריל ריידר" הוא קודם כל אימון ספינינג, הערך המוסף שלו זה שאפשר גם לבצע איתו את עניין ה"השכבות" ,אין לי ספק שהמאמץ הוא הרבה יותר מסיבי מאשר שיעור רגיל, זה עניין של טכניקה שנרכשת עם הזמן וכמו כל ספינינג מתרגלים..הנאה זה עניין אישי, אם לא התחברת זכותך

k r a u s

New member
היי נעמה

שיהיה לך בהצלחה במקום החדש . אותי את לא צריכה לשכנע בעניין....כי אני בדעה שלי אשאר . אני לא התחברתי לצורת האופניים האלה. מאחל לך הרבה הנאה ...ורק הצלחה צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

crowspin65

New member
לי זה נראה ממש מדליק../images/Emo45.gif

מה השעות שאפשר להתנסות בהן?

naama840

New member
אז ככה..../images/Emo13.gif

כעיקרון המבצע הוא עד סוף החודש: בא נרשם ויש לך 8 ימים חינם להיכנס למועדון שזה כולל סטודיו,ספינינג,חדר כושר בקיצור הכל. השעות של הספינינג הם מגוונות, בוקר וערב יש מערכת מפורטת בקבלה ואתה מוזמן להנכס לאתר www.vim.co.il כדי לקבל תמונה כללית על המועדון. אני מעבירה שיעור real ryder ביום רביעי ב19:30 ובחמישי ב08:30, אשמח אם תבוא

msyan

New member
לדעתי

רוב רוכבי הספינינג אלו הם אנשים פשוטים לא רוכבי שטח\כביש מנוסים ומקצועיים אלא אנשים המחפשים דרך טובה לשרוף קלוריות עם הנאה בשילוב מוסיקה טובה ולכן אימון מסוג זה יכול לגרור המון פציעות כתוצאה מחוסר שליטה, אימון זה יכול להיות מצויין למתאמנים מיומנים אשר שולטים בגוף...זו דעתי בכל אופן

naama840

New member
../images/Emo22.gifהמממ...

לא הייתי ישר קופצת ואומרת שרוב רוכבי הספינינג הם לא מבחוץ כי זה נורא תלוי מקום.ודווקא אני מכירה מקומות שעמוסים כמעט אך ורק ברוכבים מהשטח.. אבל בלי קשר,האימון עצמו הוא אימון מודרך לפרטי פרטים גם בנוגע לדגשים הרגילים שיש להקפיד עליהם באימן ספינינג ובייחוד לדגשים שיש לדעת בהקשר ה"השכבות" ואיזון הגוף על האופניים,הכל נעשה בהדרגה ולא טמון שום סיכון למתאמן, אף מועדון לדעתי לא יקח על עצמו את האחריות הזאת ובטח לא מועדון ברמה שלנו...קיים חומר רב בנושא בגוגל אם בא לך להרחיב אופקיך..

חבל שאת מתמקדת בענין ה"השכבות"

מה שמייחד את האופניים הנ"ל (לפחות לטענת היצרן) זו העבודה על שרירי הליבה והשתתפות של פלג גוף עליון במאמץ. על פי טענתם שיעור של 35 דק' על אופניים אלו שקול לשעה אימון על אופניים רגילים (לא שאני קונה את זה אבל בהחלט הגיוני שקצת יותר קל להעלות דופק על אופניים כאלו) ה"השכבות" הן רק הדרך בפועל להשיג את הנ"ל. מעניין באמת יהיה לעשות אימון עליהם ולקבל את התחושה. אשתדל לקפוץ כדי לחוות דיעה רצינית.

חבל לך על הזמן לנסות

ולשכנע עדר. גם אלו שטוענים כי "התנסו" ברכיבה, לא מפרטים מדוע הם מתנגדים לה (כי לא הסבירו להם בהשתלמות) וסביר להניח שמימיהם לא עלו על האופניים האלה.

למעלה