ספינת החלל פרסאוס מגייסת משתתפים!

JuffoWup

New member
ספינת החלל פרסאוס מגייסת משתתפים!

ספינת החלל פרסאוס מגייסת משתתפים! צי הכוכבים שמח להודיע על השקת ספינת מחקר חדשה בשם היו.אס.אס פרסאוס מדגם נובה. כל המעוניינים לשרת על דגם זה מוזמנים להגיש את קורות החיים שלהם דרך הודעה אל הקפטן של הספינה, בצירוף התפקיד המועדף עליהם. כרגע התפקידים הפנויים הם: גשר: 1. קצין ניווט. 2. קצין מבצעים. 3. קצין קשר. 4. קצין אבטחה (בהתאם לצרכים, ייתכן והתפקיד יואחד עם קצין המבצעים). הנדסה: 1. קצין מנועים ראשי (מהנדס ראשי). מעבדה: 1. קצין מדע ראשי. מרפאה: 1. רופא ספינה.

JuffoWup

New member
קצת מידע,

משחק אינטרנט שיתקיים בקומונת משחקי תפקידים, כאן בתפוז. המשחק יורץ ע"י DDN (שמשתתף פה בפורום לדעתי) ואנוכי. כולכם מוזמנים לבוא, למרות שיש מספר מקומות מוגבל לצערי... נשמח לראותכם שם! שאלות, הערות והארות אפשר לשרשר לפתיל הזה או לשלוח אלינו.

DDN

New member
הקפטן שכח את הקישור

קישור לקומונה בה יערך המשחק. התחלנו בערך פתיל.

voyager2005

New member
בהצלחה

בהצלחה עם הספינה
יש לציין שזו פעם שנייה שאני מפרסמת את ספינתי בפורום של משחקי תפקידים ומקבלת מספיק עניין על מנת שכולם יחליטו שהם מעדיפים לנסות את זה בעצמם. פעם שעברה זה לא עזב את הקרקע, ואני באמת מאחלת לכם שתצליחו. לא קיימים כאלה משחקים בעברית וזה לוקח הרבה מאמץ והרבה השקעה על מנת להחזיק משחק כזה לאורך זמן (דסטיני כבר רצה 4 שנים +)

ygeva

New member
מחפש הגאי ראשי?

או איך שקראת לזה, קצין ניווט? אם לשחק על דגם נובה, אז אין כמו הלוטטנט שעל ההגה... אגב, יש עוד סימרים (=שחקנים) בארץ ואני לא מודע לכך?

ygeva

New member
סימרים

אפשר לחטט ולשאול מה הרקע? משחקים וגופים קודמים?

למעלה