" ספינת השוטים " מחול תיאטרון

" ספינת השוטים " מחול תיאטרון

אוהבים מחול? תיאטרון - מחול? אני מאוד!!!! אני גם חושב שתנועה היא חלק חשוב מאוד מעולמנו כבובנאים, מפעילים ויוצרים לכן אני שמח לעזור למי שטרם נחשף לתחום הזה ולמי שאוהב מחול ולאפשר לכם לרכוש כרטיסי ידיד בהנחה למופע: ספינת השוטים יצירתם של: ניב שינפלד ואורן לאור שעלתה בבכורה חגיגית בפסטיבל ישראל 2011 ומשתתפת בפסטיבל מחול לוהט במרכז סוזן דלל בת"א שלוש דמויות מתקיימות זו בסמוך לזו, כל דמות שקועה בתוך עולמה המוגן והסגור, ואף על פי כן, המפגש ביניהן בלתי נמנע. בתוך היחסים שנוצרים, הגבולות בין הדמויות נחצים ומטענן האישי מתפרק ונחשף. ספינת השוטים היא יצירת מחול הבוחנת, באמצעות תנועה, טקסט ושירה, את המפגש הטעון בין הצורך של האדם לשמור על הנבדלות שלו ולהגן עליה מפני הרס או שינוי לבין כמיהתו למגע אנושי, להבנה וקבלה של העולם הפנימי על ידי האחר. כוראוגרפיה ובימוי: ניב שינפלד ואורן לאור מבצעים: אורי שפיר, ענת גריגוריו, סשה אנגל. מוזיקה: דידי ארז מעצבת תלבושות: ענבל ליבליך מעצבת תאורה: נטע קורן המופע יתקיים במרכז סוזן דלל ת"א ביום ראשון 10.7 בשעה: 21.00 בערב כרטיסים בקופת האולם
על מנת לרכוש כרטיסי ידיד במחיר הנחה של: 70 ש"ח במקום: 100 ש"ח ציינו בעת ההזמנה את קוד ההנחה: "חברים"
על היוצרים, המופעים הנוספים, הרקדנים, וסיבובי ההופעות שלהם ברחבי העולם יוכל מי שירצה לקרוא בהודעה הבאה שתעלה בנושא

פ י ו ל ה

New member
נשמע ממש מענייון!

איזה באסה שזה ביום ראשון, אני מקווה שאוכל להגיע. בדיוק דיברתי עם חברה שבא לי לראות משהו עם מחול, אז באת לי ממש בזמן :) אני גם מסכימה איתך שתנועה חשובה לבובנאים ולשחקנים בכלל. היא חלק מאוד חשוב באפיון דמות ועל אחת כמה וכמה כשהתנועות שלך מתווכות את תנועות הבובה... תודה!

עוד קצת על היוצרים, המופעים ועוד

ניב שינפלד - כוראוגרף, מורה ורקדן אורן לאור - במאי, דרמטורג ושחקן שותפים להקמת פרוייקט המחול ( ככה הם מגדירים את הקבוצה\הלהקה ), יוצרי המופעים שבה ושותפים לחיים. אין כאן להקה קבועה של רקדנים והם נבחרים ע"פ הצרכים בכל הפקה מחדש בדרך כלל נוטלים השניים חלק גם כמשתתפים ביצירות תיאטרון המחול שלהם אבל הפעם בתהליך הם החליטו להותיר את הבמה לרקדנים אחרים. יצירות המחול שלהם מתכתבות עם המדיום התיאטרוני וכל הפקה שונה בחלוקה של מחול ותיאטרון עד היום הם העלו 8 עבודות: "חזיר", "ג'ורונה", "מחכים לחיים", "פוסט מרתה", "קו וריאנס" - שהועלה גם כחלק מהמופע הבא שלהם: "דואטים", "פה גדול " ועכשיו המופע החדש: "ספינת השוטים" המופעים שלהם יוצאים בבכורה או משתתפים בפסטיבלי מחול כגון: הרמת מסך ופסטיבל מחול לוהט במרכז סוזן דלל ובמסגרת פסטיבל ישראל! המופעים מוזמנים להשתתף בפסטיבלים וארועי מחול נחשבים ברחבי העולם בחודש יוני למשל הם יצאו לסיבוב הופעות בלונדון ובצרפת.
עוד על היוצרים והמופעים תוכלו לקרוא באתר הבית שלהם, שם תוכלו גם לצפות בקטעי וידאו של העבודות. אני צפיתי במופע: " ג'ורונה " מחול תיאטרון מרתק וקברטי שעוסק בזהות המינית השונה על כל גווניה יצירה נפלאה, מעוררת מחשבה, נוגעת, מרגשת ובה בעת קלילה ומבדרת בביצוע מעולה של חמישה רקדנים ודראג קווין. לפני שנה ראיתי גם את " דואטים " שלפחות בעיני, היא השונה לחלוטין מבין כל שאר העבודות זהו מופע אינטימי מאוד המתרחש כולו על במה שחורה, ללא כל תפאורה להוציא כמה אביזרים ותלבושות של הרקדנים ובראשם אורן לאור שכשחקן-רקדן מקשר בין שלושת הדואטים שעוסקים במורכבות הזוגיות ומוסיף צבע והומור משעשע אך גם מריר ואולי ציני הכוראוגרפיה, הרעיונות, המוסיקה היפה ששולבה כ"כ נכון בין הרגעים השקטים והעבודה המצויינת של כל הרקדנים כל אלה גרמו לי לחוויה מרגשת שלעיתים שברה את ליבי לרסיסים והיצירה בכללותה לפתה את גרוני ונישמתי המופע לא עזב אותי ימים רבים לאחר מכן גם עכשיו כשאני מספר עליו אני עדיין מצליח להרגיש את התחושות הללו וזאת כאמור למרות שעברה שנה מאז. את המופע החדש טרם ראיתי אני אצפה בו ביום ראשון חמוטל - מאוד אשמח אם בכל זאת תצליחי להגיע ונתראה שם כמובן שאשמח לפגוש שם עוד חברי וחברות פורום נוספים! ברור שבאתי לך בזמן - הרי אני על זה

למעלה