ספינת רפאים

ספינת רפאים

ראיתי....... ולא היתאכזבתי...... אפקטים מעולה...... קטעים מבהילים... אבל לפעמים הסאונד מאכזב......והסוף ממש מפגר!!!!!!!אולי בעצם הוא נחמד.. אבל סרט בהחלט טוב לדעתי...

ועוד משהו....

אני לא יודעת איך הצלצול מצליח לןהפחיד אותי כל פעם מחדש......... דרך אגב היום אני רואה הצלצול 2........ לחברה שלי יש ..

barelul

New member
הצילצול כול פעם שאני רואה אותו...

הוא מפחיד אותי קצת לא יודע למה אני יודע מה קורא אבל אך שהוא זה מפחיד....

barelul

New member
ראיתי פעם את הסרט..

הוא היה יפה אבל הוא ממש מפחיד דוד שלי בן 9 ראיתי איתו את הסרט והוא אפילו לא פחד או ניבהל.... כחה ש.. הסרט יפה אבל לא מפחיד מה שכן יפה בסרט ההתחלה אך שהחוט חותך את כולם אתמול היה את הסרט בyes אבל פיפסתי איזה בסה....

רועי123456

New member
היה סרט נחמד

הקטע עם החוט בהתחלה זה קטע מגניב ואחרי זה היה הצלצול
היום יש ביס 21:37 שודדי הקאריביים [לא אימה אבל יש קטעים עם שלדים וכול זה] 00:00 מלחמת האופל 02:00 אחוות הזאבים 04:23 זן רצחני

שודדי הקראיביים....

סרט איכות!!!!!!!!!!! מה אני יכולה להגיד????. ג'וני דפ... אורלנדו בלום (המושלם) על מסך אחד....... מה יותר טוב מזה?????

koya1

New member
בדיוק עמדתי לכתוב על הסרט...

כנראה גם את ראית אותו ב5 לפנות בוקר ביס 2... חחחחחחחחח...

skitel

New member
|ספויספינת הרפאים... אם זה הסרט אז

ספינת הרפאים זה הסרט הזה עם האיש שאבא שלו ואישתו החדשה טובעים בספינה והוא הולך עם עיתונאית לחקור את זה אחרי איזה 20 שנה... ואז הספינה מתחילה להרוג את כולם והם מוצאים רוחות במשולש ברמודה .... ? או שאני מדברת על סרט אחר?

koya1

New member
את מדברת על סרט אחר...

זה סרט על ספינה שספינה אחרת נתקלת בה ומגלה דברים מוזרים... אני עייף אין לי כח לפרט(= אבל היא מגלה דברים מהעבר...(=

למעלה