ספיריט סליציל 2%...

blablaa17

New member
ספיריט סליציל 2%...

למה הוא נועד???? אני בן 17, עור פנים רגיש במיוחד.... שומנים ופצעים באים לי פה ושם, בקטנה אמנם, אבל יש לפעמים... השתמשתי עד לפני חצי שנה פלוס באחת מהמשחות נגד פצעים, כמעט בטוח שחלק מהתופעות לוואי שלי עד היום הן בגלל המשחה.. הגילוח טוחן לי את העור... הפנים שורפות לי כל הזמן... עיגולים שחורים מתחת לעיניים... כל התופעות המעאפנות האלו התחילו לי מלפני חצי שנה בערך... הילד ה"יפה" איננו.... לפחות לצמצום הנזקים הבנתי שספיריט סליציל זה חומר מחטא? המליצו לי כל יום לפני השינה למרוח עם צמר גפן על הפנים... למה נועד החומר הזה באמת והאם למרוח גם מתחת לעיניים ובמצח?

טיי 1

New member
ספירט סיליציל הוא חזק מדי,

אני בכלל לא מבין למה אין בארץ יותר מוצרים זמינים של חומצה סיליצילית עדינה יותר. תראה חומצה סיליצילית , לרוב בריכוזים של 1-2%, מופיעה במספר של תכשירי טיפוח, והיא מאוד יעילה לפגמים בעור. אבל היא צריכה להיות בריכוז מסויים וב PH מסוים כדי להיות ידידותית לעור. רוב התכשירים שנועדים לפצעים הם יכולים לחסל את רוב הפצעים ,אבל גם מאוד מייבשים את העור - עור יבש - הוא עור שיתקלף, יהיה אדמומי, רגיש יותר לשמש , פחות לחות - ולכן יכולים להיות קמטוטים ... וכו' וכו' וכו'... לעיניינך : א. ספירט סיליציל - לא למרוח מתחת לעינים - זה משהו שתורם לכהויות כנראה שהתחילו אצלך. ב. גם אם אתה מרגיש שאתה חייב למרוח את הספירט, אתה לא חייב כל יום. ג . לצערי המוצרים שהייתי ממליץ לך עליהם , לא קיימים בארץ וצריך להזמין אותם ברשת. ולהמליץ על סתם דברים אני לא רוצה. אבל אם אתה מחפש ח. סיליצילית, שלא ממש מגרה את העור , יש במי הפנים של קליניק מספר 2. יש בכל פארם בארץ . אולי שווה לנסות, זה יהיה הרבה יותר עדין מספירט סיליציל , שאגב , הייתי ממליץ לך מאוד - להפסיק מהיום להשתמש בו - ממנו בא הנזק שלך לעור. אתה משמתש בחומר חזק לחיטוי פצעים - על כל העור , וזה לא מיועד לזה. ד. אם העור שלך מתחיל להיות יבש ושורף, אתה צריך קרם לחות מרגיע , ולא שומני - נסה לקבל המלצות פה בפורום. ה. - שוב - תפסיק למרוח ספירט סיליציל. זה לא יעזור לך לכלום. רק יגרום נזק. אתה צריך למצוא תכשיר ייעודי לפנים, שיאזן שומניות , וינקה מפצעים. אם יש לך דרך להזמין מחו"ל ,(אופציה הכי טובה) , או לפחות ללכת לקוסמטיקאית בארץ (ואז אגיד לך מה לרכוש ) - תכתוב לי. בהצלחה

למעלה