ספירלות אישיות

m o s h 1 0

New member
ספירלות אישיות

משתפת אתכם בשדרוג שלי לעוגת הספירלה גבינה ושוקולד המוכרת

אני אוהבת קינוחים אישיים ולכן החלטתי להכין מהמתכון עוגות אישיות.

לא שיניתי שום דבר במתכון.
לקחתי תבניות סיליקון בצורת מיני מאפינס,
ריפדתי כל שקע בפירורי הביסקוויטים, בדיוק כמו במתכון.
שמתי בשקית זילוף את הבלילה ו"זילפתי" על כל שקע.
לאחר מכן שמתי בשקית זילוף את הבלילה הבהירה והמשכתי לספירלה הפנימית,
ושוב עם הבלילה הכהה.

יצאו ספירלות אישיות שנאכלות בביס אחד
 

m o s h 1 0

New member
ותמונה לפני האפיה

בתוך תבניות הסיליקון.

למרות שמדובר בתבנית סיליקון וסביר להניח שהספירלות היו יוצאות ללא כל בעיה,
ממליצה לצייר על נייר אפיה עיגולים בקוטר מתאים לזה של השקעים, לגזור ולשים בכל שקע (אפשר "להדביק" את העיגולים עם קצת ספריי שמן).
ורק אז לשים את הפירורים.
 

mamarei

New member
נראה מגניב

גם אני אוהבת להכין דברים בגרסא אישית...
 
למעלה