ספירת זרע, דו"ח מעבדה
אתמול בלילה הכנתי את עצמי לניסוי ספירת זרע... מטרת הניסוי : מדידת כמות הצאצאים. הכנות לניסוי : אוירה רומנטית שמכילה, חדר חשוך, נרות, קטורת ומוזיקה מרגיעה, אפשרי קרם ידיים בעל ריח. בכל אופן התחלתי בניסוי ע"י ליטוף נקודות רגישות בגופי החמוד, אחרי זמן מה (10 שניות) לא יכולתי לעמוד בפיתוי של עצמי ועברתי לניסוי עצמו. אחרי (3 שעות
) שכחתי כבר מה אני אמור לבדוק ושכחתי לאסוף את צאצאי בכלי ולכן לא יכולתי להגיע לתוצאות הניסוי, אבל למה שכן הגעתי זה מסקנות כלליות. מסקנות : בתקופה שעישנתי גראס והייתי מפנק את עצמי באינטימיות הבייביז שלי היו יוצאים בעייפות ובאיטיות עם הבעת פנים של "עוד פעם הוא? מה הוא רוצה עכשיו?", בתקופה האחרונה עקב הגמילה המוחלטת שלי שמתי לב שכשאני מפנק את עצמי בדיסקרטיות הבייביז יוצאים בקריז עם הבעת פנים "Lets find a place to crash and fast" ואז מתרסקים על הקיר במהירות של 80 קמ"ש, בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שסמים אכן פוגמים בספירת הזרע וגם בעמידות החבילה, ולכן : הסמים פוגמים בעמידות החבילה בכלל ובחמודי בפרט שלכם בניחוח פיקנטי עם רוטב בזיליקום
אתמול בלילה הכנתי את עצמי לניסוי ספירת זרע... מטרת הניסוי : מדידת כמות הצאצאים. הכנות לניסוי : אוירה רומנטית שמכילה, חדר חשוך, נרות, קטורת ומוזיקה מרגיעה, אפשרי קרם ידיים בעל ריח. בכל אופן התחלתי בניסוי ע"י ליטוף נקודות רגישות בגופי החמוד, אחרי זמן מה (10 שניות) לא יכולתי לעמוד בפיתוי של עצמי ועברתי לניסוי עצמו. אחרי (3 שעות