ספירת זרע - למבוגרים בלבד...

silvey

New member
ספירת זרע - למבוגרים בלבד...

זקן בן 85 הגיע לרופא וביקש לעשות ספירת זרע. נתן לו הרופא צנצנת סגורה ואמר לו לחזור למחרת עם הצנצנת מלאה בזרעו. הלך הזקן, חזר למחרת והחזיר לרופא את הצנצנת ריקה ונקיה בדיוק כמו שקיבל אותה. "מה קרה? למה הצנצנת ריקה?" שאל הרופא. "תשמע אדוני הרופא, ניסיתי הכי חזק שיכולתי- קודם ביד ימין, אחר-כך ביד שמאל, אחר-כך בשתי הידיים ו... כלום! קראתי לאשתי - גם היא ניסתה - קודם ביד ימין, אחר-כך ביד שמאל, אחר-כך בשתי הידיים ואח"כ אפילו עם הפה... ו... כלום!... בלית ברירה קראתי לשכנה. גם היא ניסתה- קודם ביד ימין, אחר-כך ביד שמאל, אחר-כך בשתי הידיים, אפילו ניסתה ללחוץ את זה בין הברכיים שלה... ו... כלום!..." "מה?" הזדעזע הרופא- "קראת לשכנה לעזרה!" "כן" ענה הזקן, "ואחר כך אפילו קראתי לעוד שכנה, אבל... תשמע, כלום לא עזר... אף אחד מאיתנו לא הצליח לפתוח את הצנצנת הזאת!..." אתם עם הראש הכחול שלכם
)

ועוד אחת

אישה הגיע לרופא עם תינוק מאוד רזה הרופא בדק את התינוק ואמר בהחלטיות: הילד סול מתת תזונה. הוא ביקש מהאישה להתפשט, ובדק לה בקפידה את שתי השדיים... אין לך בכלל חלב ציין הרופא, עליך לעבור למזון חלופי. אני יודעת השיבה האישה אני סבתא של הילד, אבל תודה על הבדיקה

ואחת לבנות ../images/Emo8.gif

זקן ב-75 נישא לצעירה בת 25. האהבה פרחה והכל היה יופי חוץ מהעובדה שהצעירה לא ממש התלהבה ממין. הזקן, שחיפש פיתרון, הלך עם אשתו להיוועץ ברופא. הרופא יעץ לו לקחת בחור צעיר ורחב מידות (בנוי טוב) ולבקש ממנו לעמוד מעליהם בזמן שהם מתנים באהבה ולנפנף במגבת. הזקן לא ממש הבין את הרעיון אבל החליט לממש אותו. בחר גבר צעיר ונאה בנוי היטב ושילם לו לבוא ולנפנף להם. נכנס הזקן עם האישה למיטה והצעיר מעליהם מנפנף במגבת ו-...כלום! התעצבן הזקן, קם לקח את המגבת מגבר הצעיר ואצר: בו נתחלף, אני יראה לך איך מנפנפים!

למעלה