ספירת מלאי - התשס"ו

Chandler Rulz

New member
ספירת מלאי - התשס"ו

שרשור הכירות חדש (כי הקודם כבר ישן..) שם: תאריך לידה: גיל: השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: מוזיקה בשבילי זה: השיר הכי מצחיק: המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: מסר לאומה?: ורצוי לצרף תמונה

black hock

New member
../images/Emo12.gif

שם: ניצן תאריך לידה: 25.11 גיל: 17.10 השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): White Plains - When you are a king הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: לא עולה לי לראש הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: כמעט כל קאבר מוזיקה בשבילי זה: כייף
השיר הכי מצחיק: יש מלא
היי טמבל של בן ארצי תמיד גורם לי לצחוק. בעיקר בגלל הסיטואציה שבו שמעתי אותו לראשונה. המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: bleh
התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: זו מסר לאומה?: bleh

light angel

New member
לצרף תמונה שלך זה נחשב? ../images/Emo123.gif

כי לא ראיתי אותך מצרף... שם: אורלי תאריך לידה: 2.7.87 גיל: 18 השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): last christmas הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: הממממממממ. לא שמעתי את כל הגרסאות, אבל זו של מירי מסיקה ל"שיר לשירה" נעימה יותר מקורין אלאל. הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: יהודה סעדו
מוזיקה בשבילי זה: רקע לחיים? השיר הכי מצחיק: לא זוכרת איך קוראים לו, אבל ההוא שאומר "somebody told me, you had a boyfriend who looked like a girlfriend..."
המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: אני אוהבת את העובדה שאני יכולה לקרא ספרים ולדבר באנגלית, באופן כללי. בעיקר להבין זמנים כמו פאסט פרוגרסיב וכאלה
מילה? הממממממ. נניח, like [מילה רב שימושית]. התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: קבוצה של בנות אמריקאיות שלא ברור מההקשר שלהן לעניין. קצת ליד זה יש את הסימפסונס. מסר לאומה?: יותר מדי אושר זה לא בריא.

Chandler Rulz

New member
טוב, תורי:

שם: איגור תאריך לידה: 05.04.1987 גיל: 18 השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): גורי אלפי, אסי כהן ומירב שביט - חן (עכשיו התחלף ל-My Console של Eiffel 65) הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: Soft Cell - Tainted Love (במקור של Gloria Jones) הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: Jessica Simpson - Angels מוזיקה בשבילי זה: פסקול מעולה לחיים! השיר הכי מצחיק: Weird Al Yankovic, כן דבר שלו. המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: Silhouette התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: הדבר ההזוי הזה:http://www.mccullagh.org/db9/4/bw-silhouette-2.jpg מסר לאומה?: גמר חתימה טובה

ענבאך

New member
עונה.

שם: ענבר תאריך לידה: 19.10.88 גיל: 16 השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): אחד מהטרקים של הפסקול של רקוויאם לחלום (
) הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: אממ.. לא מתעלה, אבל את הגרסה של שרה מקלכלן לblackbird אני יותר אוהבת מזאת של הביטלס הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: אמממ.. מוזיקה בשבילי זה: כלום.
מוסיקה, זה כבר עניין אחר (כלומר הרוב)
השיר הכי מצחיק: איכ בין שנאפי
המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: מסר לאומה?: לא.

שטותלי

New member
הכרות

שם: שטות תאריך לידה: 17.3.90 גיל: אין לי כוח לחשב השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): The willow garden- nick cave הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: הנני כאן- הראל סקעת (ואין הרבה כאלה!) הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: כל הקאברים של סעדו מוזיקה בשבילי זה: טעם החיים השיר הכי מצחיק: הידעת? (הידעת? מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור) המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: dark התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: אושר- http://www.lev-ari.com/images/2capwaterfallgreen34.jpg מסר לאומה?: אהבה אהבה וקצת הרבה שטויות. אל תחשפו את עצמכם באינטרנט! ורצוי לצרף תמונה אם אין לי? בא- ביי לכם

idk

New member
לה לה לה :)

שם: אביחי לויתאריך לידה: 12 לספטמבר 88גיל: 17 וקצת :) השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): יופי טופי אחלה בחלה -הדורבנים (התחלף תוך כדי השאלון ל'עיר של קיץ' של סחרוף) הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: הדבר הראשון שעולה לי לראש- פמלה של בועז שרעבי שגבסו עשה.. שרעבי פשוט שר את זה מגעילוהקאברים הטובים זה הקאברים שיותר באים בשביל הקטע של להראות הערכה לאומן (מוקי ושלומי שבן עשו את זה לשיר כאב של מאיר אריאל ויצא מצויין) הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: רוני. אני מתחכש אליה בכללי (ודווקא אוהב את סעדו
) מוזיקה בשבילי זה: כיף. חוויה. השיר הכי מצחיק: יש הרבה.. יש דברים של שחר חסון שמצחיקים כמו סטנדאפ כזה.. לוידע מה לבחור.. המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית:chock התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: תמונה יפה מסר לאומה?: תהנו תכאייפו וסליחה :) (לכבוד יום כיפור וכאלה :) )

הנני כאן

שם: נדב תאריך לידה:26.10.89 השיר האחרון ששמעתי: כשתמות/טל גורדון(ניתן להורדה חוקית חינם!) קאבר שמתעלה על המקור: כאן נולדתי בביצוע של פורטיסחרוף הקאבר שאני מתכחש לקיומו: התלבטות קשה בין עד העונג הבא/הדג נחש (במקור המכשפות) ומחבואים/אקזיט (במקור טאטו). מוזיקה בשבילי זה: דרך חיים השיר הכי מצחיק: השדרה/גלית פלורנץ המילה האהובה עלי באנגלית: shnitzel התמונה: באנר של 'everyone love shnitzel' מסר: אם לא נדע מה קורה פה זה אומר שהכל בסדר.

Saffron

New member
אני ../images/Emo29.gif

בקושי יוצא לי להגיב, אבל אני עוד כאן.
שם: איילת תאריך לידה: 05.04.90 גיל: 15 השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): ערוץ 24, עכשיו יש את "יום טוב" של עברי לידר. הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: הממ, יש כמה, אני לא מצליחה לחשוב על אחד כרגע. הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: "יו יה" של מומי לוי. מוזיקה בשבילי זה: חיים. השיר הכי מצחיק: הממ. המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: Serenity התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: מן עץ בצבע גוף עם חום ברקע. מסר לאומה?: בואו לאייקון, 18-21 באוקטובר.

skywalker100

New member
מה אני חושב..

שם:אורי אשואל. תאריך לידה:12.3.1993 גיל:12 וחצי השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת):Ass Like That-Eminem הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך:Avril Lavigne-knokcin on heavens door הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו:שדות שלאירוסים-יהודה סעדו מוזיקה בשבילי זה:מעניין וכיפי השיר הכי מצחיק:סאן חוזה-מוניקה סקס המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית:teenage dirtbag-wheatus התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה:קוף קטן וחמוד... מסר לאומה?:להחרים ת'כיפות המכוערות של יהודה סעדו! אמרתי את שלי...

המממ

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: נעה. תאריך לידה: 20.9.83 גיל: 22. השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): שמעתי את השיר הפופולרי הזה של בית הבובות- סיגפו. הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: TORN של נטלי אימברוליה. לא שאני כל כך מתלהבת מהשיר, אבל שמעתם את המקור?
הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: נכון שהכי קל לקחת משהו שאני ממש לא אוהבת כמו איזה "זה היה ביתי" וכו', החלטתי להיות מקורית ולציין קאבר של אמן שאני אוהבת. אמנם אני לא מתכחשת לקיומו, אבל אני חושבת שהוא די לא הכרחי: מחכים למשיח- ברי סחרוף ומוקי. מוזיקה בשבילי זה: המון!
השיר הכי מצחיק: אההה...לא יודעת. שאלה קשה. אני אחשוב על זה. המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: אמממ... זה מתחלף מדי פעם. יש לי מילים שנואות... נניח שאני אוהבת "BLOODY". התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: אוי אתם לא רוצים לדעת!!! אני עוד בטראומה. מסר לאומה?: תשתו הרבה מים (אני נכשלת בזה). ורצוי לצרף תמונה בסדר.

ella e

New member
למרות שאני חדשה

שם: אלה תאריך לידה : 21.07.88 גיל: תחשבו לבד.. טוב נו... 17 השיר הנשמע לאוזני:american hi fi- flavor of the week קאבר מתעלה על מקור: guns n roses- knocking on heaven's door קאבר שאני מתכחשת לקיומו: כאילו דה... jessica simpson- angels מוזיקה בשבילי זה: חיים, חמצן וכו' קיצור, לא יכולה בלי משו שיתנגן לי באוזן השיר הכי מצחיק:פנקייק- קיבלתי ת'פדאל מילה שאני אוהבת באנגלית:eruption אני? למדתי לפסיכומטרי? מה פתאום... (למי שלא מבין זה מילה שדי חוזרת על עצמה בסימולציות של קידום) מסר לאומה: מה אני? מנחם בגין? מה זה מסר לאומה?!!!!!!!!!????????

הי אני חדש

שם:בנצי תאריך לידה:20/8/89 גיל:2005-1989 = 16
השיר שעכשיו אני שומע:ארמגדון הקאבר שמתעלה על המקור:שרון קרלן ליומן מסע של אביב גפן הקאבר שאני מתכחש אליו: הקאבר של בקיני לשיר "חגיגה" השיר הכי מצחיק: יותר טיפשי ממצחיק "מאמי" של נוב. מי שלא שמע שלא יטרח לעשות את זה. המילה האהובה עליי באנגלית:הרשתי לעצמי להפוך קצת את המשחק למשפט האהוב עליי:I just wanna stay with youIn this moment forever, forever and ever התמונה הראשונה שעולה בגוגל כשמפחשים את המילה:אהבה http://wmh.walla.co.il/archive/141699-5.jpg מסר לאומה: כי להיות עצוב זה קל,מכובד המשקל ,מכובד החיים אנו מתקפלים

N i T z A n1

New member
אממ...

שם: ניצן תאריך לידה: 19/9/89 גיל: 16 השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): כרגע התחיל oasis - wander wall הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: ארקדי דוכין, גידי גוב ומיקה קרני - אינך יכולה הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: ממממ... לא עולה לי משהו מסוים כרגע, אבל יש. מוזיקה בשבילי זה: כיף. איתי כל הזמן. מעלה חיוך על הפנים. השיר הכי מצחיק: הקומדי סטור - אבוקדו מקולף המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: I saw התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: תהרגו אותי לא הבנתי מסר לאומה?: תצומו.

the king 2oo6

New member
הכרות... למרות שאני חדש פה

שם: ענבל(אני בן) תאריך לידה: 5.5.1995(נכון שאני הכי צעיר פה
... טוב אני רגיל) גיל: 10 וחצי השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): אמ... האחרון ששמעתי היה James Blunt-Your'e Beautiful(בפעם המאה בערך) הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: לא יודע הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: לא יודע מוזיקה בשבילי זה: חיים
השיר הכי מצחיק: לא יודע המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית:complicated התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה:http://www.parkenet.org/jp/challenges/complicated.jpg מסר לאומה?: לא רוצה לצרף תמונה
זאת גם בערך הודעת ההצטרפות שלי

BobLirs

New member
אני ../images/Emo118.gif

שם: לירן תאריך לידה: 15.2.88 גיל: 17 וחצי וקצת =] השיר שעכשיו את/ה שומע/ת (או האחרון ששמעת): שוטי הנבואה ואיזבו - הוא הקאבר שמתעלה על המקור לדעתך: מוקי וברי - משיח לא בא, שירי מימון-עטוף ברחמים, עברי לידר-גשם אחרון הקאבר שאת/ה מתכחש/ת לקיומו: דודו טסה-הלילה לא [גרוע.] מוזיקה בשבילי זה: מים? חח סתם..אני סתם שומע המן... השיר הכי מצחיק: ברי-בום פם..וגם כל מיני של מה קשור המילה שאת/ה הכי אוהב/ת באנגלית: trash התמונה הראשונה בגוגל כשמחפשים את המילה: פה מסר לאומה?:הממ..לא, תודה. תפוז לא נותנים לי לשים תמונה =/

t@li

New member
היי לכם.

(אם מישהו קורא לי חדשה אני מפליקה לו.) שם: טליה. תאריך לידה: 25.10.86 גיל: תיכף 19
השיר האחרון ששמעתי: Chet Baker - Aren't you glad you're you (נו, ג'אז). הקאבר שמתעלה על המקור: לא מתעלה, אבל אני מחבבת אותו מאוד - מומי לוי וסאבלימינל לשטח ההפקר. כן, אני יודעת שזה קצת מביך.
הקאבר שאתה מתכחש לקיומו: I love rock n roll של בריטני, מישהו?
יש עוד המונים. אני לא בעד קאברים, אלא אם יש להם משהו חדש להציע. מוזיקה בשבילי זה: כיפחיים ואחלה דרך להביע רגשות. השיר הכי מצחיק: שיר הקיטורים. הוא הולך ככה - אני עייף / אני רעב / אני צמא / כואב לי נורא בעעעע / בע בע בע בעעעע / בע בע בע בעעעע / בע בע בע בעעעע שיר הקיטורים! וכן הלאה. הומצא בידי מישהי שאתם לא מכירים, אבל הזכויות שמורות לה בכל זאת. המילה שאתה הכי אוהב באנגלית: Damnit! (קשה לחשוב על מילה טובה...) תמונה :) מסר לאומה: תעשו משחקי שירים, Not war! או במילים אחרות: תן חיוך
הכל לטובה.

למעלה