ספירת מלאי - 31.12.03

ספירת מלאי - 31.12.03 ../images/Emo57.gif

היום האחרון של השנה כמעט והחל, כולם ישנים ורק אני פה בשביל לשמור על האורות הדלוקים... ימים שכאלה גורמים לי לספור את מה שיש, להעריך את מה שכבר יש לי ולקוות, שבשנה הבאה יצטרפו לזה עוד דברים רבים אחרים. יש לי אהבה גדולה בלב. יש לי שני גוזלים מדהימים, שהבאתי לעולם ומהם אני נהנית בכל יום מחדש. יש לי בן זוג שכשהוא רק מנסה, הוא הטוב והמקסים מכולם. יש לי בית חביב, נעים, עם הרבה אור בתוכו. יש לי את הדרך שלי להביט על העולם הזה ואף אחד לא יקח אותה ממני. יש לי כלבה מקסימה, חתול חמוד ושני אוגרים סיביריים חלקלקים. יש לי חברים טובים שנמצאים לצידי, תומכים, אוהבים בכל ימות השנה. יש לי משפחה אוהבת, שמקבלת אותי כמו שאני. יש לי תקווה גדולה שאני אקבל את הכימותרפיה מתישהו על חשבון המדינה. יש לי רצון ללמוד, להעשיר את עצמי ולפתח את גופי נפשי ונשמתי. יש לי אמונה גדולה באלוהים שלי, שעושה שהכל יהיה טוב בסוף. יש לי ארגון ששמו חוסן, בו הכרתי הרבה אנשים טובים ואהובים שמלוים אותי. יש לי מספיק כסף בשביל לאכול ולכלכל את משפחתי. יש לי אור גדול בתוכי, לפעמים גדול מספיק בשביל להאיר אחרים גם. יש לי שמחה גדולה על הפרספקטיבה של החיים שלי. יש לי יכולת להתמודד עם הקשיים שבחיי, אני לומדת מהם הרבה. יש לי כשרון אומנותי, שבזמן האחרון אני לא מתייחסת אליו בהערכה מספקת. יש לי רצון לעזור להרבה אנשים, לתמוך ולהדביק אותם בחיידק האושר. יש לי יכולת להיות עצובה וכואבת והיא מגדילה את השמחה והאושר שלי. יש לי העזה לצעוק את מה שצריך להצעק, ללחוש את מה שצריך להלחש. יש לי שעות בהן אני מעזה להיות ערה, בשביל להעשיר את עצמי. יש לי רצון להיות עם עצמי בקשר טוב, להעניק לעצמי, לפנק ולאהוב. תודה לאל על מה שיש לי!!! אני חושבת שבטח יש לי עוד המון דברים, אבל שהחשובים ביותר עלו ברשימה זו, הרשימה הזו תעזור לי בטח בימים קשים... ממליצה לכולכם לעשות רשימה כזו כי היא מאוד מבהירה את המשקפיים שלנו. אור ואהבה, איחולים חמים לשנה החדשה. אילת.

orlypoli

New member
לקראת השנה החדשה

הלוואי ויצטרפו עוד הרבה הרבה "יש לי" ותתווסף גם הרבה בריאות שתהיה שנה מוצלחת לכולם !!

יש לנו הזדמנות

בתור מי שחוגגים שנה חדשה פעמיים בשנה (הכופרים בינינו כמובן
) יש לנו שתי "ספירות מלאי". ופעמיים הזדמנות להסתכל קצת מרחוק על החיים שלנו עם הדברים הטובים והרעים ולקבל מעין הזדמנות שניה להנות ממה שיש ולהבטיח להביא את מה שאין. לך, אילת, שתמשיכי לראות כל השנה את מה שאת רואה עכשיו. חיבוק (שלא מגיע לקרסוליים של החיבוקים שלך) והמון אהבה. מקווה שאוכל להיות לך, כמו שאת בשבילי
ולכולכם, בין אם תתנשקו בחצות, או תתחבקו או תחייכו למי שלצידכם, או לצידכן, חיבוק גדול והרבה אהבה ואור.

אביתר27

New member
יש לך באמת אושר ועושר ../images/Emo57.gif

אז מסתבר שעושר לא נקבע בבנק אלא מההסתכלות ומהמשקפיים, ואת זה כמו שאמרת אף אחד לא יכול לקחת ממך. כל יום מתאים לספירת מלאי (ובייחוד יפה שכזה):
בתקופה הזאת של החודשים האחרונים ספירת המלאי שלי מתחלקת לשני קבוצות עיקריות: היש לי החיצוני, ההון האנושי שסביבי: אנשים הקרובים והחשובים לי ביותר שנותנים את הטעם לחיים. ואנשים שבכל יום מחזקים שואלים ועוזרים מה צריך ואיך לעזור. והיש לי הפנימי : אותם הכוחות שצריך לגייס כל יום מחדש כדי למשוך עוד יום ושבוע, עוד בדיקה ואשפוז עוד תקווה עוד קצת אמונה, ועוד הרבה תפילה, אבל הם לא הולכים בקווים מקבילים שאף פעם לא נפגשים אלא קורה שאותם הקבוצות מתחברות, ומגדילות אחת את השניה, וכך יוצרים "יש לי" חדש ונוסף דרך אגב מה קורה עם הכימו' שלך?

אביתר יקר ../images/Emo39.gif

קודם כל, אני רוצה להזכיר לך שגם לך יש אושר ועושר גדול בחיים, בזכותך לא פעם נזכרתי גם במה שיש לי... אני ממש מכירה את ספירת המלאי שתארת, שנובעת מהקשיים שאתה עובר, אבל בימים מסויימים אני מעדיפה להשאיר בצד את מה שלא מספיק טוב, את מה שאיני רוצה לזכור. בקשר לכימו שלי- אין חדש לצערי, אבל כמו שכתבתי בספירת המלאי שלי, כשיש צורך אני יודעת לזעוק את זעקתי, אני עושה זאת כמה שרק ניתן, בתקווה שזה יעזור מתישהו. בינתיים אני שוב עם סטרפטוקוקים, כמו כל בני ביתי, מסתבר. לכן הטיפול נדחה (שוב) בעשרה ימים. אני מקווה שזה לא ממש משפיע על האפקטיביות של הטיפול כי אם כן, אני בטח כבר בצרות, לדחות שני טיפולים בגלל סטרפטוקוקים לא נשמע לי כל כך טוב... אבל כמו שכבר אמרתי, האלוהים שלי דואג לי שיהיה לי טוב - אז אני מעדיפה לתת לו לדאוג לכל הנושאים הסבוכים הללו ולעשות רק את מה שאני צריכה, הווה אומר לקחת אנטיביוטיקה. מה שלום תמר בימים אלה? מה שלומך? אור ואהבה, אילת.

אביתר27

New member
נשמעתי פסימי?!../images/Emo163.gif לא התכוונתי

שלומנו יחסית טוב, היה השבוע עוד טיפול ויומיים אחריו (אתמול) חתונה שתמר רצתה לצאת ולבוא. (ואותי זה מרשים). וחוץ מזה היא משתדלת מה שאפשר. מקווים שרואים את הסוף של זה, אבל יש עוד התלבטויות ושאלות, לפעמים אני מעביר בראש את כל תיאורי יום הדין האפשריים
, רק ביני לבין עצמי. תמר מצד שני עסוקה מדי בלהתעניין בחיים. הילדונת מדהימה אותנו עם ההבנה והחוכמות שלה. ילדים זה עם חכם כ"כ.
ואם אפשר וידוי קטן נעשיתי באמת הרבה יותר מעורב בכל הדברים הקטנים והיומיומיים בגידולה, ולמרות שהמחלה זה דבר רע, הנה דבר טוב שיצא מזה. לגבי הכימו' שלך זה פשוט מרגיז, שדבר כ"כ אלמנטרי ובסיסי כמו תרופה לא מובן מאליו. מקווה שכולם אצלכם ירגישו טוב מהר (קישתא סטרפטקוקים
) אפילו אני הוגליתי לספה ליומיים בעקבות שפעת קלה שחטפתי (שנים שלא הייתי חולה). שבת שלום

../images/Emo41.gifאילת החן, את כל כך עשירה../images/Emo39.gif

יש לך ויש בך כל כך הרבה והחשוב נכל, יש לך את היכולת לראות את הדברים היפים. שתהיה לך שבת מקסימה איילת בשני יוד'ים

נאן

New member
אז מה היו לנו כאן........./images/Emo24.gif

שמתי על בלוח מודעות להזכיר לאיילת ביום חשוך את הרשימה........ אם את יודעת שקוראים רשימה כזו כמה כח היא נותנת היא גורמת לחשוב ולחייך ולהנהן בראש וקשה להשאר אדישים..... ולא להתחיל לעשות מין ספירת מלאי עצמי.... כמו במערכון של הגשש אז מה היה לנו כאן? פלגים ? פלטינות? אוברול...... ועוד..... אני מאחלת לך שיהיו לך מלאן ימים שבהם המשפט "יש לי" יהיה הכוכב..... נאנוש.

למעלה