ספירת מלאי

סאביבית

New member
ספירת מלאי ../images/Emo106.gif

אמנם עוד לא 31-12 אבל לאחרונה ניסיתי לחשוב איזה מהאלבומים של מתי יש לי בבית בדיסקים. מהזכרון: את האישה שלי דואטים מדיה דיירקט מאחורי הצלילים 84 73 סשה בפעם הראשונה מתי עם אהוד בבה מתי ונראה לי שזהו
הרבה יש לי בתקליטים אבל אני צריכה לעשות השלמות ודחוף. מה מצבכם

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רע, תודה ששאלת ../images/Emo98.gif

כיוון שאני עצלנית, העתקתי את הרשימה מהאתר, והדגשתי את החסרים (אז לא להיבהל ולא להתבלבל - המודגשים הם אלה ש(עוד) אין לי). האלבום הראשון האלבום השני צד א' צד ב' צד נוסף (מוקדש לילדים) סוף היום כספי שר סשה ארגוב + מתתיהו ואלכסנדר ילדותי השנייה ארץ טרופית משגעת צד ג' צג ד' אחד לאחד שירים במיץ עגבניות (אני באמת צריכה לקנות אותו בהזדמנות) בובה מתי מתי הופעה חיה בערד עולם אחר מתי כספי - דואטים (שאלתי את הדיסק, האזנתי לו לא מעט, ובחרתי שלא לקנות) את האשה שלי ----------------------- אוספים: השירים הגדולים: כספי ומנור - הדיסק הראשון של מתי שקניתי, שגם היה האוסף האחרון שלו שקניתי (אחריו התחלתי לאסוף לבד) את כל השאר, כאמור, אין לי: חלומות שמורים אוסף מדיה דיירקט מתי כספי - בלדות משירי מתי כספי המיטב -------------------------------- מאחורי הצלילים 73 מאחורי הצלילים 84 בפעם הראשונה (עם לא אכפת להם) מאחורי הצלילים 2002 מאחורי הצלילים 73 (הוצאה מחודשת) -------------------------------- ארץ טרופית יפה שיר אהבה רחוק עמק הנהר האדום שירי הבלקן - נדמה לי שפעם קניתי את האלבום עבור מישהו אחר. דווקא ניתי להאזין לו כמה וכמה פעמים - לא התחברתי. נו, הייתי אומרת שמצבי לא רע... היחיד שבאמת חסר לי ומבחינתי ישלים את האוסף הוא שירים במיץ עגבניות. גם אותו, אגב, שאלתי פעם ממישהו בדיסק והוא היה אצלי תקופה ארוכה במהלכה חרשתי עליו לא מעט, ולכן הוא לא כ"כ חסר לי ולא מיהרתי לקנות. אבל יום יבוא וגם זמנו יגיע.

grospi

New member
סביר בהחלט

ומכיוון שגם אני עצלן, אציין רק את אלו שחסרים לי: המיטב עמק הנהר האדום שירי הבלקן השירים הגדולים: כספי ומנור חלומות שמורים אוסף מדיה דיירקט מתי כספי - בלדות מתי כספי - דואטים בובה מתי בהתחשב בכך שרוב האלבומים לעיל הם אוספים נראה לי שגם מצבי סביר בהחלט

grospi

New member
שירי הבלקן

הוא לא רק השתתף בביצוע, אלא גם עיבד וניהל מוסיקלית. |http://www.matticaspi.co.il/collaborations/balkan.shtml|

גרי רשף

New member
נו, שיהיה...

התפלאתי כי אני מכיר את התקליט ויודע שמתי הוא המעבד, אך לא זכרתי שהוא גם שר שם. הבוקר הצצתי וראיתי שיש לו שם דואט עם ששי קשת. נראה לי שהיו לו הישגים קצת יותר מרשימים מזה בקריירה..

האגס 1

New member
אצלי המלאי צנוע יותר

המיטב (הכפול) כספי (מתתיהו ואלכסנדר) ארגוב שיר אהבה רחוק

YulaShpil

New member
אצלי הוא צנוע במידה אחרת

2 אוספים: המיטב וזה של מדיה דיירקט, ו"את האישה שלי".

האגס 1

New member
ואם כבר

נכון שיש חפיפה די גדולה בין שני האוספים? אומנם 'מדייה דיירקט' מעצם טבעו גדול יותר, אבל האם ב'המיטב' הכפול יש הרבה דברים שאין ב'מדיה דיירקט'? אני בחרתי לקנות את 'המיטב', וחסרים לי בעיקר שירים כמו 'כמו גלגל' בביצוע הסולו של מתי כספי (נמצא שם ביצוע הדואט עם אתי אנקרי) ו'דקה דומיה'. עוד תמיהה שיש לי בקשר ל'המיטב' היא שאחד השירים שנבחרו כדי לייצג שם את 'ארץ טרופית יפה' הוא דווקא 'אושר', שבו יש למתי כספי חלק קטן ביותר כסולן. אפשר היה לבחור את 'אצלי בבית' הפחות מוכר, או אולי קטע נוסף מ'ארץ טרופית משגעת', כמו 'בשביל דבר אחד אין כוח' או 'אפילו דקה', שגם כן חסרים כדי להשלים שם את מיטבו של כספי, כשם האלבום.

YulaShpil

New member
חבל שלא שאלת קצת מוקדם יותר

כשעוד הייתי על המחשב בבית, והייתי יכולה פשוט לשלוח יד למדף ולבדוק לך את ההבדלים... ואם נחשבים שירים של כספי מאלבומים אחרים, אז יש לי גם את האוסף של אהוד מנור ז"ל ממדיה דירקט, שהוא, אפרופו, מצויין, ויחסית למס' השירים שהוא יכול להכיל, די ממצה... ובקשר לבחירת השירים לאוסף: יש גם לי טרוניות לגבי שירים מסויימים, ולא רק באוספים האלה של כספי, אלא גם באוספים אחרים, וגם של זמרים אחרים. לדוגמא, בהחלט אני מצטרפת לדעתך והייתי מוסיפה עוד שירים מ"ארץ טרופית משגעת". אבל ככה זה עם אוספים: יכולים לקלוע בול לטעמו של מישהו אחד (בד"כ זה העורך...), אבל להגיע רחוק מטעמו של אחר...

האגס 1

New member
זה בסדר... ../images/Emo13.gif

משום שאת האוסף קניתי כבר לפני חודש וחצי, זו לא התלבטות שעלתה תו"כ השרשור... אבל אם כבר - חבל שהשרשור הזה לא התקיים אז... מה שכן, אני מתלבט בעניין רכישת אוסף 'מדייה דיירקט' של אהוד מנור, משום שמחד יש בו הרבה שירים טובים, ומאידך - הרבה כפילויות עם אלבומים אחרים שיש לי. מה גם ש'מדייה דיירקט' מציעים כל מיני הנחות (במאה שקלים לאוסף) למי שרכש אצלם אוסף אחר בתקופה האחרונה.

YulaShpil

New member
גם לי יש כפילויות כאלה

ובכל זאת הגעתי למסקנה שזה שווה (בייחוד עם הנחה
), כדי שהדברים יהיו מרוכזים, מה גם שיש באוסף גרסאות שונות משירים דומים שיש לי... + יש שם גם דברים כתובים, מעבר לשירים, ונדמה לי שגם דבריו שלו על האוסף (שהרי יצא לקראת יום הולדתו ה-60, אאל"ט, ואף בעזרת עריכתו שלו).

רוֹנָה

New member
אגב הביצוע מ"דואטים" מעולה לדעתי

ממש התלהבתי כששמעתי אותו לראשונה (זה היה במקרה, ברדיו). זה היה מזמן, עוד לפני ש"נכנסתי" למוסיקה של מתיכספי, הכרתי במעורפל את השיר, והביצוע ממש עשה לי את זה... בעיקר כל החלק של האילתורים לקראת סוף השיר...

האגס 1

New member
בהחלט כן ../images/Emo45.gif

אבל כשאתה קונה אוסף מקיף של אומן, אתה רוצה את הביצועים המקוריים...

neti m

New member
יש לי את

צד א צד ב,חלומות שמורים,הופעה בערד,מתיתיהו ואלכסנדר,ואת כל השירים עם הפרברים בתפזורת

caspit

New member
גם לי חסר אוסף אחד!

את האחרון שיצא ב-NMC - "המיטב" למישהו בא לקנות לי מתנה?

למעלה