לא רע, תודה ששאלת ../images/Emo98.gif
כיוון שאני עצלנית, העתקתי את הרשימה מהאתר, והדגשתי את החסרים (אז לא להיבהל ולא להתבלבל - המודגשים הם אלה ש(עוד) אין לי). האלבום הראשון האלבום השני צד א' צד ב' צד נוסף (מוקדש לילדים) סוף היום כספי שר סשה ארגוב + מתתיהו ואלכסנדר ילדותי השנייה ארץ טרופית משגעת צד ג' צג ד' אחד לאחד שירים במיץ עגבניות (אני באמת צריכה לקנות אותו בהזדמנות) בובה מתי מתי הופעה חיה בערד עולם אחר מתי כספי - דואטים (שאלתי את הדיסק, האזנתי לו לא מעט, ובחרתי שלא לקנות) את האשה שלי ----------------------- אוספים: השירים הגדולים: כספי ומנור - הדיסק הראשון של מתי שקניתי, שגם היה האוסף האחרון שלו שקניתי (אחריו התחלתי לאסוף לבד) את כל השאר, כאמור, אין לי: חלומות שמורים אוסף מדיה דיירקט מתי כספי - בלדות משירי מתי כספי המיטב -------------------------------- מאחורי הצלילים 73 מאחורי הצלילים 84 בפעם הראשונה (עם לא אכפת להם) מאחורי הצלילים 2002 מאחורי הצלילים 73 (הוצאה מחודשת) -------------------------------- ארץ טרופית יפה שיר אהבה רחוק עמק הנהר האדום שירי הבלקן - נדמה לי שפעם קניתי את האלבום עבור מישהו אחר. דווקא ניתי להאזין לו כמה וכמה פעמים - לא התחברתי. נו, הייתי אומרת שמצבי לא רע... היחיד שבאמת חסר לי ומבחינתי ישלים את האוסף הוא שירים במיץ עגבניות. גם אותו, אגב, שאלתי פעם ממישהו בדיסק והוא היה אצלי תקופה ארוכה במהלכה חרשתי עליו לא מעט, ולכן הוא לא כ"כ חסר לי ולא מיהרתי לקנות. אבל יום יבוא וגם זמנו יגיע.