ספירת מלאי((:)

מתנדבת19

New member
ספירת מלאי((:)

טוב...אז עוד שלושה ימים היום הגדול!קשה לקלוט אבל זה עוד מעט קורה!:) אז ככה, היום הלכתי לעשות את הקניות הרבות לקראת הגיוס (פחחחח)...ואני רוצה להתייעץ ולשאול אם משו חסר.. אז ככה, אחרי שעות של סיבובים בחנויות נעליים קניתי נעליים עם תו תקן צבאי או משו חחח יעני הכי תיקני שיש (וגם הכי מכוער כנראה חח) אבל לא נורא! וגם גרביים שחורות גופיות, גומיות וסיכות.. מה עוד?!!?מה חסר...זה נראה לי כל כך קצת דברים... מרגישה נורא שיטחית ולא נעים לדבר על דברים כאלה אחרי מה שקרה במזרח אבל יש לנו גיוס על הראש עוד 3 ימים...חייבים להמשיך הלאה..\=

אני חושבת...

שלא חסר לך כלום.. את לא צריכה כלום... בכל מקרה, אם ביום חמישי, אחרי השרשרת חיול תגלי שמשהו חסר לך תלכי מיד לקנות שיהיה ליום ראשון. לא ביג דיל
בלי לחץ בסה"כ מתגייסים

המרחפת

New member
לא חסר כלום

הצבא ייתן לך את כל השאר. תכיני בהיכון סכין גילוח לשיפצור הכומתה, ותמצאי מישהו שישפצר את הדיסקית. אבל זה לא דחוף, יש זמן.

tty2

New member
אל דאגה!

יש לך בדיוק שנתיים להשלים את מה שיהיה חסר לך ביום הגיוס... זה לא כאלו שאת נוסעת ביום הגיוס למדבר.... את חוזרת הבייתה בצהריים ויש לך סופ"ש שלם להשלים... חוץ מזה, אני ממליץ לא למהר לקנות דברים... מאוד ייתכן שתגלו שביחידה שלכם, רמת המשמעת רופפת, אין פיקוח וכל אחד עושה מה שבא לו.... ואולי בכלל תתגייסי לתפקיד של חיילת במשרד אזרחי (ויש הרבה כאלו...) ואז כל הקניות של הציוד התקני מיותרות!

מתנדבת19

New member
../images/Emo24.gifתודה

וזה לא קשור לרמת המשמעת..אני מניחה שבתור "צעירה" חחח יהיה חשוב לי להיות תיקנית ומדוגמת..אז עדיף שיהיה הכל כמו שצריך.. ואני לא מתגייסת לתפקיד של חיילת במשרד אזרחי..

tty2

New member
מעריך מאוד!

רק אמרתי את דעתי כי ממילא כשתגיעי למקומך החדש, תצטרכי קניות שאני מגדיר אותן קניות לצורך "ביות סביבת העבודה". משהו כמו ספל שיהיה לתה, לוח לתמונות ביתיות וכו'. אין מה למהר עם הקניות...

למעלה