ספירת מלאי

shavitlavi

New member
ספירת מלאי

מי שמתכוון לצפות הלילה ב-live מתבקש להיתפקד בשרשור זה.

shavitlavi

New member
נראה לי

מכל ההייפ של התוצאות, תחזיק גם אחרי 5:00.

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

מאוד מקווה, למרות שזה אומר לילה ללא שינה לפני בגרות בפסיכולוגיה.

whatever4

New member
../images/Emo4.gif

הייתי מאוד רוצה אבל בגלל הבגרות בפסיכולוגיה לא נראה לי שאני אשאר
. את באמת תוכלי להתרכז במבחן אם לא תישני

Sweet Misery

New member
../images/Emo22.gif

לפני הטרום מתכונת ישנתי שעה ורבע בלילה... אני חושבת שאני אחיה.

MoGanC

New member
אני בלאו הכי לא ישן בשעות האלה

אין עבודה,אין צבא,קשה קשה. (אבל בעצם לא
)

kelly holic

New member
אין מצב...

שאני מפספסת את זה...אפילו היום קמתי ב-3 (טוב מהלחץ של הבגרות בתקשורת) קארי הולכת לזכות!!!! קארי-את האמריקן איידול שלי וכמובן קלי קלרקסון המושלמת!!!!!!

ניראה לי שכן

הבעיה שלי שב 5 וחצי אני צריכה לקום וללכת ברגל לבית ספר שזה 40 דקות הליכה בלע.. או שאני ימשיך לזייף תעובדה שאני חולה

שניש

New member
לא מתפקדת ../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מחר מתכונת במת'...

shavitlavi

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש- כוננות איידול ביום שאחרי

אז איפה נוכל לראות ראיון עם האיידול הזוכה בערוצים שנקלטים בארץ? הנה מספר תוכניות שכדאי לחפש בהם: 1. יום חמישי (מחר) בשעה 13:00-16:00 ערוץ fox news- זו תוכנית הבוקר של פוקס שנקראת "פוקס וחברים" ובה יש מסורת לראיין באופן בלעדי את האיידול הנבחר. שווה הצצה! 2. יום חמישי (מחר) בשעה 17:30 בחדשות ערוץ הבידור- ספיישל בן שעה "על השטיח האדום לפני הגמר"- זה מבטיח לנו ראיונות עם כל האיידולים העונה, והאורחים השונים מעונות קודמות ( למשל: ג'ורג' האף, ג'ניפר האדסון-ד"א שמתם לב שהיא היתה בקהל בתוכנית הגמר?) 3. יום שישי+יום ראשון בשעה 17:30 בחדשות הבידור של E- הפעם זה כבר הסיקור שלאחר תוכנית התוצאות. צפו ראיון עם הזוכה. אם למישהו יש עוד רעיונות, נא לעדכן אותי.

14מתן

New member
אההההה הזכרת לי

יש שטיח אדום לפני הגמר ? אולי בE ? או בstar ? מישהו יודע ?

shavitlavi

New member
מחר בערוץ E בשעה 17:30

השטיח האדום צולם אתמול בלילה , כלומר לפני תוכנית הגמר שבה ביצעו קארי ובו את השירים. פשוט בארץ אנחנו רואים את המהדורה בהפרש של יום אחד אחרי אמריקה.

למעלה