ספירת ציפורי הבר בחצר

ספירת ציפורי הבר בחצר ../images/Emo119.gif../images/Emo118.gif

שבוע ספירת ציפורי הבר ליד הבית - כבר החל. פרטים באתר

בואו נספור את הכלניות והרקפות..

עכשיו באמת ? למי יש זמן לזה ? ואם יש זמן .. אז למה לספור ציפורי בר ? אלא אם זה העיסוק שלך ואת מרוויחה את שכרך מזה ? דרך אגב, מי מממן את ספירת ציפורי הבר? האם זה גוף ממשלתי ? אתם מקבלים מימון פרטי? מטעם מי את פועלת ? את שייכת לאגודה כלשהי ?

ואם זה מה שהיא אוהבת ? ואם זה

מה שהיא רוצה לעשות? למה לענות בציניות כזאת? לא חייבים לענות על כל דבר.

אף אחד לא הצמיד אקדח לרכתי..

בחרתי לענות מרצוני החופשי.. ולמה בקצת ציניות, כי הייתי במצברוח משועשע.. ולא נראה לי שזה פגע במישהו ואם מילים של אדם שהוא לא מכיר בפורום באינטרנט פגעו בו, אז הוא קצת צריך לבדוק את נושא הבטחון העצמי שלו לא ככה? :) ובכיף שלה שתעשה מה שטוב לה, בסופו של דבר כל אחד מפתח תחביב משלו ולכל אחד אחר זה נראה תמוה זה מה שיפה בעולם.. כולנו שווים אבל כולנו כל כך שונים בלה בלה בלה שבת שלום חבר'יה

בגלל הגשם תימשך הספירה../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif|

עוד כמה ימים. אינני שיכת לשום גוף, אם יש כזה. אני יזמתי את ההודעה הזו בעצמי, פשוט כי מצא חן בעיני לעזור בכיוון שבעצם אין לו שום מימון, והוא יקר לכולנו. כמה נחמד להתעורר לציוץ צפורים, או לראות אחת יפה בדרך. וזה הולך ופוחת עם הבניה וניצול מקורות המים. והתעופה הצפופה. גם בעלי חיים ביתיים , כמו חתול, פוגעים בצפורי הבר. רק קומץ אנשים הדואגים פה ושם למקור מים מושך , המהווה מקום טוב לחנייה בנדידה, מצילים מעט מזה.

זה לא פוחת..

את גרה באזור עירוני מיושב וצפוף.. ראשון לציון אחת הערים הגדולות.. באזור השפלה ונושקת לגוש דן .. מה ציפית ? זה לא מה שהיה פה לפני 30 שנה.. שהיו 20 רחובות וכל השאר שדות וחולות .... אני יכול להמליץ לך על מקום מדהים.. אם בא לך.. מקום מרחק חצי שעה נסיעה.. אם בא לך לטייל פעם אחת תבואי לפרטי...

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif לא יזיק

גם עתידן של הכלניות והרקפות בטבע לא ברור. סלילת כבישים, ובניה רבה כבר השמידו שטחים יפים רבים מאד, ועוד היד נטויה! גם להן מישהו צריך לדאוג.

רוב השינויים המשמעותיים../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif|

התחילו בהתנדבות. כן, רוב השינויים המשמעותיים לאנושות התחילו במעשי מתנדבים רק לאחר שדברים נעשים לנחלת צבור רחב, גם הרשויות נותנות להם חסות מסוימת.

תהיי ריאלית

תפקחי עיניים יש 1,000,000,000,000 נושאים יותר חשובים ש99% אחוז מהאוכלוסיה ישמחו להתנדב ולתמוך בהם וגם אז לא בטוח שיעשו זאת, כי אנחנו דור מזוין, דור עצלן, שחצן, יהיר, מפונק, אגואיסטי ברמות, דור רקוב שנועד להשמדה ואני מדבר על רוב העולם, ולא רק על העם שלנו ... משהו בעולם הולך ומדרדר מאז שנות ה90, אולי זה בגלל הקידמה שהתפתחה במהירות, אולי זה בגלל גורמים אחרים, אבל מה שכן אנשים חיים ללא ערכים וללא בושה, אנשים לא מתביישים היום לפשוע, ולעשות מעשים לא מוסריים. אנשים איבדו צלם אנוש.. תמיד זה היה בעולם, אבל בעשור האחרון והקודם זה התדרדר ברמה קיצונית ועל כך אפשר להאשים הרבה, חינוך, קידמה, מזג אויר, אלוהים וכו' וכו' וכו' ........ אז כל הציפורים ששלחתי לדרכן, שבות אל חלוני והזכרון איתן קיצר.................................נשאיר ת'ציפורים לאזורים יפים וירוקים יותר.. ולשירים מה הדרך לשחזר כמות של ציפורים ????? יש לך דרך לעשות זאת ?

cobainos

New member
תפסיק להציק כבר לאנשים

אז היא רוצה להקדיש את הזמן שלה לציפורים! על פלורליזם שמעת? אם כולם יפעלו ויתנדבו רק עבור X נושאים ושאר הנושאים בעולם יוזנחו (בערך מה שקורה גם ככה בעולם) אז זה יהיה עולם אפור ומשעמם. אנשים כמוה עוזרים למנוע הכחדה של הזנים שעוד לא נכחדו פה וזה טוב מאד.

תפסיק להיות אנטי ולהתמרמר !

נגה ברנפלד שכמותך !!! פלורליזם.. חח .. אני רואה שקראת כמה מההודעות שלי בפורום השכן שלנו ... מעתיקן ! ואם אנשים יקבלו את אותם אנשים שעוזרים ומתעסקים באותם נושאים אז העולם יהיה ללא פיקוח ומשעמם ואפור כלומר אם חבורת אנשים מתעסקים בטרור.. אז זה פלורליזם כי זה מגוון דעות ונושאים ... אבל ברגע שבך זה פוגע ואתה מחליט שזה "רע" כי בעצם אין דבר כזה רע או טוב אנחנו מגדירים מה זה רע וטוב אז ברגע שזה "רע" אתה קובע כי צריך לעצור את זה.. בעיניי זה לא רע לספור ציפורים. אבל זה רע לשקר, היא אומרת שזה לא ממומן ולא מסודר והיא עושה את זה סתם בזמנה הפנוי אם תיכנס לאתר תראה שהם שייכים לעמותות ובתי ספר ומקבלים משכורות ותקצוב ומה שהיא רוצה שאנחנו נספור ונעשה את "העבודה השחורה" בשבילהם לעזור להם לקבל דו"חות ונתונים על מצב הציפורים במקומות שונים ... נו באמת גיסיס, לא ציפיתי ממך להיות כזה פאתט !

cobainos

New member
חוצפן

לא יודע על איזה פורום אתה מדבר...אבל אתה לא המצאת את המושג הזה פלורליזם יא מצחיק. ואין לי כח לשיעורי אזרחות. טרור זה רע וזה עובר את בולות הפלורליזם..זה לא קשור אחד לשני וכל השאר...לא יודע מה איתך, אני לא נמצא מול האינטרנט יותר מידי זמן אז לא בדקתי ונאלצתי להאמין לה וגם אם הם מקבלים תקצוב, אני בטוח שהוא לא גדול בכלל ומותר לה לבקש עזרה מאנשים, לך כמובן מותר לא לעזור אבל למה להציק ולהתנפל בשאלות מטרידות?

למעלה