ספיר הרשמקול - והפדיחות

ספיר הרשמקול - והפדיחות

ספיר מקליטה אותי. יש לה רשמקול קטן ומביך בין האוזניים שלה, וכל מטרתו - להקליט שיחות ולעשות בהן שימוש חוזר בעיתוי הכי מביך שאפשר. הדוגמא האחרונה היא מיום חמישי: אמא שלי אמרה שהיא תשמור על ספיר עד שאני אקח את כפיר לפיזיותרפיה שלו. כשהגעתי לבית של אמא שלי, 10 דקות לפני הפיזיו, היא לא הייתה שם. "יצאה רק לשניה". במהלך הנסיעה לפיזיו (עם ספיר) רטנתי לעצמי שאמא שלי תמיד מתחייבת ודופקת אותי, ומה כבר ביקשתי וכמה זה קשה להיות במקום מסויים בזמן מסויים, ועוד על מחוייבות וברזים. ביום שישי ההורים שלי באו לארוחת צהריים, וספיר יושבת ואוכלת, ובלי להרים את העיניים מהצלחת מתחילה לדקלם מילה במילה את הקיטור שלי, ומוסיפה עוד הגיגים משלה בנושא... ועוד פדיחה קטנה: באמצע ספריית וידאו, אחרי ששאלתי את שרק, היא שואלת בקול "אנחנו ניקח את זה ונמכור את זה ולא נחזיר את זה לחנות אף פעם?". החלפה לא מכוונת בין המילה "נקנה" למילה "נמכור" - אבל אוי, איך שזה נשמע רע...

rachell

New member
גם אני רוצה כזה

ספיר מקליטה אותי. יש לה רשמקול קטן ומביך בין האוזניים שלה, וכל מטרתו - להקליט שיחות ולעשות בהן שימוש חוזר.
יופי של תיאור ושאלה קטנה אפשר לקנות כזה רשמקול ? גם אני רוצה לשימוש שלי כשבר מבטיחה לסדר או הבעל להגיע בזמן

למעלה