ספיר "לופילטו" כנסיייייייייייייי

ספיר "לופילטו" כנסיייייייייייייי

יש לי כמה שאלות ודברים להגיד לך: 1. כל החיים שלך את מבלה בפורום??????!!!!!! מה את מפחדת לצאת בחוץ? את מפחדת לדבר עם אנשים"אמיתים" ולא וירטואלים? 2. אולי תשיגי לך חבר או מישהו לאהוב, ושרגע ה"שיא" של החיים שלך, לא יהיה בזה שמריצה ופבלו חברים?! אז רק שתדעי שזה ממש ממש ממש ממש ממש פתאטי! ואת כבר בת 14!!!!!!! אלוהים ישמור! 3. מה את נורמלית?! את יודעת עליהם יותר ממה שאת יודעת על עצמך! וממה שהם יודעים עליהם! לכי תשיגי חברות! בקיצור חבל שתבזבזי את השננים בפורום, לכי תצאי, תתחברי! מה את כל החיים שלך פה? ומה את תולה את כל החיים שלך בסדרה? אני לא רוצה להעליב אותך אלא רק להביר לך את המצב לפי מה שהוא נראה

אני לא יגיב לך... אין לי עצבים

ואני לא ירד לרמה שלך... מצידי לכי תתאבדי, תחנקי, שחייזרים יעשו בך ניסויים... לא מזיז לי ביי.

קורצה

New member
את אמרת לבוא לפורום...

ורק שתדעי גם את חסרת חיים עם את סופרת כמה זמן היא פה כי את קוראת את כל ההודעות שלה... ואם זה בן אז סורי...

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifכן פסיכולוגית ..

לאידיוטים .. כמוך אולי את צודקת חלקית

אולי תעשי טובה לכולנו?

ותתאבדי. ובקשר לחוכמה שלך? תיזהרי שלא לאמץ את התאים האחרונים שנשארו לך .. בסוף לא יישאר לך כלום!

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gif'עדן הכוסית של דיגו../images/Emo26.gif

לפי הכינוי רואים מי פה מושפעת8 -{

y a ® d e n a

New member
חחחח נקרעתי../images/Emo6.gif

נכון ספיר משועממת
איזה ילדה טיפשה... את זאתי שזייפת פה כתבהההההה פאק את כל כך טיפשהההה... שזה כבר מפחיד... אז ילדה, אולי במקום להמציא כתבות סתם, תלכי החוצה תצאי לרחוב, ותמצאי חברות!! ומה עם חבר?! במקום להמציא כתבות תמצאי כבר חבר! את פשוט עלובה...
תנחומי

y a ® d e n a

New member
אכן כן..../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif [../images/Emo118.gif../images/Emo19.gif]

אייסיקיו- 160272549 מסנג'ר- [email protected] ((אני יודעת שהשם עלוב למדייי... זה ממזמן
דרך אגב, אני לא מחוברת למסנג'ר כרגע...))

סתוממממההההההה

קודם כל אני לא המצאתייייייי שוםםםםםםםם כתבה פשוט תצטרכו לחכות לעיתון המורדים בעברית ואז נראה פה מי השקרן...! ורק שתדעי שכבר יש לי חבר שהייייייית מתה שהוא רק יסתכל ממטר עלייך ואם כבר בהזדמנות זו-דביר כפרה עלייך אני חולה עלייך! נשיקותתתתת ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא קראתי את כל ההודעות של ספיר אלא פשוט אני רואה את השם שלה כל הזמן מופיע פהההההה לכי מצצי לי יפוסטמה ואל תפתחי את הפה העלוב שלך עליי!

° M A Z I °

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo107.gif כונפה ../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

1.מי המושפעת פה
1.ענבל
|סדגש 2. למה
2.כי ענבל קונה לבנחמין גיטרה ב 2800 או יותר ש"ח ! ורושמת על מבחנים ענבל רוחאס חושבת שהוא יסתכל עליה מ-ק-נ-א-השהוא מסתכל על בחורה אחרת
ע-נ-ב-ל-
תפעילי את התאי מוח ((האפורים האחרונים שלך)) מי המושפעת פה

y a ® d e n a

New member
חחח מזי...../images/Emo70.gif

כתבנו באותו זמן כמעט אותו דבר...
איזו סתומה הענבל הזאתיי.... מושפעת

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifירדונוש' ../images/Emo25.gif

וענבל ה-מ-ו-ש-פ-ע-ת- את יודעת למה ה'חבר' שלך לא יסתכל על ספיר
כי היא יותר מדי בשבילו .. ((יפה,נבונה,חכמה,משכילה,וכו')) אותך הוא לקח כשאריות .. סורי על ההודעה
הגיע הזמן שתדעי ..

° M A Z I °

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo107.gif כונפה ../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

1.מי המושפעת פה
1.ענבל
|סדגש 2. למה
2.כי ענבל קונה לבנחמין גיטרה ב 2800 או יותר ש"ח ! ורושמת על מבחנים ענבל רוחאס חושבת שהוא יסתכל עליה מ-ק-נ-א-השהוא מסתכל על בחורה אחרת
ע-נ-ב-ל-
תפעילי את התאי מוח ((האפורים האחרונים שלך)) מי המושפעת פה

סתוממממההההההה

קודם כל אני לא המצאתייייייי שוםםםםםםםם כתבה פשוט תצטרכו לחכות לעיתון המורדים בעברית ואז נראה פה מי השקרן...! ורק שתדעי שכבר יש לי חבר שהייייייית מתה שהוא רק יסתכל ממטר עלייך ואם כבר בהזדמנות זו-דביר כפרה עלייך אני חולה עלייך! נשיקותתתתת ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא קראתי את כל ההודעות של ספיר אלא פשוט אני רואה את השם שלה כל הזמן מופיע פהההההה לכי מצצי לי יפוסטמה ואל תפתחי את הפה העלוב שלך עליי!

למעלה