ספישייל חדש
כנסו כנסו

ספישייל חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסו כנסו../images/Emo26.gif

אוקיי אז ככה...זה ספישייל מיוחד שאני הולכת לעשות בזמן הקרוב. וכל פעם הוא יהיה על סרט אחר של התאומות
ובסוף נסכם את התוצאות.
הפעם זה יהיה הסרט winning london או פשוט לונדון המנצחת: אז הנה השאלות...
הדמות האהובה ביותר:
השיר האהוב ביותר:
רגע שיא בסרט: (בזה יש אפשרויות)
כשקלואי וג´ון(ברח לי השם שלו..לא זוכרת איך קוראים לו) התנשקו בתעלת איוורור
כשריילי וקלואי מתחפשות לבנים ונכנסות למועדון לגברים....
אם יש לכם משהו משלכם אז תרשמו זה לא חייב להיות מהאפשרויות הנ"ל...
הדמות המעצבנת ביותר:
מה הייתה ה-נ-ש-י-ק-ה?
ציון סופי (מ 1-10):

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifו...

אלה לא היו קלואי ובריאן, אלא ריילי ובריאן, כי הרי מרי קייט ואשלי התחלפו בשמות ב'לונדון המנצחת' ו'מזל תאומות'.

../images/Emo144.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

הדמות האהובה ביותר:ריילי
השיר האהוב ביותר:לא זוכרת שירים
רגע שיא בסרט:כקלואי התלהבה מהניצחון שלה כשניצחה במשחק הפולו. הדמות המעצבנת ביותר: לא זוכרת איך קןראים לו אבל זה הג'ינג'י .... מה הייתה ה-נ-ש-י-ק-ה?ריילי בתעלת איוורור

אלינורי../images/Emo10.gif

אל תתבאסי... אני בטוחה שכולם יענו
בטח אף אחד לא ראה את ההודעה
אחלה רעיון

סבאבה...

דבר ראשון אני חייבת לציין שזה מוזר. בדיוק לפני כמה ימים ראיתי שוב את הסרט (התחשק לי) ואז כולם מתחילים שוב לדבר עליו אז אני זוכרת קטעים
דמות אהובה ביותר: ריילי (אשלי) השיר האהוב ביותר: SO LITTLE TIME/ arkana רגע שיא בסרט: כשריילי ובריאן התנשקו בתעלת האוורור הדמות המעצבנת ביותר: יש לי שתיים
המורה הזה שמתלווה אליהם (מר הולמס) והבת השלישית בקבוצה שלהם (שכחתי איך קוראים), זו שהיתה גם במזל תאומות מה היתה הנשיקה
של ריילי ובריאן... דפנטלי
(במיוחד כשאני לא זוכרת את הנשיקה של קלואי וג'יימס
) ציון סופי: 10
הסרט האהוב עליי של התאומות

Alexis14

New member
וואלה!../images/Emo113.gif

גמאני בדיוק ראיתי את זה לפני כמה ימים... התשובות שלי(<---לפי ההגדרת שאריאלה כתבה... אם היא דילגה על משהו אז פורגיב מי...) דמות אהובה- ריילי- אשלי. השיר האהוב- Just Can't Get Enough. שיא בסרט- כשריילי ובריאן התנשקו... דמות מעצבנת- זה שהיה אמור להיות במשלחת שלהם לאו"ם בהתחלה, אז בסוף הוא לא יכל וריילי החליפה אותו. ציון סופי- 10!

../images/Emo163.gif אך..הסרט האהוב עלי....

הדמות האהובה ביותר: ריילי- אשלי אולסן.
השיר האהוב ביותר: השיר "And i just can...." שכחתי את השיר אבל אני ח-ו-ל-ה עליו
רגע שיא בסרט: כשכולם מטיילים ברחובות לונדון העליזה...
כשריילי וקלואי התנשקו בתעלת אוורור: ציון: 10
כשריילי וקלואי נכנסות למועדון הגברים: ציון: 6
ה-נ-ש-י-ק-ה-
הנשיקה של ריילי ובריאן בתעלת האוורור (הקטע האהוב עלי...)

A d i d a

New member
moi

דמות אהובה ביותר: כמובן- הבונבון שלי.. אמממ האנגלי הזה.. מה שמו? בקיצור- הדובדבן שבסרט!
השיר האהוב: Get outta London - זה השיר היחדי שאני זוכרת...
רגע השיא: אויש, היה לי אחד ושכחתי.. כשהבונבון וקלואי (מרי-קייט לא?) משלימים, ואז הם רצים לתחרות.
הדמות המעצבנת ביותר: התלבטתי ביותר. בין אם זו החברה הדי טיפשה שלהן, שרצה כמו ברווז בעצמה עם הברווזים כשהקרצייה הזאת צילם אותה, בין לקרציה עצמו, לאמריקאי הטיפשי שאשלי התאהבה בו או בכלל המורה הזה, או בכלל התפקיד של אשלי שמאוד עיצבן אותי... כפי שאתם רואים- זהו לא הסרט האהוב עליי (חופשה בשמש כן)
הנשיקה: של מרי-קייט והבונבון...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאוף תירגעי כבר...

מי שירצה להגיב- יגיב, די לנג'ס...

למעלה