עם כל האמפתיה והכאב על כך שהיא ידעה מי אבא שלה ושהוא לא רצה להיות איתה בקשר - אני ממש לא מבינה למה היה חשוב לה כל כך להשפיל אותו ככה ולהרוס את שמו בצורה הזו + לפגוע במשפחה שלו, ועוד כל כך מהר אחרי המוות. את הבת שלו? צר לך על מותו? תשבי עליו שבעה במקום לרוץ לתקשורת.
לא פחות מכך אני לא מבינה את אפי, למה היא בכלל סיפרה לה מי אבא שלה? אני מניחה שאפי הייתה מודעת לכך שספי לא היה מעוניין בקשר איתה, אז מה זה נתן לה לפגוע בשניהם?
שמעת פעם על המושג "גניבת זרע"? אני לא אומרת שזה מה שאפי עשתה, אבל זו סיטואציה דיי אפשרית, ואם ספי בחר לא להיות בקשר עם הילדה מעולם, כנראה שלא היה מדובר בהחלטה משותפת להביא אותה לעולם.
הבחורה שהזכרתי, בהנחה שמדובר במקרה דומה - לא ידוע לי דבר על גניבת זרע במקרה של ספי - יש כאן תחושת עלבון ודחיה, שפוגעים בדימוי האישי ובדימוי בעיני אנשים אחרים. אף אדם לא רוצה להיתפס כבלתי ראוי לאהבת אב או אם.
לפני שהיא פנתה לתקשורת, העובדה שהיא הבת של ספי לא הייתה ידועה, ואף אחד לא תפס אותה בדימוי כמו שאתה מתאר.
אגב, יש עוד מישהי שהיא פגעה בשמה ובדימוי שלה - אפי עצמה, שעד עכשיו היה ידוע שהיא אמא חד הורית לבת שזהות אביה לא ידועה ושלא מדובר במי שהיה בן זוג שלה, ועכשיו כולם יודעים שהיא למעשה ניהלה רומן עם גבר נשוי.
שמו של הבן הוא יואב זהבי - למי שלא יודע, ירון זהבי מהסדרה האלמותית חסמב"ה זכה לשמו על שם ירון לונדון. למפקד השני של חסמב"ה קראו יואב... איכשהו לא נראה לי שזה מקרי.