עברתי היום ברח' אהוד וראיתי שמוקם ליד הדואר ספסל חדש ויפה (מצויין) כל הכבוד על היוזמה והביצוע. שאלה קטנה, האם היה שיקול דעת בבחירת מיקום הספסל, אודה למושי או אחד מחברי המזכירות או הוועד אם יאמר לי את השיקולים. בכל מקרה, יוזמה ברוכה
פרוייקט הפיסול הסביבתי בישוב מתרחב. במשך מספר פגישות ציירו ילדי הישוב (שיכבת ו' - האיחוד החקלאי) על 7 ספסלים ציורים שונים בנושא איכות הסביבה. ספסלים אלו יותקנו בזמן הקרוב ברחבי הישוב. ההחלטה על המיקומים נקבעה על פי שני פרמטרים: 1.צורך. 2.מיקום מרכזי כדי ליפות את הישוב. זו הזדמנות נהדרת להודות לכל מי שנטל חלק בפרוייקט: לדנה - רכזת הנוער. לילי ולעומר - הגרעינרים שלנו. לעידו גולדשטיין ולאבישי למפל - המדריכים. לזוהר אלף - המורה לאומנות. למתנ"ס - על השתתפותו במימון הפרוייקט. ומאחורי הכל - לעינת - המזכירה החברתית. ומעל הכל - לילדי שיכבת ו' - האיחוד החקלאי, ששמותיהם מתנוססים על כל ספסל (חפשו ותימצאו).
הספסלים אכן יפים. כל הכבוד על היוזמה. אך יש לי שאלה: האם יש כוונה לשים אותם בסמוך לנק' מרכזיות כמו הדואר, או ברחובות שונים צמוד לבתים. הסיבה שאני שואל היא כי בעבר בעיר שגרנו גם שמו ספסלים לרווחת התושבים וההתלהבות פגה חיש כאשר אחד מהם שהיה בצמוד לביתנו שימש מהר מאוד מקום מפגש לנוער לשעות הלילה הקטנות. ולא עזרה שום בקשה. אם יש כוונה למקם בצמוד לבית מסוים ספסל. האם יש כוונה להתחשב בבית שימוקם לידו ספסל, במידה ולא יתאים לדיירים. תודה