ספקולציה על רורי...

LoLo16

New member
ספקולציה על רורי... ../images/Emo58.gif

היי לכולם, חדשה פה
חשבתי על משהו... קצת מופרך, אבל זה נשמע טוב בראש שלי
מה אם רורי ייפתח טינה לדוקטור? אחרי הכל, אשתו חלמה עליו כל חייה, ואני עדיין לא משוכנעת שהיא הפסיקה לאהוב אותו, אפילו בחתונה שלהם היא ניסתה לנשק אותו, הדוקטור "לקח" לו את החלום לחיות בבית שקט בכפר עם איימי, במקום זה הם רודפים אחרי מפלצות ברחבי הייקום והזמן, ועכשיו התינוקת שלהם נלקחה מהם בגלל שרוצים להפוך אותה לנשק נגד הדוקטור. אני מתה על רורי (לא כל כך אוהבת את הזוגיות שלו עם איימי, אבל כדמות בפני עצמה הוא אדיר), אבל אני חושבת שזה יהיה מבריק אם הוא "יעבור צד" ויהפוך לרע. "רורי הרומאי" שנלחם בדוקטור שלקח לו את כל מה שאהב בחיים. מצד אחד, ריבר אומרת שהיא בכלא כי הרגה "אדם טוב". האדם הטוב הזה יכול להיות או הדוקטור או רורי. לפי הפרק הראשון של העונה השישית זה נראה שהיא הורגת את הדוקטור, אבל זה נראה לי פשוט מדי. אני חושבת שהיא תהרוג את רורי, ואולי בגלל זה היא הייתה כל כך בהלם לראות אותו בכלא בפרק האחרון. מצד שני, אולי היא תהיה חייבת להרוג את רורי, אם הוא באמת יהיה רע. מה אתם חושבים?

Outplay

New member
../images/Emo58.gif זה נשמע מעניין + מיני ספקולציה עליו

זה יהיה טוויסט נורא מעניין שלא קרה פעם בדוקטור, וזה מתאים גם ל "The goodest man i knew", שאותו גודסט מן הוא גם הגוד מן גואוס טו וור. והספקולציה שלי עליו זה שלקטע עם המוות יש משמעות, לא סתם הוא מת כל כך הרבה. זה לא קפטן ג'ק. גם פעם ראו תגובה של מופאט לטוויט שאומר משהו על המוות של רורי ומופאט ענה על זה נורא בקלילות וציניות, ככה שלדעתי יש משהו מאחורי זה.

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif חשבתי על זה.

אני לא חושבת שזה הדוקטור, אבל אם היא הורגת את אבא שלה... הגיוני שזה ה"אדם הכי טוב שהיא אי פעם הכירה"

spooky shadow

New member
רורי מעייף אותי -.-" ../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהוא אי פעם יגדל עמוד שדרה שיעביר אותו מרמת רכיכה מעייפת לגבר עם ביצי ברזל. ובשביל לעמוד מול הד"ר צריך להיות חזק. ובקשר לקשר שלה עם ריבר, אני מאמינה שהיא לא תרצח את אבא שלה לא משנה מה יקרה. אבל נו טוב.. P=

spooky shadow

New member
רורי מעייף אותי -.-" ../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהוא אי פעם יגדל עמוד שדרה שיעביר אותו מרמת רכיכה מעייפת לגבר עם ביצי ברזל. ובשביל לעמוד מול הד"ר צריך להיות חזק. ובקשר לקשר שלה עם ריבר, אני מאמינה שהיא לא תרצח את אבא שלה לא משנה מה יקרה. אבל נו טוב.. P=

timetraveler900

New member
אני חייבת להתנגד|ספוליר|

אני חושבת שלרורי יש עמוד שידרה יותר מלכמה וכמה דמויות בדוקטור הו, ורואים את זה במיוחד בפרק "A Good Man Goes to War" כשהוא לוקח פיקוד על הצבא הזה שהדוקטור גייס ונלחם למען אשתו והילדה שלו.

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifברוכה הבאה ואהבתי את הרעיון שלך, תזכר

ו שבפרק האחרון איימי תיארה את רורי כמעט כמו את הדוקטור ואם אני לא טועה היא אמרה משהו כמו שהוא הגבר הכי טוב או משהו כזה

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif כן, זה משהו שכבר חוזר על עצמו

איימי מדברת על רורי, אבל זה נראה כאילו היא מדברת על הדוקטור. זה קרה גם ב-6X02 וגם ב-6X07. אני לא מומחית מופאט, אני עוד לא כל כך מבינה את הראש שלו, אבל פעם אחת זה בסדר - כאילו לשחק עם המוח שלנו (כשהיא נחטפה ודיברה דרך החיישן הזה או מה שזה לא יהיה), אבל פעם שנייה ושלישית, זה נראה לי שאולי יש משהו מאחורי ההקבלה התמידית הזו לרורי. דרך אגב, אני לא מאמינה שהיא דיברה ל/על רורי כשהיא נחטפה. אם אתם זוכרים היא דיברה ישירות לדוקטור בהתחלה (Doctor, are you out there? can you hear me?) ואח"כ היא דיברה על מי שהיא אוהבת. האמת שקראתי כמה תיאוריות, ואני מתחילה לשנות את דעתי. אני עדיין מאמינה שריבר תהרוג את רורי, אבל אני לא סגורה על זה שהיא באמת "מלודי פונד". זה מסתדר, וזה נחמד וזה צפוי, אבל בשיא הכנות זה פשוט דוחה אותי. הדוקטור מתחתן עם הבת של איימי? זאת שקפצה עליו ואמרה לו שהיא רוצה אותו - מספר פעמים? מאט סמית' אמר שהוא מאוהב באיימי, וזה לגמרי זולג לתוך הדמות שלו, כי הדוקטור כן נראה כאילו הוא אוהב אותה. אז להתחתן עם הבת שלה?... כנראה זו רק אני, אבל זה פשוט מגעיל אותי. אני הרבה יותר מעדיפה את התיאוריה שריבר היא איימי או כל דבר אחר.

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif מעולם לא הרגשתי

שהדוקטור מאוהב באיימי. הוא אוהב אותה כחברה, כאחות. זה כן מוזר שהוא יהיה בסוף עם הבת שלה, אבל מגעיל ודוחה? לא אצל הדוקטור, לא יודעת. ואני לגמרי חושבת שריבר תהרוג את רורי, הרי עם כל הכבוד לדוקטור- הבן אדם הכי טוב שהיא מכירה סביר להניח יהיה אבא שלה. יש בזה משהו בטח, בהקבלה בין רורי לדוקטור. חייבת להיות.

למעלה