ספקות לגבי הסוד

ספקות לגבי הסוד

האמת שפעם הראשונה שראיתי את הסרט גיחגתי ממנו, פעם שנייה כבר לקחתי אותו בהרבה יותר ברצינות, ומאז אני מנסה לפעול על פי הוא, האמת שלפעמים זה כן עובד בצורה זי מוזרה אבל עובד, לפעמים אני לא מבינה מה הבעיה, ואז עולות הספקות שאולי זה סתם עניין של מזל או צריוף מקרית סתמי.. לדוגמא תיאוריה שניגשתי אליה, דימיינתי את עצמי כאילו כבר עברתי אותה, איך שאני שומעת את הקול של המילה "עברת" את זה שאני מתקשרת לבשר לכולם וכן הלאה, האמנתי שזה מגיע כי וכל זה, ואח"כ הודתי על מה שיש לי, קיצור כל השלבים.. ואני לא שוכחת לציין שגם חרשתי! האמת נכשלתי בפעם הראשונה(על טעות 1 מ***נת) אמרתי שאולי לא עשיתי משהו טוב, ניסיתי שוב, בפעם השנייה עשיתי את כל הנ"ל, אפילו אחרי המבחן הרגשתי מעולה, היו מלא חברה בחוץ שחשבו כל כך שלילי, אמרו "אויי נכלשתי מה אני יעשה" ועוד בלה בלה, ואני כמו מטומטמת ניסיתי לגרום להם לחשוב אופטימי, בסוף יצא שכל מי שחשב שלילי עבר, ואני שוב נכשלתי על טעות.. ואני אומרת... איפה ההגיון של הסוד בזה?? למה רק מי שחושב שלילי תמיד מצליח לקבל הכל בקלות?

LINKING5

New member
לדעתי,

תקשיבי, אני מבינה את התסכול שלך אבל כדי שהסוד יתגשם, את צריכה להאמין בו בכל כוחך מבפנים באמת, ואולי לא על הפעם הראשונה זה יילך לך, כי הכח של הסוד לוקח זמן עד שהוא יפעל כמו כל דבר בחיים, כדי להרווייח משהו לוקח זמן, כח והכל..... ובסוף - זה משתלם. הבנות האלה אולי אומרות מבחוץ שוואי נכשלתי, אבל אין לדעת אויל מבפנים יש להם ביטחון כזה שאי אפשר לערער עליו. היה לי גם חברות כאלה שבכו אחרי כל מבחן וקיבלו 93. אבל כשהם למדו היה להם ביטחון וכח רצון ללמוד שלי לא היה גם כשאמרתי" אני עוברת" בקיצור מה שאני מנסה להגיד, זה תלוי בהרבה דברים וכמו לכל כח בעולם הזה - צריך זמן, ואמונה ב100 אחוז - בכל תחומי החיים.

לפעמים נדרשת עיקשות מסוימת

דרושה מחויבות. אולי העבודה שלך היא לגשת 3 פעמים, אולי 5 אולי 10, הנקודה היא שאין ספק שהתיאוריה בהישג ידך, אבל אולי חשוב יותר שתלמדי להתמיד ולהאמין בשלב התיאוריה, וכשתגיעי לנושא של טסט הנהיגה, הדברים ילכו ביותר קלות, כי תהיה מוכנה יותר מבחינת הקדשת הזמן, והעבודה שצריכה להעשות. לפעמים הכישלונות הקטנים הם אלה שמקנים לנו אחר כך את הנצחונות הגדולים. בגלל זה הרבה מורים של הסוד כולל ג'ון אסרף שאמר את זה בסמינר, מדגישים את הצורך לא להיות רק מתעניינים, אלא להיות מחויבים, מחויבים להצלחה שלנו. אני מכיר אנישים שעשו טסט 3 פעמים, ואחרי שנכשלו בפעם השלישית, או שהפסיקו להרבה זמן, או שלא ניסו שוב בכלל. אני עברתי בטסט ה 6 אם אני זוכר נכון, ועברתי תיאוריה בפעם השנייה. אבל אני לא סופר את זה, מה שחשוב לי זה שעכשיו אני נוהג טוב מאוד, ובצורה בטוח בשבילי בשביל מי שאיתי, ובשביל שאר הנהגים בכביש. תלמדי מהטעויות/כשלונות שלך - ותמשיכי הלאה לכיוון ההצלחה.

למעלה