ספקי כוח 13.8V

mattyr 4z7bde

New member
ספקי כוח 13.8V

שלום לכולם היכן ניתן לקנות בארץ ספק כוח 13.8V 25A מה המחירים בערך והאם כדי לכנות בארץ או בארהב (ASTON SS30A עולה בסביבות 134$ אני בודק את האופציות לפני שאני מתחיל בהקמת תחנה (ברגע שאני יסיים את בחינת המורס או ביטולו) תודה מתי

4Z7CBF

New member
תשובה

נסה להשיג ספק כזה אצל חובבי הרדיו. לקנות ב-E-BAY לא משתלם מכיוון שהספק כבד מאוד ולכן תשלם הרבה על המשלוח. יש לי אחד כזה בבית (לא מכירה).

עוז מ

New member
הספק קל מאוד ומאוד מומלץ

זהו ספק ממותג לכן אינו כבד (משקלו אינו עולה על 2 ק"ג), אני השתמשתי בו שנים רבות והוא מעולה. אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב - אני ממליץ בחום. עוז - 4X6TF

4Z7CBF

New member
מוטורולה

ברשותיי ספק מקורי של חברת מוטורולה והספק הוא לא ממותג ושוקל יותר מ-2 קילו. אפשר בקלות רבה לבנות ספק ל-25 אמפר.

4Z7BGG

New member
ספק כח

שים לב באתר החברה: http://www.astroncorp.com/sps.shtml מסתבר שספקים אלו , מעצם היותם ממותגים - לא כוללים שנאים כבדים ולכן אינם עולים על 5 ליברות (כ-2.5.ק'ג) אל תסתבך בבניה - בהספקים כאלה צריך ייצוב לא פשוט למניעת RFI שים לב גם למתח הכניסה - כל מה שמוצג שם הוא ל - 110 וולט. תברר אם יש להם גם ל - 220.

4Z7CBF

New member
הסבה

ניתן בקלות לבצע הסבה של ספק מחשב לספק 13.8 וולט שיעמוד בזרמים של עד 20 אמפר. לבנות ספק כזה בשבילי זה ארוחת בקור.

4Z7CBF

New member
ספק

כפי שכבר כתבתי גם הספקים של מוטורלה מכניסים הרבה רעש לקווי המתח. הספקים של מוטורולה הם=לספקים של חברת אסטרון. אתה רוצה ספק טוב ? תבנה לפי סכימות שנמצאות באתרי חובבי רדיו בהולנד.

RFID1

New member
מה הפרוצידורה לקנות ב E-BEY

האם זה בטוח לקנות .

4Z7BGG

New member
EBAY

הזמנתי דרכם לא מעט פריטים - והכל תקתק כמו שעון שוויצי מה עושים : 1. יוצרים חשבון ב - EBAY , ודוחים את הדרישה להזנת כרטיס אשראי. חייבת ליהיות בבעלותך כתובת EMAIL אמיתית ולא חרטה !!!! 2. יוצרים חשבון ב - PAY-PAL , ושם מזינים את פרטי כרטיס האשראי 3. מחברים את החשבון של PAY PAL לחשבון של EBAY 4. מסיימים את תהליך הרישום של EBAY . ייתכן והיום ניתן לשלב ביניהם - כלומר ליצור חשבון ב - PAY PAL כאמצעי התשלום ב - EBAY . אבל בזהירות - אם אתה בוחר ניק שמתאים לך ל - EBAY ותהליך הרישום נדפק מסיבה כלשהיא - תצטרך חשבון EMAIL חדש ......................... הם כבר "מטפלים" ברישום ישן שלי שנדפק 3 חודשים.............. בהצלחה

למעלה