ספק חלום שהיה לי בהיותי בן 19.

leatherface12

New member
ספק חלום שהיה לי בהיותי בן 19.

שלום לכם, רציתי לספר לכם סיפור... על מקרה שקרה לי בהיותי בן 19, חלום(אני עד היום בטוח שזה לא היה חלום, אלא התגלות של חייזר בפניי) על דמות מסויימת... שמדברת אלי.. זה קרה לי בסביבות 3 או 4 לפנות בוקר... הדמות נראתה כמו בן אדם... אבל שפתיו היו אדומות בגוון שני חזק. ועיניו כולל הלבן שמסביב לאישונים.. הכל היה שחור. שחור חזק.. הוא היה לבן מאוד.. ממש אבל.. בצורה יוצאת דופן. והוא פשוט מלמל אלי ולחש לי כל מיני מילים, שפשוט לא הבנתי... והלב שלי דפק בחוזקה. בל נשכח שבזמן החלום הייתי עירני ואפילו הצלחתי להרגיש כאב מסויים(עוד דבר שמעיד על כך שזה איננו חלום) ובכל זאת.. לאחר שהוא מלמל אלי ודיבר אלי ארוכות במילים שפשוט לא הבנתי(הוא דיבר ממש מהר) ניסיתי לתת לו מכה.. פשוט אזרתי אומץ וניסיתי להלום בו, מיד לאחר מכן התעוררתי כביכול מה"חלום".. ועיניי היו מטושטשות קמעא. הייתי רוצה לדעת אם זה קרה למישהו/י מכם, או האם תוכלו לבאר לי ולפרש לי את החלום הנ"ל. הידע שלי לגבי חוצנים לוקה, ושואף לאפס, ומפאת זאת אולי אתם.. תוכלו לעזור לי בכך.. אולי קיים מעין הומנואיד מהסוג הזה שתיארתי לכם... אגב לאחר המקרה הזה.. שבוע לאחריו זה קרה לי שוב.. הפעם פחדתי לפקוח את עיני והלב שלי הלם בחוזקה... לאחר מספר דקות זה עבר. ושבועיים לאחר מכן... (הייתי תלמיד בי"ב). היו לי מבחנים שעשיתי... שכולם נכשלו בהם.. ואני היחידי שהוציא 98, למרות שכלל לא התכוננתי למבחן..(במתמטיקה). זה הרגיש לי טבעי. מאז ועד היום יש לי בראש כל מיני מספרים ותרגילים ומיני חישובים מתמטיים שלא היו לי לפני המקרה הזה. האם יש לזה קשר לדעתכם?.. בקיצור.. אשמח לדעת האם קיים מעין הומנואיד מן הסוג שציינתי שראיתי ב"חלומי". כיום אני בן 28, ועד היום חלום זה מהדהד בי ולא נותן לי מנוחה. זו הפעם הראשונה שאני מספר זאת למישהו ומשתף זאת. אשמח אם תעזרו לי, שלכם קובי.

hamamin

New member
העזרה היחידה המשמעותית תהיה

שתדע שאתה לא לבד באירועים דומים שקורים לבני אדם באלפים או יותר נכון, במיליוני פעמים בהסטוריה. קודם אני אגדיר לך במונחים שאינך בדיוק מבין---- היו לך כמה אירועים במישור האסטרלי ומפגש עם ישות חוצנית . כל צורה אפשרית [יש אין מספר] לישויות חוצניות . בעקרון אין לך מה לעשות,מלבד להרגע ולראות את הסרט עם ניקולס קייז ---"שולית המכשף", פאטזיה חמודה. הכי טוב שפשוט תדע,כמתימטיקאי,שיש סבירות שהעולם\יקום מכיל עוד כמה אפשרויות מימדיות בלתי מושגות באמצעים של מיכשור טכנולוגי בזמננו, אבל אפשריים תאורתית. גם לחלום פשוט עוד אין הסבר מדעי ממשי הגון. אישית עברתי חוויה דומה קצת ,הימצאות חוץ גופית עם ראיה של 360 מעלות ,נחמד אך מפחיד. יש קשר ----- והגיונך חשוב ועיקרי בעניין,בין הישות ובין המספרים. היו מקרים ,בודדים אמנם שמתועדים,של אנלפבתים שנהפכו לפילוסופים אחרי מפגשים כאלו. קח את זה בקלות [במידת האפשר] ותודה שסיפרת לנו את סיפורך. עוד עצה ממני אישית שתראה לך מוזרה ,כאן, התרחק מהתענינות בחוצנים ועבמים בכלליות ,זה לגביך לא ממש בריא, אתה נגיש מידי והם לא תמיד נחמדים. כל טוב וחג שמח.

למה הם לא תמיד נחמדים?

אשמח לתשובה ממך המאמין ומאיפה המידע הזה, ואשמח גם לשמוע את החוויה שעברת.

hamamin

New member
אני מבסס את התשובה על מחקרים--

ועדויות רבות עוד יותר. עשרות ספרים על "חטיפות" בין שזה "אסטראלי" [במימד רוחני] או פיסי שנכתבו על ידי ז'ורנליסטים או פסיכיאטרים מדעיים, מביאים נחרצות למסקנה---- ----רוב המפגשים עם חוצנים,שונים ומוזרים, השאירו כוויות,פצעים או חדירות עדינות,כאבים והרגשה רעה. פחדים וחרדות כמעט תמיד. רוב החטיפות נעשות על ידי חוצנים אפורים קטנים עם עיניים ענקיות אטומות. ברוב המקרים ניראה ,על פניו,שהם צריכים ומנצלים את חולשתנו להתנגד להם. כל זה בלשון עדינה שלא להפחיד מידי.... החוויה האישית,כמה פעמים ושונות, שלי שיכת ל"מגזר" הקבלה שלמדתי מזמן והיו מזמן [מעל עשר שנים ואחורה] אין לה מקום בפורום,[מעולם לא ראיתי ישויות כל שהם] הזה ובאופן פומבי בוודאי. אני מקווה שאתה מבין. חג חירות שמח.

leatherface12

New member
קודם כל תודה.

ודבר שני, אל תפסול ישירות שאינני מבין בכל הקטע האסטרלי, בל נשכח שטוענים שמסעות אסטרליים קורים בעיקר לאנשים שהשתמשו במיני סמים. אני לעולם לא השתמשתי בשום סם משום סוג שהוא, אלא אם כן אתה מגדיר שתייה מרובה של קפה כסם. זו הייתה תקופה של מבחנים ואכן שתיתי וגמעתי בזמנו מספר לא מבוטל של כוסות קפה. אבל קשה לי להאמין שלקפאין גם במינון גבוה ישנה השפעה שכזו על המוח.(אחרי בדיקות מצאתי שלא). וכן אני לא מבטל על הסף אפשרות למסע אסטרלי מסויים. והתעניינות בחוצנים.. די נשגבת מבינתי האמת.. מלבד אורות מארפה שיצא לי לראות פעם.... ואולי איזו ביצה מוזרה ומאירה בשמיים בסביבות 5 לפנות בוקר... לא יצא לי להתראות עם עבמי"ם. שוב, תודה לך חממין, אתה איש נחמד וקשוב, אך שוב, אני לא מיסטיקן, אולי מיסטיקן דילטנט. אך אני מעט מבין במונחים הללו. חג שמח לך איש חביב.

hamamin

New member
הוויכוח התחיל,רשמית ,עוד ביוון...

אז לקראת החג בטח לא נעצים אותו--- האם ה"מימד הרביעי" שיך לפיסיקה או למטפיסיקה. בקבלה ו\או באינדואיזם לא נהוג לקחת סמים וזכיתי לכמה "מסעות אסטראלים" באיזורי לימוד אלו. בהחלט מתנצל על הניסוח הנחרץ מידי, שלי..... ותודה לך על המחמאות.

למעלה