ספק עצמאות על גבול הואנדאליזם

ספק עצמאות על גבול הואנדאליזם

שלום לכולם!!! אנחנו היינו בקריית מוצקין. שם היו הופעות בתוך אמפיתאטרון סגור עם אבטחה שראוי לתת לה את כל הכבוד פה. זהו אמפיתאטרון עם חומה ורק כניסה אחת. הסתובבו שם אני מאמין 10 אלף איש ובלי בקבוק קצף אחד מסכן... אני ודנה מאוד נהננו מההופעות. אבל שיצאנו מתחום התיאטרון. בושה... ילדים פשוט הורסים מכוניות חדשות. כל עמלם של אותם אנשים על קנייה של אותן מכוניות נעלם. קצף על האוטו? חה חה חה.. זגוגיות מנופצות!!! שריטות!!! פשוט להתפחלץ מהתנהגות של הנוער הזה. אני לא בן 50, רק בן 23, אבל בזמני שהייתי בן 11 בערך ב-88 או ב-89 לא היו דברים כאלה. החינוך ממש נדפק במדינה הזו. במו עיניי ראיתי מישהו מוכר ``בולים`` לילדים. והמשטרה? עסוקה בלתת דו``ח לאחד שנכנס באין כניסה...

pachanga

New member
אין ספק שאתה צודק H-(

אני גם לא בת 50 אני בת 26 ושאני הייתי בת 11 היתה לנו נוסטלגיה ללכת למרכז ולהנות מההופעות, ביום כזה אני מעדיפה להשאר בבית כי בבית קפה הכל מלא, גם בבתי קולנוע ודיסקוטקים בכלל מעלים את המחירים חופשי! אבל זה יפה לראות את הזיקוקים מהבית מרגישים שזה נופל עליך :) פאצ`נגה

erlich

New member
אתה עוד במצב טוב

וגם את פאצ`נגה (אם אייתתי את זה נכון). אני בן 18 (בדיוק מסיים יב בימים אלו, בגרויות ומגנים....) ואני רואה את ההדבל בין ה``דור`` שלי לאלה שקטנים מאיתנו בשנתיים שלוש. השוני הוא מדהים. אולי זה רק החברה שבה אני נמצא, אבל אני יודע שזה לא ככה. אני גר בישוב קטן בשרון ואולי זה אצלנו ביותר קטן אבל לדוגמא, אנחנו כשהיינו קטנים לא חשבו על להשחית דברים בישוב או דברים כאלה, וכמובן יש את האלה שעישנו והיו ה ``באד בויז`` של המחזור, אבל לא עשינו דברים כאלה, והמחזורים שמתחתינו זה ממש איום ונורא. ובעיקרון הם הורסים דברים ששלהם... זה ממש עצוב. בנוסף, זה אולי יצחיק אותכם וישמע לכם מגוחך, אבל כשאנחנו היינו קטנים היה לנו כבוד ליותר גדולים. והיום? כשאומרים שהנוער של היום זה לא מה שהיה פעם אני מרגיש שאני יכול להצטרף לאמירה הזו. ``מוכר ``בולים`` לילדים``. אני מקווה שזה הדבר הכי קיצוני שראית. אם ה``ממסד`` באמת היה מודע למצב שהנוער נמצא בו, קשה לי להאמין (או שאולי אני מעדיף שלא להאמין בזה) שהם לא היו עושים משהו בנידון. כי, אנחנו העתיד לא? ארז.

pachanga

New member
ואגב בקשר להקצפת מכוניות וחנויות..

ראיתם מה היה בחדשות.... יראו בעל עסק בא לחנות שלך ומנקה את השמשות של החנות ושואלים אותו, מה אתה אומר על זה שעשו לך הקצפה לחנות? הוא אמר שזה חג, מותר להם לחגוג אני מבין אותם מזה אהבתי שהוא אמר את זה ופתאום שחזרתי הביתה ראיתי את כל הסופרים ליד הבית וכככככככולם קצף :)

מפתיע

New member
ונדאליזם ופער הדורות

לא יודע למה אבל כל אחד פה מצהיר על גילו כנתון הכי חשוב. טוב גם אני לא בן 50 רק 42, אז מה? גם בתקופתי היו מספיק משחיטי רכוש של אחרים תוך דאגה רבה לרכושם הם. אני דווקא חושב שבתקופה הנוכחית החינוך שהנוער מקבל ממערכת ``החינוך`` (גם כן חינוך, השכלה בקושי) לא שווה כלום, והחינוך בבית לרוב לא מספיק או לא משכנע ובכלל הפכנו למדינת פורעי חוק ואלימות וזה כבר מתקבל כמובן מאליו (אגב לו היו פותחים תיקים במשטרה לעבריינים הקטנים האלה, הם היו נסגרים מ``חוסר עניין לציבור``), נכון שוטרת? טוב, זה לא ממש קשור לנושא המרכזי של הפורום הנכבד הזה, אבל מילא אם כבר זה עלה אז שיהיה. ובינתיים אם כל אחד מאיתנו לא יוותר לאלימים וונדאלים,א לא יתנגד להם, ואם יש צורך אז גם בכוח (אלימות כהגנה עצמית) אולי זה יגרום להם לחשוב פעמיים לפני המעשה המגעיל הבא שלהם. טוב...מספיק להשחיט מילים...ביי לכולם וחג עצמאות שמח!!

orali

New member
אחלה לכולם

אחלה לכולם נושא מאד מעניין... אבל למה אתם חושבים שזה מעניין אותנו !!!!!!!! בפורום סקס מה קרה לכם לכו לפורום אחר אם בא לך לדבר על אלימות... ותאמינו לי אני מבין את הכעס שלכם אבל למה כאן מה אתה רוצים לאמפנט (מלשון אימפוטנט) אותנו....

מפתיע

New member
ולענייננו B-)

מצטער, הרגשתי דחף להגיב...וכאן בפורום מדובר בדחפים לא?

מפתיע

New member
חזרתי (בעצם לא נעלמתי)

זהו....חזרתי לאלתר גם נכנסתי לאתר פורום הסקס של תפוז שגורם..לכמה איברים לזוז בהנהלת שוטרת הכי סקסית במחוז מפתיע (פה ושם)

למעלה