ספרד ספרד שלום ולא להתראות.

שמלת תחרה1

Well-known member
הממשלה הספרדית, התומכת בפלסטינים ותוקפת את ישראל, אישרה לארגונים פרו פלסטיניים לקיים מצעד בשביעי באוקטובר,

לציון מלחמת "מבול אל אקצא"

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הממשלה הספרדית, התומכת בפלסטינים ותוקפת את ישראל, אישרה לארגונים פרו פלסטיניים לקיים מצעד בשביעי באוקטובר,

הבן וכלתי בברצלונה, הם מספרים בכל יום יש הפגנו נגד ישראל, ובעד פלסטין.

ai27

Well-known member

בתגובה
מבול מחריב עיר ספרדית
הניאו-נאצים שם בטח מאשימים את המוסד...

1730349878804.jpeg

שמלת תחרה1

Well-known member
מתי ירד בספרד מבול? את המבול יש להאשים את שומר ישראל
מצאתי כתבה על שיטפון ולא מבול.

Harrington

Well-known member
מנהל
אותי אישית זה לא משמח היות ואסון הטבע הזה פגע בפואבלו סמוך מאוד לפואבלו שבו חיים חברים טובים שלנו!!
אסון הומניטארי הופך ל"לא משמח" רק כאשר הוא פוגע באנשים שאנחנו מכירים או אוהבים?

אבי בן 1231

Well-known member
אסון הומניטארי הופך ל"לא משמח" רק כאשר הוא פוגע באנשים שאנחנו מכירים או אוהבים?
גם זה פחות או יותר נכון,
אך .................. ואך גדול, אם הוא יפגע בפלסטינים בכל מקום שיהיו או באיראנים, בלבנונים בסורים, בעיראקים או בחותי'ם אני אשמח!!
ועוד איך אשמח!!
אני דוגל בפסוק: "בנפול אויביך תשמח"|פטיש|

Harrington

Well-known member
מנהל
גם זה פחות או יותר נכון,
אך .................. ואך גדול, אם הוא יפגע בפלסטינים בכל מקום שיהיו או באיראנים, בלבנונים בסורים, בעיראקים או בחותי'ם אני אשמח!!
ועוד איך אשמח!!
אני דוגל בפסוק: "בנפול אויביך תשמח"|פטיש|
לא חולק על "באבוד רשעים רינה" (הפסוק שציטטת ועיוותת לא מדבר על אויבים מהסוג הזה) ועושה זאת גם בעצמי. אולם זה לא אומר שהוא נכון לאוכלוסיה שאין לה בהכרח קשר לעניין או השפעה ממשית על אויבינו האמיתיים. בכל מקרה גם אם נאמר שהאוכלוסיה לא חפה מפשע וכו', אני לא נהנה מסבלם של אחרים, סורי. אחרוג מכלל זה בכל הנוגע לאויבים ממשיים. לא לגבי אוכלוסיות מדינות עוינות.

אבי בן 1231

Well-known member
לא חולק על "באבוד רשעים רינה" (הפסוק שציטטת ועיוותת לא מדבר על אויבים מהסוג הזה) ועושה זאת גם בעצמי. אולם זה לא אומר שהוא נכון לאוכלוסיה שאין לה בהכרח קשר לעניין או השפעה ממשית על אויבינו האמיתיים. בכל מקרה גם אם נאמר שהאוכלוסיה לא חפה מפשע וכו', אני לא נהנה מסבלם של אחרים, סורי. אחרוג מכלל זה בכל הנוגע לאויבים ממשיים. לא לגבי אוכלוסיות מדינות עוינות.
רק לסיכום! במקרה הספציפי הזה של אלה שהיו בצילום של ה"מסכנים" שהיו עם תחתונים אלה לא היו אזרחים תמימים אלה היו כ 600 חמאסניקים בזויים
שנכנעו ל"אויב הציוני" אחרי תרגיל מתוחכם שצה"ל ביצע בג'באלליה!!

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
רק לסיכום! במקרה הספציפי הזה של אלה שהיו בצילום של ה"מסכנים" שהיו עם תחתונים אלה לא היו אזרחים תמימים אלה היו כ 600 חמאסניקים בזויים
שנכנעו ל"אויב הציוני" אחרי תרגיל מתוחכם שצה"ל ביצע בג'באלליה!!
איי דונט נו. אולי אני סתם רגיש מדי. פשוט לא אוהב סבל וגם לא נהנה מסבל של עמים (אזרחים) שמשתייכים לאויבי. זאת בניגוד כאמור במקום אחר למחבלים עצמם כמובן שעם סבלם אין לי כל בעיה. ושוב אציין, זה לא אומר כהוא זה שאני מתנגד לפעולות כאלה או סבור שצריך להימנע מהן. בוודאי שיש לבצען ככל שהן נדרשות לבטחון ישראל וזו לגמרי זבש"ם של יישויות הטרור. אבל ליהנות מסבלם של אחרים, קשה לי.

אבי בן 1231

Well-known member
איי דונט נו. אולי אני סתם רגיש מדי. פשוט לא אוהב סבל וגם לא נהנה מסבל של עמים (אזרחים) שמשתייכים לאויבי. זאת בניגוד כאמור במקום אחר למחבלים עצמם כמובן שעם סבלם אין לי כל בעיה. ושוב אציין, זה לא אומר כהוא זה שאני מתנגד לפעולות כאלה או סבור שצריך להימנע מהן. בוודאי שיש לבצען ככל שהן נדרשות לבטחון ישראל וזו לגמרי זבש"ם של יישויות הטרור. אבל ליהנות מסבלם של אחרים, קשה לי.
אז כנראה כמו שכתב יו דונט נו, שאתה באמת רגיש.
האמת, הייתי פעם כמוך, רגיש!
אולם אחרי הטבח הנוראי נגמלתי מהרגישות לחלוטין!!

אבי בן 1231

Well-known member
רק עכשיו ראיתי זאת.
חבל לי על החברים הטובים שיש לנו שם אשר בעתיד יקבלו את המנה שלהם מהפלסטינים!!

שמלת תחרה1

Well-known member
רק עכשיו ראיתי זאת.
חבל לי על החברים הטובים שיש לנו שם אשר בעתיד יקבלו את המנה שלהם מהפלסטינים!!
במחוז וולנסיה שבספרד ניספו עד כה כמאה בני אדם בשיטפונות פתאומיים.
( אני? אני כתבתי שייתפגרו כל האנטישמים הנאציים??? מה פתאום?.)

מקווה ששלום לחבריך.

אבי בן 1231

Well-known member
במחוז וולנסיה שבספרד ניספו עד כה כמאה בני אדם בשיטפונות פתאומיים.
( אני? אני כתבתי שייתפגרו כל האנטישמים הנאציים??? מה פתאום?.)

מקווה ששלום לחבריך.
אנחנו היינו בקשר איתם ולהם היה מזל, כלתה של זוג חברים שלנו חזרה לביתה וחצתה את השיטפון על גשר שהיה מוקף בזרימה איומה,
שניה אחרי שעברה את הגשר, הגשר התמוטט לתוך הסחף והיא ראתה זאת.

למעלה