ספרות עולם - חובה ספרות 5 יח

zuris2

New member
ספרות עולם - חובה ספרות 5 יח

מה אני לומד פה? כמה לבחור מהרומנים?בנוגע לשירים יש רק 4 אז נראה לי שאת כולם לומדים, לא?

אין איזה נספח או מסמך שרשום בו את כל הדברים שצריך ללמוד לנושאים בין זאנרים? רשימה של שירים,רומנים וסיפורים קצרים.

חפשתי בפורטל בחינות של משרד החינוך אבל לא מצאתי שום דבר על הנושאים האלו. במיקוד רק רשום יחידה חמישית ואז רשום ששת הנושאים. אין שום פירוט. לא רשום כמה יצירות ללמוד? לא רשום את הרשימה של היצירות? איפה אני משיג את זה?

אשמח לעזרה בנושאים הנ"ל, תודה.

zuris2

New member
אני עושה שאלון 8302

קניתי את המיקוד של רכס והוא על שאלון 8205 אבל ראיתי שאין ממש הבדל בין החומר. במיקוד של שאלון 107 יש הרבה חומר שצריך ללמוד ולאין את כל זה במיקוד שקניתי של רכס. יש עוד מישהו פה שקנה את הספר הזה? ולומד לבגרות הזאת?

אשמח לעזרה במה ללמוד. שלו נלמד יותר ממה שצריך.

matan21b

New member
תשובה

לגבי היחידה הרביעית,בחלקה הראשון יהיה עלייך לענות על רומן אחד (האף, מיכאל קולאהס ועוד) או על קומדיה של שייקספיר (בספר ישנו סיכום של "מהומה רבה על לא דבר").

בחלקה השני, עלייך לענות על 2 שירים (ביחידה זו סביר להניח ש"דון קיחוטה" יכלל).

בנוגע ליחידה החמישית, מוטב שתלמד (מכל נושא בין ז'אנריי) לפחות 2 רומנים, 2 סיפורים ו2 שירים (למרות שבנושא "להיות ישראלי להיות יהודי" קיים שיר אחד בלבד). וכל זאת על מנת להקיף את החומר בכללותו ולא להגיע למצב שבשל שלמדת קצת פחות לא תוכל לענות על שאלה.

בהצלחה
מתן

למעלה