ספרות

שלומית1

New member
מישהו יודע אם איפה אני יכולה למצוא

את הסיפור "תהילה" של ש"י עגנון? לא פירושים אלא הסיפור עצמו.. תודה רבה שלומית

pureK

New member
"קופסה שחורה" - עמוס עוז- דחוף!!

מישהו קרה? למישהו יש אולי עבודה להתחלק בה? אתר טוב שיכול לעזור? אני צריכה לענות על דרכי איפיון של הדמויות הבאות: בועז, אילנה, מישל סומו ואלכס. קראתי את הספר אבל לא זוכרת כלוווום!!!!! אהיה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד........ אסירת תודה!!!!

יש סדרה כזו...של כל הספרים שלו

זה נקרא "על כפות המנעול" ויש שם מלא סיפורים שלו וביניהם גם תהילה.

shlulit

New member
אני זוכרת ש../images/Emo28.gif

לפני שנתיים- שלוש קראתי את הספר והייתי צריכה להיבחן עליו, אז הלכתי לספריה והיה שם הרבה חומר על כל הדמויות ועוד. בקיצור, אני ממליצה ללכת לספריה. ואם זה לא מספק אותך, אז אולי כאן יש אתרים מתאימים.

111אורלי

New member
תודה!!!

וואי תודההה!!! אני צריכה על הדמויות , ועל ניחסים ביניהם. על הפרטים במחזה המשקפים את רוח התקופה (השנים הראשונות לקום המדינה) וכיצד לדעתך בונה המחזאי את המתח בהצגה.. זה מה שיש לי לעשות , אם תוכלי לעזור לי אני אודה לך מאד כי זה דחוף לי למחר.

Arie18

New member
זה יעזור לך אולי... ../images/Emo4.gif

יש לי "תהילה" בבית אבל זה קצת מקושקש ואם אני אסרוק ואשלח לך את זה בא@מייל זה יצא בקטן ולא כיף ממש לקרוא את זה אז אם את רוצה אני יכול לקפוץ מחר לספריה העירונית, ולסרוק משם את "תהילה" השאלה היא אם זה דחוף למחר וכו'...

symptoms

New member
ספרות../images/Emo59.gif

בבקשה תשתדלו לשרשר נושאים קרובים, אין טעם שיהיו שלושה שרשורי ספרות בעמוד אחד. תודה
רעות

נועה2004

New member
../images/Emo41.gif הספר "קאתרינה" ../images/Emo41.gif

איפה אני יכולה למצוא סיכומים על הספר הזה? חיפשתי במאמרים של הפורום ואין שם.

shlulit

New member
חיפשתי וחיפשתי../images/Emo28.gif

על שמצאתי שאת שמו של הספר כותבים עם ט' - קאטרינה. ואחרי זה: פה יש כמה אתרים וגם כאן יש כמה אתרים

111אורלי

New member
ילדי הצל,עומר שיש לה חומר עליו כנסי

את יכולה בבקשה לתת לי ת'חומר שיש לךעל: הדמויות הקשר ביניהם. הזמן והתקופה. ובניית המתח במחזה. אם תוכלי לעזור לי אני אודה לך מאד כי זה דחוףףףףףף למחר! תודה מראש.

daywalker

New member
חומר על הנסיך הקטן

דחוף!!!! צריך ניתוח של הספר או כל משהו שקשור

shlulit

New member
הנסיך הקטן- ../images/Emo28.gif

פה וגם כאן יש כמה אתרים ולעוד אתרים: תוצאות גוגל כשמילות המפתח הן "הנסיך הקטן".

למעלה