ספרו איך עברה החופשה

חנול

New member
ספרו איך עברה החופשה

אצלנו, על אף החום הגדול, הואריזות היומיומיות, הצלחנו איכשהוא עם הרבה עזרה מהסבאים להעסיק ואף לעייף את הילי..... מצרפת תמונה של אחת מה"העסקות"....

akavishon

New member
איזו מתוקונת

אחד הייתרונות של ישוב קהילתי, זה שיש פעילות גם בחג. יום אחד לקחתי את הגדולה איתי לעבודה, ובמקרה באותו היום היו עוד שמונה ילדים, אז היתה ממש חגיגה. היום אחרי הצהריים עשינו בריכה בחצר ומחר בבוקר הולכים לקטיף של פטל ותות (גם לילדים, גם לריבת תות עץ, וגם לפבלובה של החג)

hag70

New member
באופן מאד מוזר

אני גמור מעייפות. כמו שמזמן לא הייתי. ולמה מוזר? כי כל השבוע היינו זוג ללא ילדים בכלל. אמנם הייתי בעבודה, אבל כולם היו בחופש אז זה היה אמור להיות השלמת פערים. בפועל מה שיצא זה שעבדתי נון סטוופ (כי לא היה עם מי לדבר ולא היתה הפסקת אוכל נורמלית) ולא היה לי תירוץ ללכת הביתה (הבתזוג עבדה גם היא בלי סוף).
. אני מחכה כבר לשגרה.

Master Stav

New member
רשימת מצאי ...

ליל הסדר ...הלכנו לקטוף תות עץ שחור לריבות וליקרים ואחר כך לישון
בליל הסדר עצנו הילדים נישארו ערים עד מאוחר מאד ....01:00 והיה מדהים יום המחרת כלל בחובו את הים ......במרבית היום ואחר כך ביקור בנתניה לגלידה של טוני עוד היה בקנה : יום בלונה פארק ....חם על האש עם חברים בפארק פרס בחולון הרבה בשר סרט בקניון...הקטן החליט שמספיק לו בהפסקה
ביקור בקרקס דורלה .....הילדים היו מוקסמים הכנת מודל למיני ישראל של הילדון בגן עוד ים ....היום היו תחרויות בבית ינאי ארמונות ועפיפונים ...... בתמונה ...תומי בודק איך זה בננה שלא מועכים אותה עם תוספות ....הוא אוהב מאד והיום ....הידם נלקחו עלידי החוקית אל ההורים שלה ....נתנו לאבא קצת לנוח

SaTLaN32

New member
איזה חג היה לנו.... ווי ווי ווויייי

קיבלנו במתנה לחג שני דברים. 1. הבונבון התחיל לזחול
ביום שישי לפני הסדר 2. קצת אחרי זה מסתבר שהוא תפס איזה וירוס וקיבלנו ילד חולה עד יום רביעי בערב. פעם הראשונה שהוא חולה ככה... מסכן אבל מיום שלישי (הוא היה מדהים כמעט כל היום עד ששוב עלה החום בלילה - כנראה לפינאלה) ומהבוקר של חמישי הוא פשוט עשה לנו ימים של נחת... כזה חמוד, צוחק משחק זוחל הכל... מדהים.. פשוט ילד חדש...
תמונה עדכנית מצורפת

shno

New member
העיקר שהוא שוב בריא!

איזה חייכן חמוד
והוא כבר באמת ילד גדול! מתי הוא הספיק לגדול ככה? כאילו רק אתמול עוד הייתם בהריון

SaTLaN32

New member
מממ ספר לי על זה...

האסימון התחיל ליפול כשהוא התחיל לזחול... עוד רגע כל הבית באוויר
זה מדהים ההתפתחות שלו... הוא חוקר כל מה שהוא רואה, הכל לפה, מסתכל על הידיים שלו, אוכל את הכפות רגליים שלו... מדהים פשוט...

למעלה