ספרו לי איך הייתה ההופעה בבארבי...

Me n MySelf

New member
הופעה מצוינת

למרות שההופעה שראיתי בזמנו באולם הגדול יותר (אוף שכחתי את השם מצטער) הייתה יותר טובה גם מזאת ממש נהנתי פינק פלויד זה פינק פלויד

הייתה הופעה ממש טובה!!

אני הופתעתי לטובה ממג'נטיק, ונורא אהבתי את הביצועים שלהם- ואז עלו שליחי הבלוז. שליחי הבלוז ענקים! פשוט טובים. חשבתי לעצמי לרגע מה היה קורה אם היו מושיבים אותי בחדר לייד האולם הזה והייתי שומע דרך הקיר...והיו אומרים לי שזה פינק פלויד האמיתיים, אם הייתי מאמין להם. הקול של הסולן של שליחי הבלוז לא דומה כ"כ לקול של רוג'ר ווטרס אבל עדיין מאוד נהנים מהשירה שלו (שלפעמים הפכה לשירה בציבור עם האיש עם הזיקוקים שלא נגמרים). ההופעה הייתה טובה, אבל נאלצתי לצאת טיפה לפניי הסוף. מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה שירים היו אחרי Hey you ..?

One Echoe

New member
תגיד, יש לי שאלה...

בוא נראה... מג'גנטיק עשו קולות של חיות במשך כל ההופעה? מעניין אם הם הפנימו שהם ממש יצאו מגוכחים.

לא, רק ב-Pigs.

זה היה קצת מגוחך אבל מצחיק

האזרחק

New member
אם הם שוב ביצעו את ANIMALS

אז מן הסתם כן. מה עדיף? שיעלו איתם כלבים וכבשים לבמה?

One Echoe

New member
עדיף שהם לא יעשו את זה כי זה ממש

טיפשי. ואם כבר-שיביאו אפקטים.

One Echoe

New member
אני יודע שהם עובדים עם לוח אפקטים,

אז שיעשו את החזירים גם עם הלוח הזה. זה ממש מפגר הקולות שהם עושים.

הייתי בהופעה של שליחי הבלוז לפני

חודש כמעט כך שמההופעה שלהם נהנתי פחות... ואני לא מחבב ממש את גבי שושן. לא אוהב את הקול שלו ואת ההופעה שלו. כל מה שהיה בהופעה היה דיי צפוי. אין כמו הפעם הראשונה. הייתה גם אוירה מאוד סחבקית בעיקר בגלל שאותו אדם שהתראיין בערוץ 10 כ-"המבין הגדול ביותר בתחום במזרח-התיכון" הדליק זיקוקים בכל התחלה של שיר. ומסתבר שהוא מיודד עם הלהקה, כך שנתנו לו לצחוק במיקרופון בדארק סייד ולשיר. וכל תשומת הלב הייתה מופנית אליו ולמסיבת רווקים שהייתה קרוב לשם. אם לא מג'נטיק שביצעו את Animals לא הייתי מגיע. הם נתנו הופעה ממש טובה ונהנתי לשמוע את האלבום בהופעה חיה. נכתב במודעה "Syd Barret" אז ציפיתי שיעשו גם שירים מהתקופה שלו בלהקה, אבל היה "רק" את Astronomy Domine. לסיכום: מג'נטיק להקה טובה
, לא ימצאו אותי בהופעה של השליחים בחודשים הקרובים.

עוד נקודות.

ב-Sheep הסולן אמר את הקטע מהתנ"ך, בתחילת השיר הם השתמשו בלוח אפקטים לציוצים של הציפורים.

לא הצלחתי לשמוע ממש,

אבל הבנתי שמדובר בפסוק. לא יודע אם זאת הפארודיה. אבל אני יכול לבדוק אם זה חשוב
ומה שונה בפארודיה מבפסוק המקורי?

Queen Cole

New member
זה די ברור אם קוראים את המילים...

...Through quiet reflection, and great dedication Master the art of karate, Lo, we shall rise up, And then we'll make the bugger's eyes water. אין מצב שזה היה נאמר בתנ"ך :)

למעלה