ספרו לנו על הטיול שלכם

ספרו לנו על הטיול שלכם

אם חזרתם לאחרונה מטיול לא שגרתי בחו"ל, אם צילמתם באותו טיול תמונות מוצלחות, ואם אתם גם כותבים לא רע, נשמח אם תשתפו את הקוראים שלנו. אנו מוסף תיירות של אחד מהעיתונים היומיים. ניתן לפנות אלינו בכתובת: [email protected]

Mירב

New member
נו, ספר לנו על הטיול שלך

שמעתי שאתה עכשיו מטייל במקום מאוד אקזוטי - הMiddle East זה נכון שמסוכן שם? זה נכון שנוסעים שם על גמלים ברחובות?

בינתיים עוד לא יותר מדי...

הטיסה עם בריטיש אירוויז ללונדון הייתה מגעילה. הגעתי סחוט ללונדון אחרי טיסה כל כך מעייפת ומתסכלת- שכשיצאתי ללונדון הקפואה החלטתי שלא לטרוח להסתובב יותר מדי ונשארתי כמה שעות בקרקס פיקדילי. (ויתרתי על האוטובוס תיירים עם הגג הנפתח ושאר המקומות שתיכננתי לבקר- כל זה מתוך עייפות). 12 שעות המתנה למטוס היו ארוכים מתמיד מרוב שהייתי עייף. הטיסה לארץ הייתה חביבה, המפגש עם המשפחה היה מאד מרגש (מצחיק, אבל מלבד ה-5 דקות הראשונות שבהם באמת התרגשתי, המשך המפגש היה טבעי כאילו מעולם לא עזבתי.....). האיקס הראשון סומן לקראת 3 אחר הצהריים עת סעדתי עם משחתי במסעדת יהודה אווזי (כמה שפנטזתי על הלאפה והחומוס-טחינה, שלא לדבר על שיפודי הכבשה שהונחו אחר כבוד בצלחתי...). מחר (עלק מחר, עוד 4 שעות..) פגישה בשגרירות וקבלת הדרכון, אחרי זה מפגש הפתעה אצל חברים שלא ראיתי המון שנים (ושאין להם מושג שאני כאן). ובערב יציאת בילוי ראשונה בארץ הקודש. שלכם, זה שהתעורר ב-4 בבוקר ולא מצליח לחזור לישון. אייל, כנען.

Vdrums

New member
תהנה. בקרוב אצלי. :)

החל מאתמול אני ממש ממש לא סינגל...

אחד רגע.....

השעה 6 בבוקר והקפה של הבוקר עוד לא מוכן.... אז לפני שניגש לברכות.... אנחנו מדברים פה על טבעת?

הערה...

בפורום השני שלך שאלת שאלה לגבי השכרת רכב וואלה, בכלל לא כתבת מה יצא מהסיפור? שכרת? היה נחמד לקבל יחס לאור העובדה שבאמת התאמצתי להשיג לך את המידע. ו...הכל ברוח טובה, כמובן!

Mירב

New member
WoWoWowwwww

מה נהיה בשרשור הזה?? אני לא מספיקה להתרגש בשביל אייל, וכבר אתה בא פה עם יציאה שכזו??
מה קורה??

Vdrums

New member
הכל מעולה

תודה תודה. חתונה לא רשמית פה וכמה שיותר מהר חופה וקידושין בארץ

newbie7

New member
אז מה כל ההמלצות שלי היו לשוא?

ומה עם קובנט גרדן? זה המינימום.... א-פרופו שיפודים, הייתי בפסדינה היום ומצאתי שווארמייה (?!) שאפילו אתה היית מאשר...

חס וחלילה לשווא.

הן שמורות אחר כבוד באימיל המלכותי. בעקבות הטעם המר שנגרם לי בעקבות טיסה עקומה, אני מתכנן גיחה נוספת ללונדון. מה גם שגיליתי שזה ממש לא יקר...

למעלה